Luzia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Link działa czemu kłamiesz :eviltong::eviltong: Miłego spacerq Ala :multi: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Link działa czemu kłamiesz :eviltong::eviltong: Miłego spacerq Ala :multi: Wróciłam :multi::multi::multi:i znów patrze na Naszego ;) wariatuńcia Quote
agbar Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 aaaaaaaa:loveu::loveu:widzialam Kudlatego na linie:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 agbar napisał(a):aaaaaaaa:loveu::loveu:widzialam Kudlatego na linie:evil_lol: bo to taki akrobata ;):loveu: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 maggie1971 napisał(a):Nie mogę wyjść z zachwytu nad nim:loveu: teraz tylko żałuj ;)....mam nadzieję , że kilka włosków masz na pamiątkę :razz::razz: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Rozumiem, że Qdłaty zaakceptował linkę i sobie spokojnie biega...? Pzdr. Quote
agunia76 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Teraz mi żal że mój sie niezgodził:placz::placz:normalnie mu spószcze powietrze z kółek:angryy::angryy: a potem mu:mad:. Qdłaczek teraz to prawdziwy cud:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 agunia76 napisał(a):Teraz mi żal że mój sie niezgodził:placz::placz:normalnie mu spószcze powietrze z kółek:angryy::angryy: a potem mu:mad:. Qdłaczek teraz to prawdziwy cud:loveu::loveu: Aga , bo TZ wystraszył się , ze jak zgodzi się na psa to mu ten sabat czarownic znów najazd na chate zrobi ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a):teraz tylko żałuj ;)....mam nadzieję , że kilka włosków masz na pamiątkę :razz::razz: Tak , tak nawet więcej niż kilka:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Luzikowa przehandlowała naszego Qdłatego :roll::evil_lol::evil_lol: ukradłam linka agbarowej :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10166540#post10166540 nooosszzz kopia naszego Qdłatego :loveu::loveu: Quote
ZUZANNA11 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Przepraszam, że nie śledzę wątku i zadam takie nietaktowne pytanie... Czy QDŁACZEK jest na tymczasie czy w domku stałym ? Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Przepraszam, że nie śledzę wątku i zadam takie nietaktowne pytanie... Czy QDŁACZEK jest na tymczasie czy w domku stałym ? W DOMKU STAŁYM :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: a co??? załatwić ci psa z ADHD?? :evil_lol::evil_lol: Quote
ZUZANNA11 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='clockwork']W DOMKU STAŁYM :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: a co??? załatwić ci psa z ADHD?? :evil_lol::evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Qudłaty jest poprostu 'jedwabisty' ! Nie, dziękuje. :razz: Dwójka dzikusów z ADHD mi wystarczy ! :eviltong: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 :razz::razz:eee tam ....nie wiesz jaki Qdłaczek jest slodziak :loveu: Quote
Selket Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Same super wiadomości :multi: A na zdjęciach nadal słodka mordka :loveu: Quote
Luzia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Są u nas postępy. Pamir reaguje już i nie chodzi na lince jest spuszczany na każdym spacerze, bawi się wtedy z Ergą jak wariat i wraca do domu brudny jak świnka :evil_lol::loveu: Na dniach planuję Go w końcu wykąpać tylko najpierw muszę wykombinować aparat żeby to uwiecznić :diabloti: A tak poza tym to byłam z nim ostatnio na wycieczce rowerowej. Na początku trochę się wygłupiał i był zdezorientowany ale po chwili zrozumiał o co chodzi i ładnie biegł. W drodze powrotnej jechaliśmy przez pola i obok lasu więc Go puściłam i się wyszalał. Mało tego pękła mi dętka w rowerze i w końcu z wycieczki rowerowej zrobił się spacer, a że miałam dużo smaczków to ćwiczyliśmy cały czas przychodzenie na zawołanie. Agresja do innych psów też się zmniejszyła co mnie jak na razie cieszy najbardziej, jeszcze powarkuje i zadziera ogon ale już nie rzuca sie na każdego napotkanego na ulicy psiaka. A i jeszcze zaczęliśmy w końcu szkolenie klikerowe (na razie siadanie i target). To chyba na tyle a teraz 4 fotki z spacerku rowerowego :p A i zapomniałam wspomnieć że w pierwszą noc po zdjęciu hełmofonu Pamir pogryzł niebieskie szeleczki :roll: Dlatego teraz chodzi na innych. A dodatkowo na halti i ma obrożę z adresówką :razz: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie ma brudne nogi :evil_lol: No to życzymy powodzonka i nie masz pojęcia jak się cieszę że już jest coraz lepiej :multi::multi::multi: Quote
MickeyM Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Qdłaty ma dom? Bomba, strasznie się cieszę. :) :multi: Zdjęcia piękne. Tfu, model piękny! :loveu: Quote
clockwork Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 pogryzł NASZE szeleczki :mad::mad::mad: super że tak świetnie sie dogadujecie:loveu:- wiedziałam że on nie jest niedobrym psem.... po prostu nie miał go kto uczyc... zastanawia mnie ta agresja do psów, bo w hoteliku nie rzucał sie a i w Zabrzu znalazłyśmy go w parku ganiajacego z psem :niewiem: wiem że na smyczy udaje bohatera ;) brakuje mi tego Qdłacza.... tak bym go wyczochrała :placz::placz: Quote
Marlena:) Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A szczeleczki pogryzł jak spał ze mną :eviltong: ... kapnęłam się jak świtało i zastanawiałam jak to powiedzieć luziowej,żeby Pamira nie zabiła :evil_lol:.. No ale żyje (jeszcze:diabloti:). A Pamir jest baardzo niedobry..no i dlatego świetnie dogadują się z pańcią :diabloti: (tutaj pozdro dla niej:cool3:) Quote
maggie1971 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jaki on piękny:loveu:, poprostu az mi słów brakuję zeby to wyrazić:evil_lol: Quote
Recommended Posts