clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi:MAGDA dawa szybciej te foty :razz::razz: jeszcze nie mam.. wisze na poczcie i ino odśwież, odśwież, odśwież :roll::evil_lol: a miałam iść dziś w koncu wcześniej spać..... odespać nieprzespane noce :roll: LUZIKOWA!!!! nooochooo opowiadaj :multi: Quote
Pandisia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a):jeszcze nie mam.. wisze na poczcie i ino odśwież, odśwież, odśwież :roll::roll::evil_lol: a ja nie mogę fotosika odpalić :angryy: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 mm2559 napisał(a):poszły, na pierwszym jest zabawa w Zawoi, na drugim "QDŁACZEK ZDOBYWCA" dostałam ... śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a):jeszcze nie mam.. wisze na poczcie i ino odśwież, odśwież, odśwież :roll::roll::evil_lol: dawa dawa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mm2559 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 poszły, na pierwszym jest zabawa w Zawoi, na drugim "QDŁACZEK ZDOBYWCA" Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 :loveu::loveu::loveu: ale macie QDŁÓW w aucie.... że wam nie wstyd :roll::roll::evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Luzikowa..... i co..... ma on te jajka czy nie :roll::roll::cool1: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :multi::multi::multi:cioteczki koffane :loveu::loveu::loveu:które nas wspierały w tych ciężkich chwilach jak Qdłaczuś domeczku nie miał :loveu::loveu: Luziczku :loveu::loveu:....jesteś :razz::razz:.........opowiadaj :mdleje: Quote
agnes1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Ależ się cieszę że wreszcie los się uśmiechnął do ciebie Qdłaczku:loveu: Pozdrawiam i całuję całą nową rodzinkę :buzi: bo tak chyba można już mówić :roll: i Qdłaczka oczywiście też :loveu: Życzę wam teraz duuuuuuuuuużo radości i szalonych spacerków. No i chyba muszę opić to wieeeeeeelkie wydarzenie A niech tam ;) raz se zaszaleję :diabloti: [CENTER]:cunao: :popcorn: :cunao: :chlup: :cunao: :laola::laola: [/CENTER] Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 agnes1 napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Ależ się cieszę że wreszcie los się uśmiechnął do ciebie Qdłaczku:loveu: Pozdrawiam i całuję całą nową rodzinkę :buzi: bo tak chyba można już mówić :roll: i Qdłaczka oczywiście też :loveu: Życzę wam teraz duuuuuuuuuużo radości i szalonych spacerków. No i chyba muszę opić to wieeeeeeelkie wydarzenie A niech tam ;) raz se zaszaleję :diabloti: :cunao: :popcorn: :cunao: :chlup: :cunao: :laola::laola: cioteczka cho do mnie ....mam browca ;) :knajpa: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 a luzikowa to sie utopiła przy tej kąpieli czy wciągło Qdłacza do odpływu ??:evil_lol::evil_lol: buuuhahahha... wyobraziłam se jak Luzikowa udrożnia kanalizacje po sierściuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a): cioteczka cho do mnie ....mam browca ;) :knajpa: A nie masz jakiego innego trunka :cool3: bo ja browca to nie teges ;) wole więcej % a mniej goryczy :eviltong: Dzisiaj to coś na słodko by się zdało :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 agnes1 napisał(a):A nie masz jakiego innego trunka :cool3: bo ja browca to nie teges ;) wole więcej % a mniej goryczy :eviltong: Dzisiaj to coś na słodko by się zdało :evil_lol: drinek z colą :razz::razz::razz:bez rumu albo jajeczko :roll: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a):a luzikowa to sie utopiła przy tej kąpieli czy wciągło Qdłacza do odpływu ??:evil_lol::evil_lol: buuuhahahha... wyobraziłam se jak Luzikowa udrożnia kanalizacje po sierściuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam zapakować kreta :roll: Luzikowa nie pomyl flaszeczek ;) Quote
niufek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No i jak tam ?? Zostaja oboje w domciu ,czy pokoje szykowac??:cool3: Quote
Selket Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To i ja Wam gratuluję z całego serduszka :loveu: :loveu: Cieszę się bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 LUZIKOWA :roll::roll::roll: gdzie jesteś :razz::razz:bo ja powinnam już iść spać :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no myslalam ze mnie slzag trafi...lompa siostra nie chciala odstapic! widzialam fotki...pozegnanie sliczne, odcieie pepowiny tez mnie sie podobalo:) a teraz czekam na fotki z kapieli:D ps. a tak wogole to jestem ja Niki-lidka (zmienilam nick hehe) Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://images6.fotosik.pl/187/2b2ef4798be05091.jpg jakie śliczności :loveu::loveu: Luzia, gdzie jesteś:razz: Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 sacred PIRANHA napisał(a): ps. a tak wogole to jestem ja Niki-lidka (zmienilam nick hehe) wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czytałam na zamianach ;) ino nie pamintom :hmmmm: jak Funciakowa się przechrzciła :cool1: Quote
Agnie Koty Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nie ma dziewczyna czasu dojść do kompa albo ją wykończył nerwowo.....:eviltong: Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 niufek napisał(a):No i jak tam ?? Zostaja oboje w domciu ,czy pokoje szykowac??:cool3: po pierwsze: Niufkowa ty masz avatar:crazyeye::evil_lol:sama zrobilas???:evil_lol::evil_lol: po drugie:jezdem wery hepi..ino co Kudlaty zrobil Luzi?? LUZIAAAAAAA hop hop Quote
Recommended Posts