Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):

ps. a tak wogole to jestem ja Niki-lidka (zmienilam nick hehe)

aaa ty ty robaczku.... a ja w łeb zachodze co za pirania nas tu dopadła.:roll:

LUZIA... czy ty nas juz nienawidzisz?? :roll::diabloti:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam witam :multi:
Przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale wczoraj padłam po powrocie do domu...
Nawet nie miałam sił Go wykąpać :roll:
W drodze jak chciałam się przespać w aucie to się wiercił jak by miał owsiki :evil_lol:

Jak dojechaliśmy do Zawoji dopięłam mu długą wyciąganą smycz (modliłam sie żeby wytrzymała) i przeszłam się z nim nad strumyk, pobawiliśmy się piłeczką i oczywiście podszkoliliśmy :evil_lol:

W drodze powrotnej zajechaliśmy jeszcze do Wadowic gdzie chciał zeżreć mi kremówkę :diabloti: Ale ja wredna i okropna mu nie dałam :diabloti::diabloti:

W barze przy obiado-kolacji siedział z nami w barze i prosił o mięsko :evil_lol:

Reszta drogi upłynęła raczej spokojnie. Na miejscu mama zaliczyła szokera że on taki WIIIIIIIIEEEELLLLLLKI :diabloti: Myślała że będzie wielkości Funi :siara:

Wyszłam z nim na spacerek jeszcze i jak wróciłam to wpadłam do łóżka.

A co do jajek to JUŻ ich nie ma :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Dziękuję za uwagę :razz:

Posted

No nareszcie :evil_lol:.....To Luzik czekaj na mnie zaraz u Cb bede :diabloti:...
Fajnego masz rudzielca,no ale pamiętaj,że do mnie Ci jeszcze jednego zwierzaka brakuje :evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
po pierwsze: Niufkowa ty masz avatar:crazyeye::evil_lol:sama zrobilas???:evil_lol::evil_lol:

po drugie:jezdem wery hepi..ino co Kudlaty zrobil Luzi?? LUZIAAAAAAA hop hop

Taka zdolna to nie jestem ,ale moj avatorek to nasze logo dla krzyczek z naszej stronki .

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Witam witam :multi:
Przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale wczoraj padłam po powrocie do domu...
Nawet nie miałam sił Go wykąpać :roll:
W drodze jak chciałam się przespać w aucie to się wiercił jak by miał owsiki :evil_lol:

Jak dojechaliśmy do Zawoji dopięłam mu długą wyciąganą smycz (modliłam sie żeby wytrzymała) i przeszłam się z nim nad strumyk, pobawiliśmy się piłeczką i oczywiście podszkoliliśmy :evil_lol:

W drodze powrotnej zajechaliśmy jeszcze do Wadowic gdzie chciał zeżreć mi kremówkę :diabloti: Ale ja wredna i okropna mu nie dałam :diabloti::diabloti:

W barze przy obiado-kolacji siedział z nami w barze i prosił o mięsko :evil_lol:

Reszta drogi upłynęła raczej spokojnie. Na miejscu mama zaliczyła szokera że on taki WIIIIIIIIEEEELLLLLLKI :diabloti: Myślała że będzie wielkości Funi :siara:

Wyszłam z nim na spacerek jeszcze i jak wróciłam to wpadłam do łóżka.

A co do jajek to JUŻ ich nie ma :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Dziękuję za uwagę :razz:

jak nie ma jajek??? :crazyeye::crazyeye:

choo na gg, bo ja mam twój numer na kompku w domciu.... nie exportowałam na serwer :roll::oops:

Posted

clockwork napisał(a):
jak nie ma jajek??? :crazyeye::crazyeye:

choo na gg, bo ja mam twój numer na kompku w domciu.... nie exportowałam na serwer :roll::oops:

No normalnie dzisiaj mu wycięliśmy :evil_lol:

Tera siedzę siedzę i Cię nie ma :razz:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Chłopak pojechał i pierwszą rzeczą jaka mu zrobili to mu jajka trach...Ech, psie życie....:cool3:

agaciaaa napisał(a):
Już po jajkach? :crazyeye: no nieźle :evil_lol: a jak sie z Funią dogadali? :razz:

Funia ma cieczkę właśnie.. Zauważyłam po powrocie do domu :evil_lol:

ATLANTYDA napisał(a):
No widzę że Qudłaczek nie bedzię miał lekko z Luzią :evil_lol::evil_lol:

Ja z nim też nie :lol:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Funia ma cieczkę właśnie.. Zauważyłam po powrocie do domu :evil_lol:

no to dobrze, że już po jajkach :roll: :evil_lol: bo miałabyś ciekawie :diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
Jeeeeeeee, Qudłaczek ma dom!!!!
:laola:

:loveu::loveu:
Niech się tam dobrze sprawuje :lol:

Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

mm2559 napisał(a):
Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i blisko Mariusza :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Witanko w Qdłaczkowie :loveu::loveu::loveu:

Posted

jak Qdłaty bezjajeczny ten... no..:hmmmm: aaaa :splat:PAMIR?? :razz::razz:

poprosimy dane gdzie przelac piążki za kastracje... jak tylko powpływaja z bazarosów- wpłacimy bo i na to zbierałysmy kasiurke ;)

Posted

[quote name='agunia76']Ja też tam byłam:angryy: i szlag mnie trafił taki śliczny psiak i tak malutki a już ma takie złe doswiadczenia:angryy:.A facetowi to powinno się:mad:....

ano niestety ....takie coś chodzi po ziemi :angryy::angryy::angryy:powinien tak samo od kogoś oberwać :mad:

Aga czy na stronce cieszyńskiego schronu twoja psinuchna jest na tytułowej ...bo wczoraj tak mi się rzuciło w oki ;)