Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Dziękuję Wam strasznie :multi: A co do fotek to w miarę możliwości będę się starała wstawiać jak nie tu to do mnie do galerii na razie czekamy na zdjęcie szwów to wtedy wykąpiemy brzydala :p :loveu::loveu:to wtedy bedzie straszecznie brzydki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy na relacje ;) Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jaką relacje :diabloti: ze szkolenia :mad::evil_lol::evil_lol: i z kąpieli :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:to wtedy bedzie straszecznie brzydki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy na relacje ;) Jaką relacje :diabloti: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Luzia&Funia'] A co do fotek to w miarę możliwości będę się starała wstawiać jak nie tu to do mnie do galerii na razie czekamy na zdjęcie szwów to wtedy wykąpiemy brzydala :p jeżeli chodzi o foty to ZDJĘCIE szwów też może byc :evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='clockwork']jeżeli chodzi o foty to ZDJĘCIE szwów też może byc :evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: Postaram się coś cyknąć ale najwcześniej jutro. Sorka Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Postaram się coś cyknąć ale najwcześniej jutro. Sorka eee nie ma sprawy jutro już za gadzinkę z kilkoma minutkami ;) Spokojnie ;) najważniejsze że wszystko jest oki Quote
agbar Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A przepraszam bardzo...gdzie ten FB Luziowej? Bo moze tam cos pisze o Qdlatym?...tu jakos glucho,pusto..spodziewalam sie obszerniejszych relacji i tlumow:cool1: Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bo Luziowa sie uczy ;)i szkoli Naszego psa ;).....i pilnuje cieczkującą sunię ;) poczekaj , już my ją na kontroli poadopcyjnej:razz:;) w obroty weźmiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Luziowa ....nie śpij :mad: Quote
Asiaczek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Też bym chętnie zajrzała na FB Luziowej, a nie mam adresu... A to nie można ciągnąć tego FB dalej...? Pzdr. Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Asiaczek']Też bym chętnie zajrzała na FB Luziowej, a nie mam adresu... A to nie można ciągnąć tego FB dalej...? Pzdr. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10134002#post10134002 Tyle że tam na razie ogólnie cisza ;) Quote
agbar Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Alicja']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10134002#post10134002 Tyle że tam na razie ogólnie cisza ;) Lece na zwiada:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A bo nudy takie nie ma o czym pisać :diabloti: ... nic sie nie dzieje nananana... xP .. Luzik napisz coś cioteczkom,bo do Ciebie przyjadą i Cie zbiją :evil_lol:. Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jeszcze nie zdjęte dopiero w sobotę :p aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to co sie mnie poplątało :roll: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 10 dni od środy bo wtedy był cięty. Ale dziwi mnie bo mosznę dalej ma powiększaną :roll: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Luzia&Funia']10 dni od środy bo wtedy był cięty. Ale dziwi mnie bo mosznę dalej ma powiększaną :roll: A wet oglądał?? Może jakiś stan zapalny mu się wdał :razz::razz: wiem że psiaczki mogą spuchnąć ...ale troszkę to długo trwa :hmmmm: Pisz Luzikowa częściej i więcej , bo się niepokoimy , ze coś u was nie tak .....:shake: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja']A wet oglądał?? Może jakiś stan zapalny mu się wdał :razz::razz: wiem że psiaczki mogą spuchnąć ...ale troszkę to długo trwa :hmmmm: Pisz Luzikowa częściej i więcej , bo się niepokoimy , ze coś u was nie tak .....:shake: Nie no wszystko oki jest opuchnięte nie jest po prostu wygląda jak by dalej tam jajka były jutro idziemy do weta. A dzisiaj już przestał antybiotyk brać znaczy się wieczorem przestanie bo zostało mu ostatnie pół tabletki :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nie chce dublować fotek.. A dodałam ich dużo przed chwilą do nas do Galerii O TU Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 WIDZIALAM :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: teraz mogę z Ozzulcem iść ;):evil_lol: Quote
clockwork Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Nie chce dublować fotek.. A dodałam ich dużo przed chwilą do nas do Galerii O TU link nie działa :eviltong::eviltong::eviltong: ja skopiuje :loveu::loveu: Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Niuniek też wygladał jakby jajka miał, ale z czasem mu się to wchłonęło i było ok...Jeno potem zlazła mu cuś :D :evil_lol: Wymiziaj Qdłaczka :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :loveu::loveu::loveu:se skomntowalam u Luzikowej :multi: Quote
Recommended Posts