Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mm2559 napisał(a):
Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti:

Czyli co, mam już szykować numer do Towarzystwa? :diabloti::evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']ano niestety ....takie coś chodzi po ziemi :angryy::angryy::angryy:powinien tak samo od kogoś oberwać :mad:

Aga czy na stronce cieszyńskiego schronu twoja psinuchna jest na tytułowej ...bo wczoraj tak mi się rzuciło w oki ;)
Tak to ona:evil_lol:poprostu moja gwiazda:loveu:

Posted

mm2559 napisał(a):
Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti:

Zaraz się przejdę z Pamirem na kopra to zobaczymy :mad:
Współczuje kotom :diabloti: Ale będzie zabawa :evil_lol:

Posted

Luzikowa :razz::razz: gada tu jak na spowiedzi... co jak ... jak miejsce na jaja, jak zaprzyjaźnianie sie... :mad::mad:

i foty poprosimy wykąpanego, rozczesanego Qdłacza vel....:hmmmm: zapomniałam jak sie tera nazywa :grins:

Posted

Pamirek jeszcze nie był kąpany ponieważ ma szwy i nie mogę ich moczyć :eviltong:
Rana po jajkach powoli się nam goi, znaczy się jemu się goi bo mi nie ma co się goić :evil_lol:

Relacje mamy bardzo dobre poza tym że włączył mu się agresor do innych psów, ale będziemy nad tym pracować :multi:

Fotki dam po spacerze :razz:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Pamirek jeszcze nie był kąpany ponieważ ma szwy i nie mogę ich moczyć :eviltong:

:splat::splat: o ja głupia.... przeca że nie kąpany :roll::roll:

Rana po jajkach powoli się nam goi, znaczy się jemu się goi bo mi nie ma co się goić :evil_lol:

haha.. no ta... tobie jajków nie wycinali :evil_lol::evil_lol:
niech sie dobrze goi :loveu:

Relacje mamy bardzo dobre poza tym że włączył mu się agresor do innych psów, ale będziemy nad tym pracować :multi:

on jest wiracha na smyczy... wtedy skacze do psów... bynajmniej my to zaobserwowałyśmy- luzem gania z psiakami bez jakiegokolwiek problemu... ale nie puszczaj go :roll::roll::shake:
a z Twoją Funią???? stosunki ok??? znaczy stosunki nie jako stosunki ino w dogadywaniu :evil_lol::evil_lol:

Fotki dam po spacerze :razz:

wróciłaś już?? :roll::roll:;)

Posted

Wczoraj poznałam Pamirka:loveu:...
Cudna z niego pasquda:evil_lol: ... agresorek mu się włączył niezły,ale Luziowa to urodzony behawiorysta :diabloti: damy rade.
Już na maxa zakochał sie w Luziowej. Chwili bez niej przeżyć nie może:roll:. Wiem,bo czekaliśmy na nią pod sklepem.
Pamir to istny potworek:evil_lol:,ale zobaczycie jak nowa pańcia go podtemperuje :cool3:. Strach sie bać.

Posted

I tak ma być ....tak trzymaj Luziek :multi:.....bo to psiak musi się podporządkować nie właściciel ;)

tak wiem jestem okropną antydogomaniaczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: