piq Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 agaciaaa napisał(a):http://images6.fotosik.pl/184/f1ed5019f800e180.jpg a to co za pozycja? :evil_lol: No co wy dziewczyny. Przecież Qdłaczek yogę ćwiczy. Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Alicja napisał(a):ha ha .....wbiję się na Tymzcas w Jebiu ...może mnie kto weźmie :diabloti: i już ...zobaczę może uda mi się go uprosić :roll: Zapraszam do mnie :cool3: clockwork napisał(a):ile mamy jajków :razz::razz::razz::diabloti::diabloti: Qdłaty jedzie jutro do Luzia&Funia :multi::multi: Gość nie odklikał mi na gg więc nawet do niego nie jechałyśmy..... teraz zapytał czemu nie byłam- wyjaśniłam że z powodu braku kontaktu... odpisał "aha" czyli to nie był ten dom :shake::shake: Qdłaty odwiedzony, wyczesany, szeleczki przymierzone- czeka na JUTRO :loveu::loveu::loveu: To ja poproszę jajecznicę :loveu: No właśnie jak już pisano niestety nasze spotkanie się przełoży :-(:placz: Selket napisał(a):MOże to i lepiej, że tam nie poszedł...Skoro "nowy pancio" wykazywał taaaaakie zainteresowanie.... Lepiej mu będzie u Luzia&Frunia ;) Widać jak się dziewczyna zaangażowała w przygotowania i, że jej zależy więc Qdłaczkowi na pewno będzie dobrze ;) No w końcu napisałam na wątku na samym początku że muszę mu pomóc :razz: ATLANTYDA napisał(a):Tak czułam psim swędem :multi::multi::multi:,Luzie na pewno o Qudłaczka zadba:lol: Dzięki za wiarę :loveu: Na pewno się będę starała ze wszystkich sił. Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Marlena:) napisał(a):Nie jutro tylko we wtorek chyba :roll: ... A Luziowa zarzekała sie,że jeden pies jej wystarczy (wiedziałam,że to się zmieni:evil_lol:) .... Nie no ja Ci mały zazdroszczę:loveu: ... bedziesz mieć taką super pańcie. Już wszystko przygotowane...pańcia czeka:loveu:. Ja też nie mogę się doczekać kiedy poznam naszego Qdłaczka:cool3:. Dzięki Marlenko :loveu: Niestety nie miałam jak napisać tej wiadomości bo nie miałam dostępu do neta dziś dopiero teraz mam. Ale już wszystko napisane (i obgadane). Co do rzeczy to jest jeszcze bardzo mało :evil_lol: Teoretycznie wszytsko jest ale trzeba kupić jeszcze pare innych rzeczy :razz: Poznasz na pewno a kiedy to się zobaczy :p clockwork napisał(a):jak we wtorek?? co we wtorek??? jutro pies MUSI opuścić hotel :crazyeye::crazyeye: LUZIA!!!!! cho no tu!!!! PRZEPRASZAM :oops: mm2559 napisał(a):Sorki, to moja wina. Musiałem przełożyć wyjazd służbowy o kilka dni. Ale przez to Luiza nie będzie musiała pokrywać kosztów, bo dla mnie jest to przedłużenie trasy tylko o 240 km. Weźcie proszę pod uwagę, że zakochana w Rudym mieszka od niego ponad 300km i chyba lepiej te pieniążki wydać na zwierzaki niż wydawać na PKP . Pozdro MM Co tu dużo mówić.. Dziękuję że mnie wogóle tam zabieracie :loveu::loveu: Jesteście wspaniali naprawdę :loveu: Chwała Wam za to :multi::mdleje: clockwork napisał(a):czyli we wtorek :roll::roll: rozumiem.... złośliwość rzeczy martwych... zadzwonie do hoteliku jutro... mam nadzieję że Pani da mu szanse na te kolejne 3 dni- dziś już chciała żebyśmy go brały... ma nadkomplet :cool1::cool1: Kurcze a jeśli nie. Kurcze to dajcie mi numer ja do tej baby zadzwonię i ją będę błagać żeby wypaliło :oops: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 piq napisał(a):No co wy dziewczyny. Przecież Qdłaczek yogę ćwiczy. ;) Yoga przed Chatą :roll::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Alicja napisał(a):Czyli do miłego spotkanka we wtorek ;)...już sprawdzam busiki aby dojechać na czas. A dziś Qdłaczek szalał ze szczęścia , dał się połowicznie wyczesać :roll:, namierzył szeleczki :evil_lol:i brał udział w sesji zdjęciowej A no miłego miłego :loveu: E tam połowicznie u mnie cały zostanie wymęczony :evil_lol: Szeleczki śliczne a fotki hmm co tu dużo mówić jak model piękny to i fotki takie będą :loveu::loveu: Alicja napisał(a)::pwidziałam 13 fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Qdłaty mnie znienawidzi za to czesanie :razz::razz:...Luiza zostawiam Ci do rozczesania kołtunki za uszkami ;) A ja 19 :razz: E tam będzie i tak musiał to polubić :cool3: Marlena:) napisał(a):Cudaczek nie Qdłaczek :loveu::loveu::loveu: ... Jest prześliczny:loveu: Heh i komu Ty to mówisz :cool3: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Alicja napisał(a)::roll:ząbki mam jeszcze swoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieobrotowe ......mam nadzieje że Luiza da rade ;)...oj jakbym chciała już zobaczyć Qdłaczka wykąpanego , wypielęgnowanego i szczęśliwego w domku ....teraz też jest na swój sposób szczęśliwy szalejąc w ogródku :p Dam na pewno z siebie wszystko Rudzielec będzie miał kompleksowe zabiegi pielęgnacyjne biedaczek :evil_lol: Alicja napisał(a)::cool1: chciał rozebrać szelki :roll::evil_lol: Jaki cwaniaczek :loveu::loveu: clockwork napisał(a):szelki i smyczka są BE :diabloti: chyba nie miał chłopczyna z tym wcześniej do czynienia :shake::shake: No pewnie że są be :diabloti: Bardzo możliwe niestety :shake: MARCHEWA napisał(a): A to dla was dziewczyny,za wszystko,co dla niego zrobiłyście:Rose: Ja też Je za to podziwiam :loveu: clockwork napisał(a):nauczy sie....:loveu::loveu: on jest kochany i.......... głupiutki jak szczeniak :loveu::loveu: I oto mi chodzi :loveu::loveu: Przepraszam że tak się rozpisałam ale musiałam wyjaśnić moją nieobecność itp :oops: Quote
piq Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Alicja napisał(a):;) Yoga przed Chatą :roll::evil_lol: Bo to taka odmiana - Chatha yoga. Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 MARCHEWA napisał(a):Qdłaczek jest przepiękny:loveu:życzę mu wszystkiego naj w nowym domku. A to dla was dziewczyny,za wszystko,co dla niego zrobiłyście:Rose: :razz::razz:cioteczka a Ty byś nie zrobiła ;) na pewno więcej i lepiej ...ale dzięki że tu z Nami wszystkie jesteście i wspierałyscie i wspieracie nadal :loveu::loveu::loveu: Luiza ...ja wiem ...to było ukartowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo napisałam , że mnie w sobotę nie będzie , a pewnie Qdłaczek chciał mi dać jeszcze pożegnalne buzi ;) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 No to ja do wtorku mocno trzymam kciuki za Qdłaczka! Wierzę, że wszystko się dobrze ułozy. Luzia&Funia - super decyzja! Pzdr. Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 no mój Qdłaczku... mam nadzieje że czytasz :roll: i już wiesz że we wtorek :razz::razz: Luiza- no stress.... zadzonie do Pani i coś wymyśle:cool1:;) Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):Luiza ...ja wiem ...to było ukartowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo napisałam , że mnie w sobotę nie będzie , a pewnie Qdłaczek chciał mi dać jeszcze pożegnalne buzi ;) To wszystko jest przeznaczenie ja Wam mówię. Najpierw Go zobaczyłam zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Potem rozmawiałam o tym z Panią Kasią i ni stąd ni zowąd okazało się że akurat jadą do Zawoji. :razz: To Qdłaczek sobie ukartował :loveu::loveu: Asiaczek napisał(a): Luzia&Funia - super decyzja! Pzdr. Dzięki :loveu: Bo szczerze mówiąc na początku bałam się to napisać bo miałam obawę czy mnie nie zlinczujecie że się nie nadaję czy coś... :oops: clockwork napisał(a):no mój Qdłaczku... mam nadzieje że czytasz :roll: i już wiesz że we wtorek :razz::razz: Luiza- no stress.... zadzonie do Pani i coś wymyśle:cool1:;) On nie musi tego czytać :cool3: On to wszystko doskonale wie :loveu: Ok trzymam kciuki :p Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Berek niesforny Qdłaczku :loveu::loveu:....a qdełki to mam wszędzie :roll: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Dzięki :loveu: Bo szczerze mówiąc na początku bałam się to napisać bo miałam obawę czy mnie nie zlinczujecie że się nie nadaję czy coś... :oops: pewnie że sie nie nadajesz :diabloti: ale Qdłaty nie ma sie gdzie podziac :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):Berek niesforny Qdłaczku :loveu::loveu:....a qdełki to mam wszędzie :roll: a czy słyszałaś o czymś takim jak depilator???? ja znam.... ze słyszenia :grins: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):pewnie że sie nie nadajesz :diabloti: ale Qdłaty nie ma sie gdzie podziac :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Dzięki za szczerość :evilbat: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dzięki za szczerość :evilbat: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):a czy słyszałaś o czymś takim jak depilator???? ja znam.... ze słyszenia :grins: A co to depilator? :-o :razz: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Idę na spacerek oć Qdłaczku z nami jeśli chcesz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A co to depilator? :-o :razz: Depilator jest urządzeniem do usuwania owłosienia z ciała, czyli depilacji (epilacji). W odróżnieniu od maszynek do golenia, depilatory usuwają włosy razem z cebulkami, a nie tylko je ścinają, dzięki czemu nie trzeba ich używać zbyt często. Sam zabieg depilacji jest jednak dość bolesny i dlatego współczesne depilatory posiadają rozmaite rozwiązania zmniejszające ból, takie jak chłodziarki skóry i generatory impulsów elektrycznych "dezorientujących" komórki nerwowe.Depilatory posiadają również nawiew który zmniejsza ból.Dostepne są depilatory z pensetami lub z obracającymi dyskami,które usuwają owłosienie. :grins: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):a czy słyszałaś o czymś takim jak depilator???? ja znam.... ze słyszenia :grins: :hmmmm: chyba mam zły słuch ...bo nie słyszałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Luzia&Funia napisał(a):Idę na spacerek oć Qdłaczku z nami jeśli chcesz :loveu::loveu::loveu::loveu: no poczekaj jeszcze troszkę ;) Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a): no poczekaj jeszcze troszkę ;) jak mam czekać jak to dopiero we wtorek :placz: clockwork napisał(a):Depilator jest urządzeniem do usuwania owłosienia z ciała, czyli depilacji (epilacji). W odróżnieniu od maszynek do golenia, depilatory usuwają włosy razem z cebulkami, a nie tylko je ścinają, dzięki czemu nie trzeba ich używać zbyt często. Sam zabieg depilacji jest jednak dość bolesny i dlatego współczesne depilatory posiadają rozmaite rozwiązania zmniejszające ból, takie jak chłodziarki skóry i generatory impulsów elektrycznych "dezorientujących" komórki nerwowe.Depilatory posiadają również nawiew który zmniejsza ból.Dostepne są depilatory z pensetami lub z obracającymi dyskami,które usuwają owłosienie. :grins: Dziękujęza wykład pani profesor :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ten wykłąd to chyba aluzja do zastosowania :evil_lol: Quote
agunia76 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 HURA:multi:Nareszcie wspaniałe wiadomości,wczoraj tylko przeczytałam,bardzo sie ciesze że Qdłaczek znajdzie w końcu domek. Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nawet ciężko mi powiedzieć jak bardzo go KOCHAM! I zostanie u mnie nie ma innego wyjścia! Nie oddam Go nikomu wiem o tym. Nie potrafię tego opisać ale to była miłość od pierwszego wejżenia coś takiego zdarza się na prawdę rzadko ale jednak. Myślę o Nim już dzień i noc. Dziś przytłoczyła mnie inna wiadomość dlatego tym bardziej chcę mu pomóc. Chcę by spał koło mnie i Funi w zimne paskudne poranki byśmy przeżywali dobre i złe razem do końca. I wieże że nam się uda! I to dzięki Wam! Quote
Recommended Posts