clockwork Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 sacred PIRANHA napisał(a): ps. a tak wogole to jestem ja Niki-lidka (zmienilam nick hehe) aaa ty ty robaczku.... a ja w łeb zachodze co za pirania nas tu dopadła.:roll: LUZIA... czy ty nas juz nienawidzisz?? :roll::diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nooo pewnie spokojny pan pies zabił Luziową :diabloti:... albo teraz umiera z przemęczenia:evil_lol:.... Quote
clockwork Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10098315#post10098315 :siara::siara: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Witam witam :multi: Przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale wczoraj padłam po powrocie do domu... Nawet nie miałam sił Go wykąpać :roll: W drodze jak chciałam się przespać w aucie to się wiercił jak by miał owsiki :evil_lol: Jak dojechaliśmy do Zawoji dopięłam mu długą wyciąganą smycz (modliłam sie żeby wytrzymała) i przeszłam się z nim nad strumyk, pobawiliśmy się piłeczką i oczywiście podszkoliliśmy :evil_lol: W drodze powrotnej zajechaliśmy jeszcze do Wadowic gdzie chciał zeżreć mi kremówkę :diabloti: Ale ja wredna i okropna mu nie dałam :diabloti::diabloti: W barze przy obiado-kolacji siedział z nami w barze i prosił o mięsko :evil_lol: Reszta drogi upłynęła raczej spokojnie. Na miejscu mama zaliczyła szokera że on taki WIIIIIIIIEEEELLLLLLKI :diabloti: Myślała że będzie wielkości Funi :siara: Wyszłam z nim na spacerek jeszcze i jak wróciłam to wpadłam do łóżka. A co do jajek to JUŻ ich nie ma :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Dziękuję za uwagę :razz: Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No nareszcie :evil_lol:.....To Luzik czekaj na mnie zaraz u Cb bede :diabloti:... Fajnego masz rudzielca,no ale pamiętaj,że do mnie Ci jeszcze jednego zwierzaka brakuje :evil_lol: Quote
niufek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agbar napisał(a):po pierwsze: Niufkowa ty masz avatar:crazyeye::evil_lol:sama zrobilas???:evil_lol::evil_lol: po drugie:jezdem wery hepi..ino co Kudlaty zrobil Luzi?? LUZIAAAAAAA hop hop Taka zdolna to nie jestem ,ale moj avatorek to nasze logo dla krzyczek z naszej stronki . Quote
clockwork Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Witam witam :multi: Przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale wczoraj padłam po powrocie do domu... Nawet nie miałam sił Go wykąpać :roll: W drodze jak chciałam się przespać w aucie to się wiercił jak by miał owsiki :evil_lol: Jak dojechaliśmy do Zawoji dopięłam mu długą wyciąganą smycz (modliłam sie żeby wytrzymała) i przeszłam się z nim nad strumyk, pobawiliśmy się piłeczką i oczywiście podszkoliliśmy :evil_lol: W drodze powrotnej zajechaliśmy jeszcze do Wadowic gdzie chciał zeżreć mi kremówkę :diabloti: Ale ja wredna i okropna mu nie dałam :diabloti::diabloti: W barze przy obiado-kolacji siedział z nami w barze i prosił o mięsko :evil_lol: Reszta drogi upłynęła raczej spokojnie. Na miejscu mama zaliczyła szokera że on taki WIIIIIIIIEEEELLLLLLKI :diabloti: Myślała że będzie wielkości Funi :siara: Wyszłam z nim na spacerek jeszcze i jak wróciłam to wpadłam do łóżka. A co do jajek to JUŻ ich nie ma :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Dziękuję za uwagę :razz: jak nie ma jajek??? :crazyeye::crazyeye: choo na gg, bo ja mam twój numer na kompku w domciu.... nie exportowałam na serwer :roll::oops: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 clockwork napisał(a):jak nie ma jajek??? :crazyeye::crazyeye: choo na gg, bo ja mam twój numer na kompku w domciu.... nie exportowałam na serwer :roll::oops: No normalnie dzisiaj mu wycięliśmy :evil_lol: Tera siedzę siedzę i Cię nie ma :razz: Quote
Agnie Koty Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Chłopak pojechał i pierwszą rzeczą jaka mu zrobili to mu jajka trach...Ech, psie życie....:cool3: Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Już po jajkach? :crazyeye: no nieźle :evil_lol: a jak sie z Funią dogadali? :razz: Quote
ATLANTYDA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No widzę że Qudłaczek nie bedzię miał lekko z Luzią :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Agnie Koty napisał(a):Chłopak pojechał i pierwszą rzeczą jaka mu zrobili to mu jajka trach...Ech, psie życie....:cool3: agaciaaa napisał(a):Już po jajkach? :crazyeye: no nieźle :evil_lol: a jak sie z Funią dogadali? :razz: Funia ma cieczkę właśnie.. Zauważyłam po powrocie do domu :evil_lol: ATLANTYDA napisał(a):No widzę że Qudłaczek nie bedzię miał lekko z Luzią :evil_lol::evil_lol: Ja z nim też nie :lol: Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Funia ma cieczkę właśnie.. Zauważyłam po powrocie do domu :evil_lol: no to dobrze, że już po jajkach :roll: :evil_lol: bo miałabyś ciekawie :diabloti: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agaciaaa napisał(a):no to dobrze, że już po jajkach :roll: :evil_lol: bo miałabyś ciekawie :diabloti: heh nom :roll: Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bezjajeczny Qdłaczek ;) a dobcia już chyba w Katowicach pod skrzydłami amikat:multi::multi::loveu: Quote
agunia76 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Oj biedny psina a tak sie cieszył że je ma :evil_lol:a tu trach i po jajkach:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jest ktoś kto mógłby pomóc temu astowemu, brutalnie skopanemu szczeniakowi: http://dogomania.pl/forum/showthread...6#post10102066 Prosimy o bazarki, wpłaty, o cokolwiek... Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kasia napisał(a):Jest ktoś kto mógłby pomóc temu astowemu, brutalnie skopanemu szczeniakowi: http://dogomania.pl/forum/showthread...6#post10102066 Prosimy o bazarki, wpłaty, o cokolwiek... byłam ...masakra :-( Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ja też byłam... takich ludzi chciałoby sie udusić gołymi rękoma :angryy:... Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jeeeeeeee, Qudłaczek ma dom!!!! :laola: :loveu::loveu: Niech się tam dobrze sprawuje :lol: Quote
mm2559 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 anetta napisał(a):Jeeeeeeee, Qudłaczek ma dom!!!! :laola: :loveu::loveu: Niech się tam dobrze sprawuje :lol: Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 mm2559 napisał(a):Ale dom jest strsznyyyyyyyyyyyyyyyyyy TO PRZECIE U LUZIKA:diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i blisko Mariusza :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Witanko w Qdłaczkowie :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 jak Qdłaty bezjajeczny ten... no..:hmmmm: aaaa :splat:PAMIR?? :razz::razz: poprosimy dane gdzie przelac piążki za kastracje... jak tylko powpływaja z bazarosów- wpłacimy bo i na to zbierałysmy kasiurke ;) Quote
agunia76 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Kasia']Jest ktoś kto mógłby pomóc temu astowemu, brutalnie skopanemu szczeniakowi: http://dogomania.pl/forum/showthread...6#post10102066 Prosimy o bazarki, wpłaty, o cokolwiek... Ja też tam byłam:angryy: i szlag mnie trafił taki śliczny psiak i tak malutki a już ma takie złe doswiadczenia:angryy:.A facetowi to powinno się:mad:.... Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='agunia76']Ja też tam byłam:angryy: i szlag mnie trafił taki śliczny psiak i tak malutki a już ma takie złe doswiadczenia:angryy:.A facetowi to powinno się:mad:.... ano niestety ....takie coś chodzi po ziemi :angryy::angryy::angryy:powinien tak samo od kogoś oberwać :mad: Aga czy na stronce cieszyńskiego schronu twoja psinuchna jest na tytułowej ...bo wczoraj tak mi się rzuciło w oki ;) Quote
Recommended Posts