Marlena:) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 aparat nie moze zlapac tej mordy z adhd,nie luziowej wina:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Marlena:)']aparat nie moze zlapac tej mordy z adhd,nie luziowej wina:evil_lol::evil_lol: :razz::razz:pomogłabyś koleżance ....my sobie radziłyśmy :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Marlena:)']Wczoraj poznałam Pamirka:loveu:... Cudna z niego pasquda:evil_lol: ... agresorek mu się włączył niezły,ale Luziowa to urodzony behawiorysta :diabloti: damy rade. Już na maxa zakochał sie w Luziowej. Chwili bez niej przeżyć nie może:roll:. Wiem,bo czekaliśmy na nią pod sklepem. Pamir to istny potworek:evil_lol:,ale zobaczycie jak nowa pańcia go podtemperuje :cool3:. Strach sie bać. [quote name='Marlena:)']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze nie widziałam,żeby Luzikowa dała sie zdominować. Tym razem nie będzie inaczej :lol: Oj tam nie chwal mnie tak bo w końcu w samo zachwyt wpadnę :evil_lol: [quote name='Alicja']I tak ma być ....tak trzymaj Luziek :multi:.....bo to psiak musi się podporządkować nie właściciel ;) tak wiem jestem okropną antydogomaniaczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no to wiadmome że ja mam być górą :diabloti: Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Za brak fotek przepraszam ale mi fotosik nawalił :angryy::angryy: Wkleja mi ogromne fotki mimo że wcześniej je zmniejszałam :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Za brak fotek przepraszam ale mi fotosik nawalił :angryy::angryy: Wkleja mi ogromne fotki mimo że wcześniej je zmniejszałam :angryy::angryy::angryy: zaaplikuj sobie na kompka fotosik manager ...supcio sprawa ...można ładować bez wchodzenia na strone fotosa po 10 fot albo dawaj na http://www.imageshack.us/ Quote
Marlena:) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 mowilam,ze wszystko wariuje?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ja dzisiaj wstawiłam sporo fotek u mnie na FB i imageshak działał OK. Natomiast DGM w kilku przypadkach przestawiła mi posty...:cool3: Pzdr. Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Alicja']zaaplikuj sobie na kompka fotosik manager ...supcio sprawa ...można ładować bez wchodzenia na strone fotosa po 10 fot albo dawaj na http://www.imageshack.us/ A gdzie to mogę zassać? :razz: Nie umiem się czymś takim posługiwać :oops: [quote name='Marlena:)']mowilam,ze wszystko wariuje?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: E tam to moja wina :eviltong: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 kliknij w link ......masz stronkę i pisze przeglądaj ......wyszukaj co chcesz wrzucić z kompka .....klik otwórz w folderze .....potem na image ....host it!...i kopiujesz potem Direct link to image tylko jak wklejasz foto na dogo to klikasz w i wklejasz ten link Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Fotki :oops: Dziękuje za pomoc :loveu: Wiecie pierwszy raz obsługiwałam się /photobucket'em Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 :loveu::loveu::loveu: to teraz domowe kcem :evil_lol::evil_lol: Luzikowa.... radzisz sobie z Qdłatym?? Quote
Agnie Koty Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 On jest piękny. Ale widać, że ma diabły w oczach. Luzia, napisz jaki on jest. Nie oszczędzaj nas.:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Luzikowa milczy :cool1: kurde .....napisz bo się zamartwiam :shake: Quote
Luzia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Radzić sobie z nim radzę, już zaczyna w 90% przychodzić na zawołanie. Strasznie w drzwi drapie jak wychodzę i we wszystko uderza hełmofonem :evil_lol: Fotek domowych niestety nie mam bo brak u mnie aparatu :placz: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Radzić sobie z nim radzę, już zaczyna w 90% przychodzić na zawołanie. Strasznie w drzwi drapie jak wychodzę i we wszystko uderza hełmofonem :evil_lol: Fotek domowych niestety nie mam bo brak u mnie aparatu :placz: koniecznie zostawaiaj temu osiółkowi coś do gryziania ....bo drzwi do adopcji nie mamy :roll: Quote
maggie1971 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Jakie piękny Qdłaczek:loveu:, Ja nadal go kocham:cool3:Mam go nawet w podpisie jeszcze(nie da się usunąć z podpisu , jakis błąd wyskakuje) Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='maggie1971']Jakie piękny Qdłaczek:loveu:, Ja nadal go kocham:cool3:Mam go nawet w podpisie jeszcze(nie da się usunąć z podpisu , jakis błąd wyskakuje) wieczorem sie da ;) Luzikowa... zostawiaj jak Ala mówi Qdłatemu jakis smaczek.... i jak wracasz też mu daj rarytaska.... to częsta przypadłośc psów porzuconych- boja sie że zaś zostaną same... dasz rade- jestes baba z jajami :loveu::loveu: w przeciwieństwie do Qdłaczka :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='maggie1971']Jakie piękny Qdłaczek:loveu:, Ja nadal go kocham:cool3:Mam go nawet w podpisie jeszcze(nie da się usunąć z podpisu , jakis błąd wyskakuje) wskocz na administracje tam zostawia się modom zlecenie i usuwają :roll:;) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Te fotki, co są, bardzo mi się podobają...:loveu: Pzdr. Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Przelałam dziś :multi: [ w sobote i niedziele nie działało mi konto internetowe :angryy:] na konto stowarzyszenia pieniążki za odjajczenie ;) Qdłaczka vel Pamira . Qdłacz miał mieć zabieg u Nas ale udało się mu z domeczkiem więc zgodnie regulujemy kwotę zabiegu . Pozdróweczka :hand: i wrzuć czasem jakiegoś fotaska ;)bo Nam tęskno z Nim :oops::roll: Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja']Przelałam dziś :multi: [ w sobote i niedziele nie działało mi konto internetowe :angryy:] na konto stowarzyszenia pieniążki za odjajczenie ;) Qdłaczka vel Pamira . Qdłacz miał mieć zabieg u Nas ale udało się mu z domeczkiem więc zgodnie regulujemy kwotę zabiegu . Pozdróweczka :hand: i wrzuć czasem jakiegoś fotaska ;)bo Nam tęskno z Nim :oops::roll: Dziękuję Wam strasznie :multi: A co do fotek to w miarę możliwości będę się starała wstawiać jak nie tu to do mnie do galerii na razie czekamy na zdjęcie szwów to wtedy wykąpiemy brzydala :p Quote
Recommended Posts