Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marlena:)']aparat nie moze zlapac tej mordy z adhd,nie luziowej wina:evil_lol::evil_lol:

:razz::razz:pomogłabyś koleżance ....my sobie radziłyśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='Marlena:)']Wczoraj poznałam Pamirka:loveu:...
Cudna z niego pasquda:evil_lol: ... agresorek mu się włączył niezły,ale Luziowa to urodzony behawiorysta :diabloti: damy rade.
Już na maxa zakochał sie w Luziowej. Chwili bez niej przeżyć nie może:roll:. Wiem,bo czekaliśmy na nią pod sklepem.
Pamir to istny potworek:evil_lol:,ale zobaczycie jak nowa pańcia go podtemperuje :cool3:. Strach sie bać.

[quote name='Marlena:)']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze nie widziałam,żeby Luzikowa dała sie zdominować. Tym razem nie będzie inaczej :lol:

Oj tam nie chwal mnie tak bo w końcu w samo zachwyt wpadnę :evil_lol:

[quote name='Alicja']I tak ma być ....tak trzymaj Luziek :multi:.....bo to psiak musi się podporządkować nie właściciel ;)

tak wiem jestem okropną antydogomaniaczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A no to wiadmome że ja mam być górą :diabloti:

Posted

Za brak fotek przepraszam ale mi fotosik nawalił :angryy::angryy: Wkleja mi ogromne fotki mimo że wcześniej je zmniejszałam :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Za brak fotek przepraszam ale mi fotosik nawalił :angryy::angryy: Wkleja mi ogromne fotki mimo że wcześniej je zmniejszałam :angryy::angryy::angryy:

zaaplikuj sobie na kompka fotosik manager ...supcio sprawa ...można ładować bez wchodzenia na strone fotosa po 10 fot

albo dawaj na http://www.imageshack.us/

Posted

[quote name='Alicja']zaaplikuj sobie na kompka fotosik manager ...supcio sprawa ...można ładować bez wchodzenia na strone fotosa po 10 fot

albo dawaj na http://www.imageshack.us/

A gdzie to mogę zassać? :razz:

Nie umiem się czymś takim posługiwać :oops:

[quote name='Marlena:)']mowilam,ze wszystko wariuje?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

E tam to moja wina :eviltong:

Posted

kliknij w link ......masz stronkę i pisze przeglądaj ......wyszukaj co chcesz wrzucić z kompka .....klik otwórz w folderze .....potem na image ....host it!...i kopiujesz potem
Direct link to image

tylko jak wklejasz foto na dogo to klikasz w i wklejasz ten link

Posted

Radzić sobie z nim radzę, już zaczyna w 90% przychodzić na zawołanie.
Strasznie w drzwi drapie jak wychodzę i we wszystko uderza hełmofonem :evil_lol:
Fotek domowych niestety nie mam bo brak u mnie aparatu :placz:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Radzić sobie z nim radzę, już zaczyna w 90% przychodzić na zawołanie.
Strasznie w drzwi drapie jak wychodzę i we wszystko uderza hełmofonem :evil_lol:
Fotek domowych niestety nie mam bo brak u mnie aparatu :placz:

koniecznie zostawaiaj temu osiółkowi coś do gryziania ....bo drzwi do adopcji nie mamy :roll:

Posted

[quote name='maggie1971']Jakie piękny Qdłaczek:loveu:, Ja nadal go kocham:cool3:Mam go nawet w podpisie jeszcze(nie da się usunąć z podpisu , jakis błąd wyskakuje)

wieczorem sie da ;)

Luzikowa... zostawiaj jak Ala mówi Qdłatemu jakis smaczek.... i jak wracasz też mu daj rarytaska.... to częsta przypadłośc psów porzuconych- boja sie że zaś zostaną same...

dasz rade- jestes baba z jajami :loveu::loveu: w przeciwieństwie do Qdłaczka :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='maggie1971']Jakie piękny Qdłaczek:loveu:, Ja nadal go kocham:cool3:Mam go nawet w podpisie jeszcze(nie da się usunąć z podpisu , jakis błąd wyskakuje)

wskocz na administracje tam zostawia się modom zlecenie i usuwają :roll:;)

Posted

Przelałam dziś :multi: [ w sobote i niedziele nie działało mi konto internetowe :angryy:] na konto stowarzyszenia pieniążki za odjajczenie ;) Qdłaczka vel Pamira .
Qdłacz miał mieć zabieg u Nas ale udało się mu z domeczkiem więc zgodnie regulujemy kwotę zabiegu .

Pozdróweczka :hand:
i wrzuć czasem jakiegoś fotaska ;)bo Nam tęskno z Nim :oops::roll:

Posted

[quote name='Alicja']Przelałam dziś :multi: [ w sobote i niedziele nie działało mi konto internetowe :angryy:] na konto stowarzyszenia pieniążki za odjajczenie ;) Qdłaczka vel Pamira .
Qdłacz miał mieć zabieg u Nas ale udało się mu z domeczkiem więc zgodnie regulujemy kwotę zabiegu .

Pozdróweczka :hand:
i wrzuć czasem jakiegoś fotaska ;)bo Nam tęskno z Nim :oops::roll:

Dziękuję Wam strasznie :multi:

A co do fotek to w miarę możliwości będę się starała wstawiać jak nie tu to do mnie do galerii na razie czekamy na zdjęcie szwów to wtedy wykąpiemy brzydala :p