gops Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 piekny zmokniety qudlak :loveu: czekamy na fotki z nowego domku i relacje :diabloti: Quote
ice_t Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 śliczne fotki, wierzę że ciężko się Wam było rozstać z Qdłatym ale trafił nareszcie na odpowiedzialną właścicielkę :loveu: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Luzikowa :razz::razz: dajcie znać jak dojedziecie... chyba że padniesz na fejs po szaleństwach spokojnego pana psa:roll::loveu: mam nadzieję że był grzeczny w trasie :roll::diabloti: QDŁACZKU!!!! :loveu: spisuj się żeby Luzia nie musiała z Ciebie rezygnować :loveu::loveu: Luzia... spisuj sie... żeby Qdłacz nie musiał uciekać :roll::eviltong::loveu: Dziękuję jeszcze raz Luzi, p.Kasi, p. Mariuszowi (dobrze pamiętam imiona??:oops:) za poświecenie i przyjazd po Qdłatego :Rose: aaaahhhhaaaa... ZA LEPSZE JUTRO QDŁACZKA !!! :drink1::popcorn::cunao: Quote
Luzia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jestem jestem :multi: Na razie idę z tym wrednym kundelem z ADHD na spacer a potem kąpiel. Jak się ze wszystkim uwinę to zdam relacje :razz: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jestem jestem :multi: Na razie idę z tym wrednym kundelem z ADHD na spacer a potem kąpiel. Jak się ze wszystkim uwinę to zdam relacje :razz: LUZIK :multi::loveu::multi: pisz wszystko ....jak wrócisz ze psacerku ;) wróciłas już :razz::razz: Jak mama ??:roll: Kasiu , Mariuszku , Luzikczku :calus: Quote
iwop Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ALE CZEMU TYTUŁ NADAL TAKI DRAMATYCZNY..? COŚ NIE TAK...?:oops: Quote
agaciaaa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to za nowe życie Qdłaczka! :drink1::drinking: Quote
agunia76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kurna aż się poryczałam ze szczęścia:placz:Qdłaczku wielkie całusy dla ciebie.I bądź grzeczny:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 :multi::multi: dojechali!!!! zmieniam tytuł... bo topiero tera w nowym domu... ale czemu wredny ADHD??? koffany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 iwop napisał(a):Ale wy to domy znajdujecie...:loveu: eeehhhhh... mało tych domków....:shake::shake: psów ci może być u nas dostatek... ale nie mamy zaplecza gdzie by je umieszczać czasowo..... a i domków jak na lekarstwo:shake: Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No ale zato jak już się znajdą to tylko brać :loveu::cool3:.... Luziowa musi dzisiaj odespać wszystkie nieprzespane noce, przez które marzyła o Qdłaczku , albo mi sie zdaje :evil_lol::evil_lol: .... No nic ja też nieciepliwie czekam na relacje :mad: Quote
mm2559 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Qdłaczek jest naprawdę kochany. W samochodzie zachowywał sie spoko, w Zawoi tamże. Dojechalismy tak późno bo miałem w Zawoi troszkę pracy. Piesio w samochodzie pokazał Luzikowi kto rządzi (i kto jest panem) - po prostu spał na Niej z pięknym uśmiechem i długaśnym jęzorkiem na wierzchu.( dokumentacja zdjęciowa wykonana:diabloti: - do wglądu przy pierwszej kontroli adopcji) Szczegóły napewno Luzik przekaże niebawem Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :multi::multi::multi:to ja już się pakuję na wizytę ;)......bluzy moze nie piore :hmmmm: nie warto ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 mm2559 napisał(a):Qdłaczek jest naprawdę kochany. W samochodzie zachowywał sie spoko, w Zawoi tamże. Dojechalismy tak późno bo miałem w Zawoi troszkę pracy. Piesio w samochodzie pokazał Luzikowi kto rządzi (i kto jest panem) - po prostu spał na Niej z pięknym uśmiechem i długaśnym jęzorkiem na wierzchu.( dokumentacja zdjęciowa wykonana:diabloti: - do wglądu przy pierwszej kontroli adopcji) Szczegóły napewno Luzik przekaże niebawem poprosze zdjęcia.... :roll::roll: dokumentacja podrózy do opublikowania... to jeden z podpunktów umowy adopcyjnej :roll::roll::evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 czekamy na zdjątka i relecje z nowego domu:multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 jessssssssoooooooooooo jak sie ciesze :loveu::loveu::multi::multi::multi: dziękuję jeszcze raz wszystkim zaciskającym :kciuki: i kibicującym i zakochanym w Qdłaczku :loveu::loveu::loveu: cholera... za daleko go wyprawiłam :placz::placz::p no gdzie te foty z przyklejoną śliną pasażerów do tylnego siedzenia :evil_lol::evil_lol: Quote
mm2559 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 sorki, nie umiem tego zrobić:oops:. Mogę przesłać meilem Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 mm2559 napisał(a):sorki, nie umiem tego zrobić:oops:. Mogę przesłać meilem poprosze :razz::razz: [email protected] Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :multi::multi::multi:MAGDA dawa szybciej te foty :razz::razz: Quote
Recommended Posts