agunia76 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nawet ciężko mi powiedzieć jak bardzo go KOCHAM! I zostanie u mnie nie ma innego wyjścia! Nie oddam Go nikomu wiem o tym. Nie potrafię tego opisać ale to była miłość od pierwszego wejżenia coś takiego zdarza się na prawdę rzadko ale jednak. Myślę o Nim już dzień i noc. Dziś przytłoczyła mnie inna wiadomość dlatego tym bardziej chcę mu pomóc. Chcę by spał koło mnie i Funi w zimne paskudne poranki byśmy przeżywali dobre i złe razem do końca. I wieże że nam się uda! I to dzięki Wam! :oops::oops:Ale mam nadzieje że wyślesz nam pare fotek cio:lol: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agunia76 napisał(a)::oops::oops:Ale mam nadzieje że wyślesz nam pare fotek cio:lol: fotki będą na pewno jak nie tu to w naszej ( Funi, Jego, szczurków i mojej galerii) więc zapraszamy jeśli tylko będziesz miała ochotę :loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ;)no ja liczę ,że w Waszej Wspólnej Galeryjce :loveu::loveu::multi:..... Luiza ja nawet nie myślę już o innej opcji ....;) a ja mam problema z dojechankiem na spotkanko i pożegnanko :placz:bo albo busa mam 8.17/ na miejscu 8.46/ albo 9.11 / w Jebiu 9.40 /z tym że na ten przystanek muszę dojść 3 km :roll:...jak mnie TZ nie będzie mógł dowieść to leżę :shake: Quote
Selket Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cieszkam, cieszkam, cieszkam :loveu: :loveu: I zaciskam mocno kciuki, żeby Wam się wsystki razem udało :kciuki: :kciuki: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):;)no ja liczę ,że w Waszej Wspólnej Galeryjce :loveu::loveu::multi:..... Luiza ja nawet nie myślę już o innej opcji ....;) a ja mam problema z dojechankiem na spotkanko i pożegnanko :placz:bo albo busa mam 8.17/ na miejscu 8.46/ albo 9.11 / w Jebiu 9.40 /z tym że na ten przystanek muszę dojść 3 km :roll:...jak mnie TZ nie będzie mógł dowieść to leżę :shake: I jeszcze jedno.. dziękuję za wiarę we mnie,, dziękuję dla mnie to na prawdę wiele znaczy. W dojeździe niestety nie mogę pomóc :( Selket napisał(a):Cieszkam, cieszkam, cieszkam :loveu: :loveu: I zaciskam mocno kciuki, żeby Wam się wsystki razem udało :kciuki: :kciuki: Wszystko zależy od mojej mamy, ale wiem że dam radę muszę... dla niego! Dla Qdłaczka... Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):I jeszcze jedno.. dziękuję za wiarę we mnie,, dziękuję dla mnie to na prawdę wiele znaczy. :calus: W dojeździe niestety nie mogę pomóc :( możesz ...nie spieszcie się tak strasznie ;)....jak bedziecie po 9 to dojade ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie możesz przepuścić takiej okazji poznać największa zołzę w okolicy ;) Wszystko zależy od mojej mamy, ale wiem że dam radę muszę... dla niego! Dla Qdłaczka... mamoooooooooooooo :mdleje: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Dziś przytłoczyła mnie inna wiadomość dlatego tym bardziej chcę mu pomóc. Chcę by spał koło mnie i Funi w zimne paskudne poranki byśmy przeżywali dobre i złe razem do końca. I wieże że nam się uda! Luiza...sorki że pytam.. czy to co cie przytłoczyło to związane z Qdłaczkiem????:oops::oops: chciałabym... nawet nie wiesz jakbym chciała żeby to był jego domek już na zawsze..... OSTATNI, po tułaczkach w jego króciutkim życiu :-(:-( ale jak nie będzie takiej możliwości.... zrozumię... będziemy szukać TAKIEGO SAMEGO KOCHANEGO DOMKU JAK TWÓJ ...... a ja dziś miałam telefon w sprawie Qdłaczka..... ze Świnoujścia :roll::roll: powiedziałam że nieaktualne ;) Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):przylazlam se nacieszyc oczy:loveu: :multi: :multi: :multi: widziałaś mnie widziałaś ......:roflt:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a)::multi: :multi: :multi: widziałaś mnie widziałaś ......:roflt:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooooooooooooooo:cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):nooooooooooooooooo:cool1::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::loveu: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):mamoooooooooooooo :mdleje: Oj błaganie zacznie się w środę.. ale nie poddam się za żadne skarby!! clockwork napisał(a):Luiza...sorki że pytam.. czy to co cie przytłoczyło to związane z Qdłaczkiem????:oops::oops: chciałabym... nawet nie wiesz jakbym chciała żeby to był jego domek już na zawsze..... OSTATNI, po tułaczkach w jego króciutkim życiu :-(:-( ale jak nie będzie takiej możliwości.... zrozumię... będziemy szukać TAKIEGO SAMEGO KOCHANEGO DOMKU JAK TWÓJ ...... a ja dziś miałam telefon w sprawie Qdłaczka..... ze Świnoujścia :roll::roll: powiedziałam że nieaktualne ;) NIe to nie jest związane z nim. On zostanie u mnie nie widzę innej przyszłości nie oddam Go nikomu chyba że wezmą mnie razem z nim ;) Zbyt bardzo Go kocham! Po moim trupie!! Bardzo się cieszę że to powiedziałaś :) dziękuję :buzi: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a): NIe to nie jest związane z nim. :calus: cokolwiek Cię zdołowało... trzymam kciuki żeby było lepiej :kciuki: On zostanie u mnie nie widzę innej przyszłości nie oddam Go nikomu chyba że wezmą mnie razem z nim ;) Zbyt bardzo Go kocham! Po moim trupie!! Bardzo się cieszę że to powiedziałaś :) dziękuję :buzi: czasem mimo naszych najszczerszych chęci los płata figle.... ale i tak mam nadzieje że mama sie zakocha w Qdlatym.... ni ma takiego co go nie pokochał :loveu:;) Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):czasem mimo naszych najszczerszych chęci los płata figle.... ale i tak mam nadzieje że mama sie zakocha w Qdlatym.... ni ma takiego co go nie pokochał :loveu:;) :loveu::loveu::loveu:oj chyba nie ma ........Agnieszka cieszynianka też moze nam to poświadczyć ;)...Aga pozdrów od nas TZta;) Quote
agunia76 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:oj chyba nie ma ........Agnieszka cieszynianka też moze nam to poświadczyć ;)...Aga pozdrów od nas TZta;) Dzieki za pozdrowienia ,ale zrobie to jutro bo już śpi ,a ja se chasam po internecie.:diabloti:Mam nadzieję że uściskacie odnas Qdłacza,bo jak czytam że sobie pojadzie do nowego domku to aż łza się kręci ze szczęścia.:placz: Quote
niufek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a): chalimala...... u mnie zara twoja sesja zdjęciowa z Clockworkiem ;) Czyli ten przystojniak juz ma swa rodzinke ? Wiec nic mi nie pozostaje jak co jakis czas cytowac jego pare zdjec i mazyc o kawalerze z takim usmiechem :loveu: Quote
niufek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Oj błaganie zacznie się w środę.. ale nie poddam się za żadne skarby!! NIe to nie jest związane z nim. On zostanie u mnie nie widzę innej przyszłości nie oddam Go nikomu chyba że wezmą mnie razem z nim ;) Zbyt bardzo Go kocham! Po moim trupie!! Bardzo się cieszę że to powiedziałaś :) dziękuję :buzi: Powiedz Mamie ,ze jest taka jedna ,ktora was oboje wezmie, bo tu wiecej takich szalonych na tle Qdłaczka,a wiec obejdzie sie bez trupow :evil_lol:. Quote
Agnie Koty Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Cóż, czytam i i oglądam jego wątek i śmiało twierdzę, że jest to jeden z najpiękniejszych psów jakie me stare oczy widziały. Luiza, dobra decyzja!:lol: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):czasem mimo naszych najszczerszych chęci los płata figle.... ale i tak mam nadzieje że mama sie zakocha w Qdlatym.... ni ma takiego co go nie pokochał :loveu:;) Mam dobre wieści dzisiaj idę na rozmowę z dziewczyną która szuka osoby do swojego 2pokojowego mieszkania :multi: A co najważniejsze zgodziła się na 2 psy :multi::multi: Jeśli wypali to śliczny Qdłaczek jest skazany na dożywocie w moim domu i sercu :loveu: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Mam dobre wieści dzisiaj idę na rozmowę z dziewczyną która szuka osoby do swojego 2pokojowego mieszkania :multi: A co najważniejsze zgodziła się na 2 psy :multi::multi: Jeśli wypali to śliczny Qdłaczek jest skazany na dożywocie w moim domu i sercu :loveu: no to zaciskam :kciuki: z całych sił Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 niufek napisał(a):Powiedz Mamie ,ze jest taka jedna ,ktora was oboje wezmie, bo tu wiecej takich szalonych na tle Qdłaczka,a wiec obejdzie sie bez trupow :evil_lol:. Agnie Koty napisał(a):Cóż, czytam i i oglądam jego wątek i śmiało twierdzę, że jest to jeden z najpiękniejszych psów jakie me stare oczy widziały. Luiza, dobra decyzja!:lol: ooooo prosze prosze.... nasz Qdłacz rozpalił serducha nie tylko osób które miały okazje widzieć go żywego :roll: no i powiedzcie... jak to jest że 2 razy został pozostawiony sam sobie na ulicy??? :niewiem: owszem... ma swój świat... ale to kwestia czasu- tydzień, 2..... nauki, solidnej nauki i pies złoto!!! wystarczyło poświęcić mu troszkę czasu... a nie wyrzucać na ulice :mad: co do urody... tak uważam że to jeden z najpiekniejszych bezdomniaczków jakie widziałam :loveu: Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Mam dobre wieści dzisiaj idę na rozmowę z dziewczyną która szuka osoby do swojego 2pokojowego mieszkania :multi: A co najważniejsze zgodziła się na 2 psy :multi::multi: Jeśli wypali to śliczny Qdłaczek jest skazany na dożywocie w moim domu i sercu :loveu: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaciskam kciukasy!!!!! :loveu::loveu: jakby co to dla niej też poszukamy pieseczka .;).. musi kochać skoro się zgodziła :multi::multi: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaciskam kciukasy!!!!! :loveu::loveu: jakby co to dla niej też poszukamy pieseczka .;).. musi kochać skoro się zgodziła :multi::multi: Dzięki przydadzą się :multi: To jak coś na razie 2 nam wystarczą :cool3: Byle Qdłaty nie polubił jej bardziej niż mnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a): co do urody... tak uważam że to jeden z najpiekniejszych bezdomniaczków jakie widziałam :loveu: tylko , ze istnieje taka dziwna prawidłowość , że ładnym wszyscy się zachwycają i patrzą w sposób ....ten to na pewno znajdzie dom bo taki śliczny .....i zabierają te mniej urodziwe a ten ładny marnieje ......wiem ze kazdy chce mieć domeczek ale dlaczego ten ładny ma cierpieć że urodziwy :-( ale całe szczęście ze Qdłaczek tutaj przyciągnął WAS i udało mu się , że ktoś czyli Luiza jemu i nam chce pomóc:loveu::loveu: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A to zasługa Agaciaaa :cool3: Bo to przez jej podpis tu weszłam :loveu: I zostałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts