anetta Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 mm2559 napisał(a):Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti: Czyli co, mam już szykować numer do Towarzystwa? :diabloti::evil_lol: Quote
agunia76 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Alicja']ano niestety ....takie coś chodzi po ziemi :angryy::angryy::angryy:powinien tak samo od kogoś oberwać :mad: Aga czy na stronce cieszyńskiego schronu twoja psinuchna jest na tytułowej ...bo wczoraj tak mi się rzuciło w oki ;) Tak to ona:evil_lol:poprostu moja gwiazda:loveu: Quote
Ola164 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Qudłaczek u Luzi :loveu: Funia ma teraz towarzysza :) Quote
Luzia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 mm2559 napisał(a):Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti: Zaraz się przejdę z Pamirem na kopra to zobaczymy :mad: Współczuje kotom :diabloti: Ale będzie zabawa :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No to ja spokojnie (!) się cieszę!!! I czekam na te obiecane fotki!!!:angryy: Pzdr. Quote
AlKil Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Aż się łezka w oku kręci na ten szczęśliwy finał...:loveu: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ale tu cisza :crazyeye: jak tam Qdłaczek sie sprawuje? Dziura po jajkach sie goi? :evil_lol: ;) Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Luzikowa :razz::razz: gada tu jak na spowiedzi... co jak ... jak miejsce na jaja, jak zaprzyjaźnianie sie... :mad::mad: i foty poprosimy wykąpanego, rozczesanego Qdłacza vel....:hmmmm: zapomniałam jak sie tera nazywa :grins: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Luźka ....dawa tu z Pamirkiem :razz::razz::razz: Quote
Luzia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Pamirek jeszcze nie był kąpany ponieważ ma szwy i nie mogę ich moczyć :eviltong: Rana po jajkach powoli się nam goi, znaczy się jemu się goi bo mi nie ma co się goić :evil_lol: Relacje mamy bardzo dobre poza tym że włączył mu się agresor do innych psów, ale będziemy nad tym pracować :multi: Fotki dam po spacerze :razz: Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Pamirek jeszcze nie był kąpany ponieważ ma szwy i nie mogę ich moczyć :eviltong: :splat::splat: o ja głupia.... przeca że nie kąpany :roll::roll: Rana po jajkach powoli się nam goi, znaczy się jemu się goi bo mi nie ma co się goić :evil_lol: haha.. no ta... tobie jajków nie wycinali :evil_lol::evil_lol: niech sie dobrze goi :loveu: Relacje mamy bardzo dobre poza tym że włączył mu się agresor do innych psów, ale będziemy nad tym pracować :multi: on jest wiracha na smyczy... wtedy skacze do psów... bynajmniej my to zaobserwowałyśmy- luzem gania z psiakami bez jakiegokolwiek problemu... ale nie puszczaj go :roll::roll::shake: a z Twoją Funią???? stosunki ok??? znaczy stosunki nie jako stosunki ino w dogadywaniu :evil_lol::evil_lol: Fotki dam po spacerze :razz: wróciłaś już?? :roll::roll:;) Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='clockwork']wróciłaś już?? :roll::roll:;) :roll:....dopiero pojszła Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Selket']A nie umie się rozdwoić? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:roztroić ;) Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Wczoraj poznałam Pamirka:loveu:... Cudna z niego pasquda:evil_lol: ... agresorek mu się włączył niezły,ale Luziowa to urodzony behawiorysta :diabloti: damy rade. Już na maxa zakochał sie w Luziowej. Chwili bez niej przeżyć nie może:roll:. Wiem,bo czekaliśmy na nią pod sklepem. Pamir to istny potworek:evil_lol:,ale zobaczycie jak nowa pańcia go podtemperuje :cool3:. Strach sie bać. Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 I tak ma być ....tak trzymaj Luziek :multi:.....bo to psiak musi się podporządkować nie właściciel ;) tak wiem jestem okropną antydogomaniaczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze nie widziałam,żeby Luzikowa dała sie zdominować. Tym razem nie będzie inaczej :lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 super że mamy taki happy end :D Qdłaczek w domciu i to jeszcze na dodatek u dogomaniaczki :loveu: czekam z niecierpliwością na zdjęcia psiaka z nowego domku :loveu: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :mad::mad::mad:no właśnie .....gdzie foty :razz: Quote
Recommended Posts