karolciasz28 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No Sheltuś powoli się pakuj:eviltong: bo za tydzień do nowego domku:multi: Quote
Neczka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 karolciasz28 napisał(a):No Sheltuś powoli się pakuj:eviltong: bo za tydzień do nowego domku:multi: CO ?! :crazyeye: Quote
karolciasz28 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tak Shelty w sobotę jedzie do mojej babci:multi: Quote
halcia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 karolciasz28 napisał(a):Tak Shelty w sobotę jedzie do mojej babci:multi: Karolciasz,udusimy Cię z radości.Potem napisz,co Babcia na nią.:lol: Quote
Becia66 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 halcia napisał(a):Karolciasz,udusimy Cię z radości.Potem napisz,co Babcia na nią.:lol: Dziewczyny spokojnie, nie gwałtujcie jeszcze......Karolcia choc oddana psom ma dopiero 12 lat i ostateczna decyzja nie do niej należy. Chciałabym żeby Karolcia dokładnie przedstawiła warunki w ktorych będzie pies przebywał ponieważ jeden młody piesek zaadoptowany przez babcię z orzechowskiego schroniska chyba w sierpniu ub.roku został niedługo potem zagryziony przez psa sąsiada. Musimy byc pewne że Shelty będzie bezpieczna. Quote
karolciasz28 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 becia66 napisał(a):Dziewczyny spokojnie, nie gwałtujcie jeszcze......Karolcia choc oddana psom ma dopiero 12 lat i ostateczna decyzja nie do niej należy. Chciałabym żeby Karolcia dokładnie przedstawiła warunki w ktorych będzie pies przebywał ponieważ jeden młody piesek zaadoptowany przez babcię z orzechowskiego schroniska chyba w sierpniu ub.roku został niedługo potem zagryziony przez psa sąsiada. Musimy byc pewne że Shelty będzie bezpieczna. I właśnie tu pojawia się problem, co robić żeby Shelty nie została zagryziona przez psa sąsiada:shake:? Quote
karolciasz28 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Więc Shelty będzie miała wstęp do domu, a gdy będzie zimno będzie w nim cały czas. Posłanie będzie miała na ganku( jest on bardzo praktyczny, bo nie wieje do niego, nic jej nie napada). Shelty będzie wygłaskiwana przez moją babcię:p. A może za kumpluje się z psem mojej prababci:cool3: ( mieszka zaraz za płotem) Quote
karolciasz28 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Wszystko juz dogadane? Tak już prawie na 99% zabieram w sobotę Shelty ze schroniska:multi: Quote
Neczka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 A ja jutro zabieram Shelty na wybieg, jak nie będzie lało ;) Quote
karolciasz28 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Neczka napisał(a):A ja jutro zabieram Shelty na wybieg, jak nie będzie lało ;) To super. Niech się pożegna z koleżankami :eviltong: Quote
karolciasz28 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 karolciasz28 napisał(a):To super. Niech się pożegna z koleżankami :eviltong: I z kolegami też;) Quote
karolciasz28 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No Shelty najprawdopodobniej jeszcze tydzień będziesz musiała poczekać:-(,bo pada deszcz ze śniegiem i powiedzieli zrobiło się za zimno i dopiero za tydzień ma być ciepło ( ponoć 14 stopni) Quote
Becia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 karolciasz28 napisał(a): dopiero za tydzień ma być ciepło ( ponoć 14 stopni) ciepło ma już byc od tej soboty.....:roll: Quote
karolciasz28 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 becia66 napisał(a):ciepło ma już byc od tej soboty.....:roll: Jeszcze zobaczymy, bo jak na złość ja się rozchorowałam:angryy: i do babci pewnie nie pojadę:shake: coś więcej napiszę jutro. Quote
Recommended Posts