karolciasz28 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Tak,mieszka z babcią nie ma żony :evil_lol:( kawaler:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti:) Quote
Becia66 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 karolciasz28 napisał(a): jeszcze jak ją wujek wytarmosi to suńka przeszczęśliwa:loveu::loveu: a wujek mieszka z babcią ? Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 becia66 napisał(a):Karolciu gdzie te obiecane zdjęcia ? :razz: No to dopiero po weekendzie bo codziennie mnie u babci nie ma:eviltong: Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Już są:lol: Dalej nie mogę wkleić fot :mad: kto mi pomoże?:razz::razz: Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Karolciu musisz je przerobic w fotosiku na linki Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 łoł, ale ma teren do zwiedzania......Ciesze sie bardzo że do was trafiła....:loveu: i pięknie wygląda....:loveu: Quote
Neczka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Sheltuś szczęśliwa :loveu: ...Karolciu, a babcia nie chciałaby jakiejś koleżanki dla suni ? :siara: Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Neczka napisał(a):Sheltuś szczęśliwa :loveu: ...Karolciu, a babcia nie chciałaby jakiejś koleżanki dla suni ? :siara: Ojej:eviltong: trudne pytanie:razz:. Ja myślę że babcia chciałaby na pewno,ale też taką spokojną i druga byłaby na pewno od Shelty starsza. Na razie nic nie obiecuje bo do 24 maja u babci jest siostra mojej mamy z dwiema córkami w tym jedną chorą,:-( babcia jakoś zbyt dużego domu nie ma więc nie wiem. Ale mi się wydaje że mama nie zechce bo powie że babcia sobie nie poradzi z dwoma psiakami. Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 karolciasz28 napisał(a):Ojej:eviltong: trudne pytanie:razz:. Ja myślę że babcia chciałaby na pewno,ale też taką spokojną i druga byłaby na pewno od Shelty starsza. Na razie nic nie obiecuje bo do 24 maja u babci jest siostra mojej mamy z dwiema córkami w tym jedną chorą,:-( babcia jakoś zbyt dużego domu nie ma więc nie wiem. Ale mi się wydaje że mama nie zechce bo powie że babcia sobie nie poradzi z dwoma psiakami. No niestety definitywnie NIE:placz: Babcia nie dałaby rady opiekować się dwoma psami:-( Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 karolciasz28 napisał(a):No niestety definitywnie NIE:placz: Babcia nie dałaby rady opiekować się dwoma psami:-( nic.... Karolciu nie martw sie i tak jestesmy szczęsliwe że chociaż Shelty ma domek....:loveu: Quote
karolciasz28 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 W niedziele zdam relacje:lol: i pewnie będą foty których dalej nie będę umiała wkleić:eviltong: Quote
karolciasz28 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Daga & Maks napisał(a):Shelty taka szczęśliwa na zdjęciach :loveu: Nie tylko na zdjęciach :eviltong: w realu też:loveu: Quote
Daga&Maks Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 karolciasz28 napisał(a):Nie tylko na zdjęciach :eviltong: w realu też:loveu: na pewno w realu szczęśliwa jak trafiła na taki wspaniały dom :) Quote
Becia66 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 karolciasz28 napisał(a):W niedziele zdam relacje:lol: i pewnie będą foty których dalej nie będę umiała wkleić:eviltong: damy radę Karolciu ...:razz: Quote
karolciasz28 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 U Łajki wszystko dobrze:lol: Je śpi żyje jest dobrze:loveu: Tylko że... ugryzła listonosza babcia mówi że ugryzła a on że mu tylko spodnie podarła:roll: i nie wiem ale listonosz żyje :lol::evil_lol: więc jest dobrze;) A foty nie wiem może uda mi się wkleić:eviltong: Quote
Becia66 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 masz foty jak gryzie listonosza ? :eviltong::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 becia66 napisał(a):masz foty jak gryzie listonosza ? :eviltong::evil_lol: Nie mam nie było mnie jak go gryzła:evil_lol: Quote
Becia66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Karolcia prosiła o wklejenie zdjęć więc czynie to z wielką przyjemnością...:loveu::loveu::loveu: Karolciu czy to ty jestes ta śliczną dziewczynką ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts