Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MOże to i lepiej, że tam nie poszedł...Skoro "nowy pancio" wykazywał taaaaakie zainteresowanie.... Lepiej mu będzie u Luzia&Frunia ;) Widać jak się dziewczyna zaangażowała w przygotowania i, że jej zależy więc Qdłaczkowi na pewno będzie dobrze ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jutro tylko we wtorek chyba :roll: ... A Luziowa zarzekała sie,że jeden pies jej wystarczy (wiedziałam,że to się zmieni:evil_lol:) ....
Nie no ja Ci mały zazdroszczę:loveu: ... bedziesz mieć taką super pańcie. Już wszystko przygotowane...pańcia czeka:loveu:. Ja też nie mogę się doczekać kiedy poznam naszego Qdłaczka:cool3:.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Nie jutro tylko we wtorek chyba :roll: ... A Luziowa zarzekała sie,że jeden pies jej wystarczy (wiedziałam,że to się zmieni:evil_lol:) ....
Nie no ja Ci mały zazdroszczę:loveu: ... bedziesz mieć taką super pańcie. Już wszystko przygotowane...pańcia czeka:loveu:. Ja też nie mogę się doczekać kiedy poznam naszego Qdłaczka:cool3:.

jak we wtorek?? co we wtorek???

jutro pies MUSI opuścić hotel :crazyeye::crazyeye:

LUZIA!!!!! cho no tu!!!!

Posted

[FONT='Calibri','sans-serif']Sorki, to moja wina. Musiałem przełożyć wyjazd służbowy o kilka dni. Ale przez to Luiza nie będzie musiała pokrywać kosztów, bo dla mnie jest to przedłużenie trasy tylko o 240 km. Weźcie proszę pod uwagę, że zakochana w Rudym mieszka od niego ponad 300km i chyba lepiej te pieniążki wydać na zwierzaki niż wydawać na PKP . Pozdro MM

Posted

mm2559 napisał(a):
Sorki, to moja wina. Musiałem przełożyć wyjazd służbowy o kilka dni. Ale przez to Luiza nie będzie musiała pokrywać kosztów, bo dla mnie jest to przedłużenie trasy tylko o 240 km. Weźcie proszę pod uwagę, że zakochana w Rudym mieszka od niego ponad 300km i chyba lepiej te pieniążki wydać na zwierzaki niż wydawać na PKP . Pozdro MM

[FONT=Arial]czyli we wtorek :roll::roll:

rozumiem.... złośliwość rzeczy martwych...

zadzwonie do hoteliku jutro... mam nadzieję że Pani da mu szanse na te kolejne 3 dni- dziś już chciała żebyśmy go brały... ma nadkomplet :cool1::cool1:

Posted

Czyli do miłego spotkanka we wtorek ;)...już sprawdzam busiki aby dojechać na czas.

A dziś Qdłaczek szalał ze szczęścia , dał się połowicznie wyczesać :roll:, namierzył szeleczki :evil_lol:i brał udział w sesji zdjęciowej

Posted

:pwidziałam 13 fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Qdłaty mnie znienawidzi za to czesanie :razz::razz:...Luiza zostawiam Ci do rozczesania kołtunki za uszkami ;)

Posted

Pandisia napisał(a):
Do kołtunków najlepszy jest grzebień z obrotowymi ząbkami :loveu:

:roll:ząbki mam jeszcze swoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieobrotowe ......mam nadzieje że Luiza da rade ;)...oj jakbym chciała już zobaczyć Qdłaczka wykąpanego , wypielęgnowanego i szczęśliwego w domku ....teraz też jest na swój sposób szczęśliwy szalejąc w ogródku :p

Posted

agaciaaa napisał(a):
Przyzwyczai sie ;) nie będzie miał wyjścia :evil_lol:

nauczy sie....:loveu::loveu: on jest kochany i.......... głupiutki jak szczeniak :loveu::loveu: