Alicja Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Luzia napisał(a):Do mnie przyjechał gdy miał około 1,5 - 2 lata. 6 maja minie 4 lata od kiedy u mnie jest :) Ale ten czas leci :roll: Więc teraz będzie miał około sześciu i jakieś 3 m/c zauważyłam, że zaczął siwieć :-o Robi się dziadziuś i tyle :evil_lol: to było 4 lata temu :shock: ale ten czas leci ..... Quote
Luzia Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Alicja napisał(a):to było 4 lata temu :shock: ale ten czas leci ..... A no leci leci :lol: A ile w między czasie się wydarzyło ;) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Luzia napisał(a):Do mnie przyjechał gdy miał około 1,5 - 2 lata. 6 maja minie 4 lata od kiedy u mnie jest :) Ale ten czas leci :roll: Więc teraz będzie miał około sześciu i jakieś 3 m/c zauważyłam, że zaczął siwieć :-o Robi się dziadziuś i tyle :evil_lol: E, tam! siwienie to normalka. Do dziadziusia to jeszcze kawał czasu ma:) Pzdr. Quote
Luzia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Dziś mija dokładnie 4 lata od kiedy Qdłaty jest ze mną :loveu: Bardzo chcę Wam wszystkim w związku z tym podziękować, szczególnie Alicji i Magdzie :). 4 lata minęło nie wiadomo kiedy oby następne były równie pomyślne :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Oooo, to nastepnych 4 latek w zdrowiu i szczęśliwości, i nastepnych, i nastepnych, i nastepnych:) pzdr. Quote
Luzia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Lecą latka lecą, 6.06 stuknęło nam 5 lat ;) Jedyne co bym chciała w związku z tym powiedzieć to, to że Pamir zrobił się najnormalniej nudny - zero ucieczek, zero zjadania piesków, niszczenia kołder, ścian itp, ciągnięcia na smyczy, głuchnięcia :( Zrobił mi się idealny piesek (prawie), nic tylko wymienić na nowy lepszy model - taki z jajem :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 :loveu: mój nudziarz kochany https://lh6.googleusercontent.com/-TPRi1Rc1p7o/UaypwOER3mI/AAAAAAAAK_A/p2G_jHRFUtw/s576/4.JPG a jaj się nie czepiaj ;) Quote
Lucyja Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 No proszę nauka nie idzie w las, tylko Pamir nieustająco robi postępy :) Super grzeczny psiak !! Quote
Recommended Posts