Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):
Do mnie przyjechał gdy miał około 1,5 - 2 lata. 6 maja minie 4 lata od kiedy u mnie jest :) Ale ten czas leci :roll: Więc teraz będzie miał około sześciu i jakieś 3 m/c zauważyłam, że zaczął siwieć :-o Robi się dziadziuś i tyle :evil_lol:

to było 4 lata temu :shock: ale ten czas leci .....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia napisał(a):
Do mnie przyjechał gdy miał około 1,5 - 2 lata. 6 maja minie 4 lata od kiedy u mnie jest :) Ale ten czas leci :roll: Więc teraz będzie miał około sześciu i jakieś 3 m/c zauważyłam, że zaczął siwieć :-o Robi się dziadziuś i tyle :evil_lol:

E, tam! siwienie to normalka. Do dziadziusia to jeszcze kawał czasu ma:)

Pzdr.

Posted

Dziś mija dokładnie 4 lata od kiedy Qdłaty jest ze mną :loveu: Bardzo chcę Wam wszystkim w związku z tym podziękować, szczególnie Alicji i Magdzie :).
4 lata minęło nie wiadomo kiedy oby następne były równie pomyślne :loveu:

• 1 year later...
Posted

Lecą latka lecą, 6.06 stuknęło nam 5 lat ;)

Jedyne co bym chciała w związku z tym powiedzieć to, to że Pamir zrobił się najnormalniej nudny - zero ucieczek, zero zjadania piesków, niszczenia kołder, ścian itp, ciągnięcia na smyczy, głuchnięcia :( Zrobił mi się idealny piesek (prawie), nic tylko wymienić na nowy lepszy model - taki z jajem :evil_lol: