Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Dziękuję Wam strasznie :multi:

A co do fotek to w miarę możliwości będę się starała wstawiać jak nie tu to do mnie do galerii na razie czekamy na zdjęcie szwów to wtedy wykąpiemy brzydala :p

:loveu::loveu:to wtedy bedzie straszecznie brzydki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czekamy na relacje ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu:to wtedy bedzie straszecznie brzydki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czekamy na relacje ;)

Jaką relacje :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']

A co do fotek to w miarę możliwości będę się starała wstawiać jak nie tu to do mnie do galerii na razie czekamy na zdjęcie szwów to wtedy wykąpiemy brzydala :p

jeżeli chodzi o foty to ZDJĘCIE szwów też może byc :evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']jeżeli chodzi o foty to ZDJĘCIE szwów też może byc :evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:

Postaram się coś cyknąć ale najwcześniej jutro. Sorka

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Postaram się coś cyknąć ale najwcześniej jutro. Sorka

eee nie ma sprawy jutro już za gadzinkę z kilkoma minutkami ;)

Spokojnie ;) najważniejsze że wszystko jest oki

Posted

A przepraszam bardzo...gdzie ten FB Luziowej? Bo moze tam cos pisze o Qdlatym?...tu jakos glucho,pusto..spodziewalam sie obszerniejszych relacji i tlumow:cool1:

Posted

Bo Luziowa sie uczy ;)i szkoli Naszego psa ;).....i pilnuje cieczkującą sunię ;) poczekaj , już my ją na kontroli poadopcyjnej:razz:;) w obroty weźmiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Luziowa ....nie śpij :mad:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']10 dni od środy bo wtedy był cięty. Ale dziwi mnie bo mosznę dalej ma powiększaną :roll:

A wet oglądał?? Może jakiś stan zapalny mu się wdał :razz::razz: wiem że psiaczki mogą spuchnąć ...ale troszkę to długo trwa :hmmmm:
Pisz Luzikowa częściej i więcej , bo się niepokoimy , ze coś u was nie tak .....:shake:

Posted

[quote name='Alicja']A wet oglądał?? Może jakiś stan zapalny mu się wdał :razz::razz: wiem że psiaczki mogą spuchnąć ...ale troszkę to długo trwa :hmmmm:
Pisz Luzikowa częściej i więcej , bo się niepokoimy , ze coś u was nie tak .....:shake:

Nie no wszystko oki jest opuchnięte nie jest po prostu wygląda jak by dalej tam jajka były jutro idziemy do weta. A dzisiaj już przestał antybiotyk brać znaczy się wieczorem przestanie bo zostało mu ostatnie pół tabletki :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Nie chce dublować fotek..

A dodałam ich dużo przed chwilą do nas do Galerii

O TU

link nie działa :eviltong::eviltong::eviltong:

ja skopiuje :loveu::loveu:

Posted

Niuniek też wygladał jakby jajka miał, ale z czasem mu się to wchłonęło i było ok...Jeno potem zlazła mu cuś :D :evil_lol: Wymiziaj Qdłaczka :loveu: :loveu: