Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Nawet ciężko mi powiedzieć jak bardzo go KOCHAM!
I zostanie u mnie nie ma innego wyjścia!
Nie oddam Go nikomu wiem o tym. Nie potrafię tego opisać ale to była miłość od pierwszego wejżenia coś takiego zdarza się na prawdę rzadko ale jednak.

Myślę o Nim już dzień i noc.

Dziś przytłoczyła mnie inna wiadomość dlatego tym bardziej chcę mu pomóc.
Chcę by spał koło mnie i Funi w zimne paskudne poranki byśmy przeżywali dobre i złe razem do końca.
I wieże że nam się uda!

I to dzięki Wam!

:oops::oops:Ale mam nadzieje że wyślesz nam pare fotek cio:lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agunia76 napisał(a):
:oops::oops:Ale mam nadzieje że wyślesz nam pare fotek cio:lol:

fotki będą na pewno jak nie tu to w naszej ( Funi, Jego, szczurków i mojej galerii)
więc zapraszamy jeśli tylko będziesz miała ochotę :loveu:

Posted

;)no ja liczę ,że w Waszej Wspólnej Galeryjce :loveu::loveu::multi:.....

Luiza ja nawet nie myślę już o innej opcji ....;)

a ja mam problema z dojechankiem na spotkanko i pożegnanko :placz:bo albo busa mam 8.17/ na miejscu 8.46/ albo 9.11 / w Jebiu 9.40 /z tym że na ten przystanek muszę dojść 3 km :roll:...jak mnie TZ nie będzie mógł dowieść to leżę :shake:

Posted

Alicja napisał(a):
;)no ja liczę ,że w Waszej Wspólnej Galeryjce :loveu::loveu::multi:.....

Luiza ja nawet nie myślę już o innej opcji ....;)

a ja mam problema z dojechankiem na spotkanko i pożegnanko :placz:bo albo busa mam 8.17/ na miejscu 8.46/ albo 9.11 / w Jebiu 9.40 /z tym że na ten przystanek muszę dojść 3 km :roll:...jak mnie TZ nie będzie mógł dowieść to leżę :shake:

I jeszcze jedno.. dziękuję za wiarę we mnie,, dziękuję dla mnie to na prawdę wiele znaczy.

W dojeździe niestety nie mogę pomóc :(

Selket napisał(a):
Cieszkam, cieszkam, cieszkam :loveu: :loveu: I zaciskam mocno kciuki, żeby Wam się wsystki razem udało :kciuki: :kciuki:

Wszystko zależy od mojej mamy, ale wiem że dam radę muszę... dla niego!
Dla Qdłaczka...

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
I jeszcze jedno.. dziękuję za wiarę we mnie,, dziękuję dla mnie to na prawdę wiele znaczy.

:calus:

W dojeździe niestety nie mogę pomóc :(

możesz ...nie spieszcie się tak strasznie ;)....jak bedziecie po 9 to dojade ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie możesz przepuścić takiej okazji poznać największa zołzę w okolicy ;)

Wszystko zależy od mojej mamy, ale wiem że dam radę muszę... dla niego!
Dla Qdłaczka...

mamoooooooooooooo :mdleje:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

Dziś przytłoczyła mnie inna wiadomość dlatego tym bardziej chcę mu pomóc.
Chcę by spał koło mnie i Funi w zimne paskudne poranki byśmy przeżywali dobre i złe razem do końca.
I wieże że nam się uda!

Luiza...sorki że pytam.. czy to co cie przytłoczyło to związane z Qdłaczkiem????:oops::oops:

chciałabym... nawet nie wiesz jakbym chciała żeby to był jego domek już na zawsze..... OSTATNI, po tułaczkach w jego króciutkim życiu :-(:-( ale jak nie będzie takiej możliwości.... zrozumię... będziemy szukać TAKIEGO SAMEGO KOCHANEGO DOMKU JAK TWÓJ ......

a ja dziś miałam telefon w sprawie Qdłaczka..... ze Świnoujścia :roll::roll:
powiedziałam że nieaktualne ;)

Posted

agbar napisał(a):
przylazlam se nacieszyc oczy:loveu:

:multi: :multi: :multi: widziałaś mnie widziałaś ......:roflt:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:multi: :multi: :multi: widziałaś mnie widziałaś ......:roflt:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nooooooooooooooooo:cool1::diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
mamoooooooooooooo :mdleje:

Oj błaganie zacznie się w środę.. ale nie poddam się za żadne skarby!!

clockwork napisał(a):
Luiza...sorki że pytam.. czy to co cie przytłoczyło to związane z Qdłaczkiem????:oops::oops:

chciałabym... nawet nie wiesz jakbym chciała żeby to był jego domek już na zawsze..... OSTATNI, po tułaczkach w jego króciutkim życiu :-(:-( ale jak nie będzie takiej możliwości.... zrozumię... będziemy szukać TAKIEGO SAMEGO KOCHANEGO DOMKU JAK TWÓJ ......

a ja dziś miałam telefon w sprawie Qdłaczka..... ze Świnoujścia :roll::roll:
powiedziałam że nieaktualne ;)

NIe to nie jest związane z nim.

On zostanie u mnie nie widzę innej przyszłości nie oddam Go nikomu chyba że wezmą mnie razem z nim ;) Zbyt bardzo Go kocham! Po moim trupie!!

Bardzo się cieszę że to powiedziałaś :) dziękuję :buzi:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

:calus: cokolwiek Cię zdołowało... trzymam kciuki żeby było lepiej :kciuki:

On zostanie u mnie nie widzę innej przyszłości nie oddam Go nikomu chyba że wezmą mnie razem z nim ;) Zbyt bardzo Go kocham! Po moim trupie!!

czasem mimo naszych najszczerszych chęci los płata figle.... ale i tak mam nadzieje że mama sie zakocha w Qdlatym.... ni ma takiego co go nie pokochał :loveu:;)

Posted

clockwork napisał(a):
czasem mimo naszych najszczerszych chęci los płata figle.... ale i tak mam nadzieje że mama sie zakocha w Qdlatym.... ni ma takiego co go nie pokochał :loveu:;)

:loveu::loveu::loveu:oj chyba nie ma ........Agnieszka cieszynianka też moze nam to poświadczyć ;)...Aga pozdrów od nas TZta;)

Posted

Alicja napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:oj chyba nie ma ........Agnieszka cieszynianka też moze nam to poświadczyć ;)...Aga pozdrów od nas TZta;)

Dzieki za pozdrowienia ,ale zrobie to jutro bo już śpi ,a ja se chasam po internecie.:diabloti:Mam nadzieję że uściskacie odnas Qdłacza,bo jak czytam że sobie pojadzie do nowego domku to aż łza się kręci ze szczęścia.:placz:

Posted

clockwork napisał(a):

chalimala...... u mnie zara twoja sesja zdjęciowa z Clockworkiem ;)

Czyli ten przystojniak juz ma swa rodzinke ?
Wiec nic mi nie pozostaje jak co jakis czas cytowac jego pare zdjec i mazyc o kawalerze z takim usmiechem :loveu:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Oj błaganie zacznie się w środę.. ale nie poddam się za żadne skarby!!

Powiedz Mamie ,ze jest taka jedna ,ktora was oboje wezmie, bo tu wiecej takich szalonych na tle Qdłaczka,a wiec obejdzie sie bez trupow :evil_lol:.

Posted

clockwork napisał(a):

Mam dobre wieści dzisiaj idę na rozmowę z dziewczyną która szuka osoby do swojego 2pokojowego mieszkania :multi:
A co najważniejsze zgodziła się na 2 psy :multi::multi:

Jeśli wypali to śliczny Qdłaczek jest skazany na dożywocie w moim domu i sercu :loveu:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Mam dobre wieści dzisiaj idę na rozmowę z dziewczyną która szuka osoby do swojego 2pokojowego mieszkania :multi:

Jeśli wypali to śliczny Qdłaczek jest skazany na dożywocie w moim domu i sercu :loveu:

no to zaciskam :kciuki: z całych sił

Posted

niufek napisał(a):
Powiedz Mamie ,ze jest taka jedna ,ktora was oboje wezmie, bo tu wiecej takich szalonych na tle Qdłaczka,a wiec obejdzie sie bez trupow :evil_lol:.

Agnie Koty napisał(a):
Cóż, czytam i i oglądam jego wątek i śmiało twierdzę, że jest to jeden z najpiękniejszych psów jakie me stare oczy widziały. Luiza, dobra decyzja!:lol:

ooooo prosze prosze.... nasz Qdłacz rozpalił serducha nie tylko osób które miały okazje widzieć go żywego :roll:
no i powiedzcie... jak to jest że 2 razy został pozostawiony sam sobie na ulicy??? :niewiem:
owszem... ma swój świat... ale to kwestia czasu- tydzień, 2..... nauki, solidnej nauki i pies złoto!!! wystarczyło poświęcić mu troszkę czasu... a nie wyrzucać na ulice :mad:
co do urody... tak uważam że to jeden z najpiekniejszych bezdomniaczków jakie widziałam :loveu:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaciskam kciukasy!!!!! :loveu::loveu:

jakby co to dla niej też poszukamy pieseczka .;).. musi kochać skoro się zgodziła :multi::multi:

Posted

clockwork napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaciskam kciukasy!!!!! :loveu::loveu:

jakby co to dla niej też poszukamy pieseczka .;).. musi kochać skoro się zgodziła :multi::multi:

Dzięki przydadzą się :multi:

To jak coś na razie 2 nam wystarczą :cool3: Byle Qdłaty nie polubił jej bardziej niż mnie :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):

co do urody... tak uważam że to jeden z najpiekniejszych bezdomniaczków jakie widziałam :loveu:

tylko , ze istnieje taka dziwna prawidłowość , że ładnym wszyscy się zachwycają i patrzą w sposób ....ten to na pewno znajdzie dom bo taki śliczny .....i zabierają te mniej urodziwe a ten ładny marnieje ......wiem ze kazdy chce mieć domeczek ale dlaczego ten ładny ma cierpieć że urodziwy :-(

ale całe szczęście ze Qdłaczek tutaj przyciągnął WAS i udało mu się , że ktoś czyli Luiza jemu i nam chce pomóc:loveu::loveu: