Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 MOże to i lepiej, że tam nie poszedł...Skoro "nowy pancio" wykazywał taaaaakie zainteresowanie.... Lepiej mu będzie u Luzia&Frunia ;) Widać jak się dziewczyna zaangażowała w przygotowania i, że jej zależy więc Qdłaczkowi na pewno będzie dobrze ;) Quote
ATLANTYDA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Tak czułam psim swędem :multi::multi::multi:,Luzie na pewno o Qudłaczka zadba:lol: Quote
Marlena:) Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nie jutro tylko we wtorek chyba :roll: ... A Luziowa zarzekała sie,że jeden pies jej wystarczy (wiedziałam,że to się zmieni:evil_lol:) .... Nie no ja Ci mały zazdroszczę:loveu: ... bedziesz mieć taką super pańcie. Już wszystko przygotowane...pańcia czeka:loveu:. Ja też nie mogę się doczekać kiedy poznam naszego Qdłaczka:cool3:. Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Marlena:) napisał(a):Nie jutro tylko we wtorek chyba :roll: ... A Luziowa zarzekała sie,że jeden pies jej wystarczy (wiedziałam,że to się zmieni:evil_lol:) .... Nie no ja Ci mały zazdroszczę:loveu: ... bedziesz mieć taką super pańcie. Już wszystko przygotowane...pańcia czeka:loveu:. Ja też nie mogę się doczekać kiedy poznam naszego Qdłaczka:cool3:. jak we wtorek?? co we wtorek??? jutro pies MUSI opuścić hotel :crazyeye::crazyeye: LUZIA!!!!! cho no tu!!!! Quote
mm2559 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [FONT='Calibri','sans-serif']Sorki, to moja wina. Musiałem przełożyć wyjazd służbowy o kilka dni. Ale przez to Luiza nie będzie musiała pokrywać kosztów, bo dla mnie jest to przedłużenie trasy tylko o 240 km. Weźcie proszę pod uwagę, że zakochana w Rudym mieszka od niego ponad 300km i chyba lepiej te pieniążki wydać na zwierzaki niż wydawać na PKP . Pozdro MM Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 mm2559 napisał(a):Sorki, to moja wina. Musiałem przełożyć wyjazd służbowy o kilka dni. Ale przez to Luiza nie będzie musiała pokrywać kosztów, bo dla mnie jest to przedłużenie trasy tylko o 240 km. Weźcie proszę pod uwagę, że zakochana w Rudym mieszka od niego ponad 300km i chyba lepiej te pieniążki wydać na zwierzaki niż wydawać na PKP . Pozdro MM [FONT=Arial]czyli we wtorek :roll::roll: rozumiem.... złośliwość rzeczy martwych... zadzwonie do hoteliku jutro... mam nadzieję że Pani da mu szanse na te kolejne 3 dni- dziś już chciała żebyśmy go brały... ma nadkomplet :cool1::cool1: Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 fotoszit znów kradnie foty.... jutro będą wszystkie widoczne- ogólnie mam 19 ;) Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Czyli do miłego spotkanka we wtorek ;)...już sprawdzam busiki aby dojechać na czas. A dziś Qdłaczek szalał ze szczęścia , dał się połowicznie wyczesać :roll:, namierzył szeleczki :evil_lol:i brał udział w sesji zdjęciowej Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 jak zrobicie milion razy ODŚWIEŻ to wejdą wszystkie :evil_lol::evil_lol: i posty przeskakują :mad::mad: Quote
ATLANTYDA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :roll::roll: o losie przewrotny ,oby tylko sie hotelik zgodził . Widać że Qudłaczek bardzo sie ucieszył z wizyty . Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :pwidziałam 13 fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Qdłaty mnie znienawidzi za to czesanie :razz::razz:...Luiza zostawiam Ci do rozczesania kołtunki za uszkami ;) Quote
Pandisia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Do kołtunków najlepszy jest grzebień z obrotowymi ząbkami :loveu: Quote
Marlena:) Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cudaczek nie Qdłaczek :loveu::loveu::loveu: ... Jest prześliczny:loveu: Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 oo.....a ja 12 fotecek...Ale tak są fajniaste :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://images6.fotosik.pl/184/f1ed5019f800e180.jpg a to co za pozycja? :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Pandisia napisał(a):Do kołtunków najlepszy jest grzebień z obrotowymi ząbkami :loveu: :roll:ząbki mam jeszcze swoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieobrotowe ......mam nadzieje że Luiza da rade ;)...oj jakbym chciała już zobaczyć Qdłaczka wykąpanego , wypielęgnowanego i szczęśliwego w domku ....teraz też jest na swój sposób szczęśliwy szalejąc w ogródku :p Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 agaciaaa napisał(a):http://images6.fotosik.pl/184/f1ed5019f800e180.jpg a to co za pozycja? :evil_lol: :cool1: chciał rozebrać szelki :roll::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 agaciaaa napisał(a):http://images6.fotosik.pl/184/f1ed5019f800e180.jpg a to co za pozycja? :evil_lol: szelki i smyczka są BE :diabloti: chyba nie miał chłopczyna z tym wcześniej do czynienia :shake::shake: Quote
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Przyzwyczai sie ;) nie będzie miał wyjścia :evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Qdłaczek jest przepiękny:loveu:życzę mu wszystkiego naj w nowym domku. A to dla was dziewczyny,za wszystko,co dla niego zrobiłyście:Rose: Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 agaciaaa napisał(a):Przyzwyczai sie ;) nie będzie miał wyjścia :evil_lol: nauczy sie....:loveu::loveu: on jest kochany i.......... głupiutki jak szczeniak :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts