clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Alicja napisał(a): tylko , ze istnieje taka dziwna prawidłowość , że ładnym wszyscy się zachwycają i patrzą w sposób ....ten to na pewno znajdzie dom bo taki śliczny .....i zabierają te mniej urodziwe a ten ładny marnieje ......wiem ze kazdy chce mieć domeczek ale dlaczego ten ładny ma cierpieć że urodziwy :-( nnnoooo wiem z autopsji ... tyż mie żodyn nie chcioł, te mniej urodziwe brali :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: ale całe szczęście ze Qdłaczek tutaj przyciągnął WAS i udało mu się , że ktoś jemu i nam chce pomóc:loveu::loveu: ino czemu on tak daleko odemnie bedzie :roll::roll: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A to zasługa Agaciaaa :cool3: Bo to przez jej podpis tu weszłam :loveu: I zostałam :evil_lol: :multi::multi::multi: przydałam sie na coś :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):ino czemu on tak daleko odemnie bedzie :roll::roll: No to mówiłam przeprowadź się bliżej :cool3: Albo jedz na zlot dogomaniaków do Sierakowa na pewno tam będziemy :multi: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 agaciaaa napisał(a)::multi::multi::multi: przydałam sie na coś :evil_lol: No to koniec teraz to już w narcyzm popadniesz do końca :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :roll:...Moja Babcia zawsze Mi mowiła ...każda potffora znajdzie swego amatora :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: A własnie duże dziękulki za wasze banerki bo przez nie wchodzili zupełnie nam obcy ludzie :multi: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No to koniec teraz to już w narcyzm popadniesz do końca :evil_lol: Do narcyzmu mi daleko :eviltong: teraz myśle jakiego szczęściarza wstawić na miejsce Qdłaczka :razz: :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 agaciaaa napisał(a):Do narcyzmu mi daleko :eviltong: teraz myśle jakiego szczęściarza wstawić na miejsce Qdłaczka :razz: :evil_lol: Nie nie trzy piesy mi wystarczy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A ja Qdlaczka poznam na zlocie:multi::multi::multi: Quote
agunia76 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A ja Qdłaczka już poznałam :multi:a Luzia&Funia to poprostu szczęściary i tyle:multi:.Na zlot nie pojade:placz:, bo urlop już mam zaplanowany ,ale może na następny mi się uda Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja Qdlaczka poznam na zlocie:multi::multi::multi: Jeszcze na 100% nie wiadomo :razz: Bo zależy jak z pracą będzie ale na pewno się postaram :p agunia76 napisał(a):A ja Qdłaczka już poznałam :multi:a Luzia&Funia to poprostu szczęściary i tyle:multi:.Na zlot nie pojade:placz:, bo urlop już mam zaplanowany ,ale może na następny mi się uda A no szczęściara teraz zaczynam to widzieć w końcu los zaczyna się do mnie uśmiechać :multi: Boshe ale się cieszę :loveu: Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jeszcze na 100% nie wiadomo :razz: Bo zależy jak z pracą będzie ale na pewno się postaram :p A no szczęściara teraz zaczynam to widzieć w końcu los zaczyna się do mnie uśmiechać :multi: Boshe ale się cieszę :loveu: chooo już po tego psa :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jak bym mogła to już dawno bym tam była :placz: nie słuchaj Klockowej :diabloti:....bo ja w niedziele nie mam busa :roll:............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):chooo już po tego psa :loveu::loveu::loveu: Jak bym mogła to już dawno bym tam była :placz: Quote
iwop Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wy to macie dobrze, że tak blisko siebie mieszkacie...:oops: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 iwop napisał(a):Wy to macie dobrze, że tak blisko siebie mieszkacie...:oops: Kto blisko mieszka???:razz: Ja mieszkam prawie 320 km od Magdy :lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Kto blisko mieszka???:razz: Ja mieszkam prawie 320 km od Magdy :lol: ;)..ja mam jakieś 20 km Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 iwop napisał(a):Wy to macie dobrze, że tak blisko siebie mieszkacie...:oops: Iwonko czasem odległość można przeskoczyć ;)...tylko czas .....to jest coś co za szybko ucieka:shake: Quote
iwop Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Luiza&Funia ja do tych z jastrzebia i okolic pisałam...:roll: odkąd znalazły dom dla "mojej" Figi to fanką jestem... Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Kto blisko mieszka???:razz: Ja mieszkam prawie 320 km od Magdy :lol: i blisko IWOP :razz::razz: bliżej niej niż mnie :razz::razz: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Boberek Qdłaczku :loveu::loveu::loveu::loveu: dziś już poniedziałek ;) Quote
Luzia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 I dziś w nocy po Ciebie jedziemy :multi::multi::multi: Quote
madzia828 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to ja trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło;);) Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bedzie dobrze :roll:. Inaczej być nie może :cool3:.... Quote
Luzia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Marlena:) napisał(a):Bedzie dobrze :roll:. Inaczej być nie może :cool3:.... Byle Kubuś nie odmówił współpracy to będzie dobrze :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Eee.. Luziowa,nie panikuj :evil_lol:. Sama nie moge sie doczekać:lol:. Quote
Recommended Posts