Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Link działa czemu kłamiesz :eviltong::eviltong:

Miłego spacerq Ala :multi:

Wróciłam :multi::multi::multi:i znów patrze na Naszego ;) wariatuńcia

Posted

maggie1971 napisał(a):
Nie mogę wyjść z zachwytu nad nim:loveu:

teraz tylko żałuj ;)....mam nadzieję , że kilka włosków masz na pamiątkę :razz::razz:

Posted

Teraz mi żal że mój sie niezgodził:placz::placz:normalnie mu spószcze powietrze z kółek:angryy::angryy: a potem mu:mad:.

Qdłaczek teraz to prawdziwy cud:loveu::loveu:

Posted

agunia76 napisał(a):
Teraz mi żal że mój sie niezgodził:placz::placz:normalnie mu spószcze powietrze z kółek:angryy::angryy: a potem mu:mad:.

Qdłaczek teraz to prawdziwy cud:loveu::loveu:

Aga , bo TZ wystraszył się , ze jak zgodzi się na psa to mu ten sabat czarownic znów najazd na chate zrobi ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Przepraszam, że nie śledzę wątku i zadam takie nietaktowne pytanie...

Czy QDŁACZEK jest na tymczasie czy w domku stałym ?

W DOMKU STAŁYM :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

a co??? załatwić ci psa z ADHD?? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']W DOMKU STAŁYM :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

a co??? załatwić ci psa z ADHD?? :evil_lol::evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: Qudłaty jest poprostu 'jedwabisty' !

Nie, dziękuje. :razz: Dwójka dzikusów z ADHD mi wystarczy ! :eviltong:

Posted

Są u nas postępy. Pamir reaguje już i nie chodzi na lince jest spuszczany na każdym spacerze, bawi się wtedy z Ergą jak wariat i wraca do domu brudny jak świnka :evil_lol::loveu: Na dniach planuję Go w końcu wykąpać tylko najpierw muszę wykombinować aparat żeby to uwiecznić :diabloti:

A tak poza tym to byłam z nim ostatnio na wycieczce rowerowej. Na początku trochę się wygłupiał i był zdezorientowany ale po chwili zrozumiał o co chodzi i ładnie biegł. W drodze powrotnej jechaliśmy przez pola i obok lasu więc Go puściłam i się wyszalał. Mało tego pękła mi dętka w rowerze i w końcu z wycieczki rowerowej zrobił się spacer, a że miałam dużo smaczków to ćwiczyliśmy cały czas przychodzenie na zawołanie.

Agresja do innych psów też się zmniejszyła co mnie jak na razie cieszy najbardziej, jeszcze powarkuje i zadziera ogon ale już nie rzuca sie na każdego napotkanego na ulicy psiaka.

A i jeszcze zaczęliśmy w końcu szkolenie klikerowe (na razie siadanie i target).

To chyba na tyle a teraz 4 fotki z spacerku rowerowego :p

A i zapomniałam wspomnieć że w pierwszą noc po zdjęciu hełmofonu Pamir pogryzł niebieskie szeleczki :roll: Dlatego teraz chodzi na innych. A dodatkowo na halti i ma obrożę z adresówką :razz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie ma brudne nogi :evil_lol:
No to życzymy powodzonka i nie masz pojęcia jak się cieszę że już jest coraz lepiej :multi::multi::multi:

Posted

pogryzł NASZE szeleczki :mad::mad::mad:

super że tak świetnie sie dogadujecie
:loveu:- wiedziałam że on nie jest niedobrym psem.... po prostu nie miał go kto uczyc...

zastanawia mnie ta agresja do psów, bo w hoteliku nie rzucał sie a i w Zabrzu znalazłyśmy go w parku ganiajacego z psem :niewiem: wiem że na smyczy udaje bohatera ;)

brakuje mi tego Qdłacza.... tak bym go wyczochrała :placz::placz:

Posted

A szczeleczki pogryzł jak spał ze mną :eviltong: ... kapnęłam się jak świtało i zastanawiałam jak to powiedzieć luziowej,żeby Pamira nie zabiła :evil_lol:.. No ale żyje (jeszcze:diabloti:).
A Pamir jest baardzo niedobry..no i dlatego świetnie dogadują się z pańcią :diabloti: (tutaj pozdro dla niej:cool3:)