Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Selket napisał(a):Bazarek dla Qdłaczka zakończony :multi: :Rose: wielgasne dziekulki w imieniu Qdłaczka Quote
Luzia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A ja chciałam odpisać na wasze posty i mi się mozilla wyłączyła :angryy::angryy::angryy: Więc może w skrócie jakie są pytania?? Quote
halbina Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Selket napisał(a):Bazarek dla Qdłaczka zakończony :multi: siem starałam... Qdłaczku! grosik już przelany! :cool3: Quote
clockwork Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Luzia.. wstawaj choooo :razz::razz::razz: WTOREK!!!! :multi::multi::multi::loveu: Quote
Luzia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A no wtorek :multi: Już wstałam i teraz się szykuję za pół godziny wyjeżdżamy :loveu: Adresówkę mam :D Już w piątek kupiłam jak były plany w sobotę jechać :p A tak to biorę jeszcze parę innych rzeczy dla naszej wygody ;) Quote
gops Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 to jak juz bedzie w domku to chcemy foteczki :eviltong: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No ja już trzymam za szczęśliwą i spokojną podróż :kciuki: Klockowa wstawaj :diabloti:bo make up'u :diabloti:nie zdążysz zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a):No ja już trzymam za szczęśliwą i spokojną podróż :kciuki: Klockowa wstawaj :diabloti:bo make up'u :diabloti:nie zdążysz zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wrzeszcz... wstałam.... :eviltong::eviltong: wcale nie spałam prawie :roll::oops: Luzia już w drodze :razz::razz: lece zrobić makijaż :loveu::loveu::diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LEJE DESZCZ!!! Luzikowa dostanie zmokniętego kurczaka :loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Już za chwileczkę ,już za momencik w domku Qudłaczku będziesz sie kręcił:multi::multi::multi: Quote
agbar Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Qdlaczku..uczesz sie,zebiska umyj i do domuuuuu:multi::multi::multi: Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jeszcze kilka minut dosłownie :loveu::loveu::multi:..... Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 pojechali :roll: nasze ADHD pokazało sie z jak najlepszej strony :loveu::loveu: hotelik zapłacony- rozliczenie wrzucę jak spłynie mi cała kasiurka za bazarki ... żeby nie mieszać ;) Quote
ice_t Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no to czekamy na relację z podróży i z nowego domeczku :) Quote
ewatr Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No Kudłatku ..................czekamy niecierpliwie na wiesci :lol: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 POWAŻNY... dystyngowany... pan pies :roll: KŁACZEK :roll::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :loveu:BUZIOR NA DOWIDZENIA :placz: ODCIĘCIE PĘPOWINY :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PRZEKAZANIE PAŁECZKI :placz::placz: :placz: :placz::placz: :placz::placz: Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 O Luziowa :D ... a już miałam dzwonić. No nic niech sie nacieszą, a ja czekam na relacje szczęśliwej pańci :) Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jak sie ciesze, zcekamy na relacje z nowego domku Quote
Recommended Posts