modliszka84 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 dopiero wróciłam do domu... Gameboy - i jak ci ludzie ? wezmą małego jutro? jak mam sie z nimi umówic? Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 nic nie wiem mam nadzieje, ze poprostu ten facet pozno wrocil i babce bylo glupio zadzwonic Quote
modliszka84 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 jakby co to ja jutro od rana jestem pod telefonem, od 9 jestem w schronie będę czekac na info Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jasne ak tylko bede cos wiedziala dam znac tak ja prosilam, zeby zadzwonila nawet jak sie rozmysla czy cos :shake: czasem nie mam sily do ludzi Quote
desideratum Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 W górę Maluszku.. na dobrą noc i jeszcze lepsze poranne wieści ;) Quote
modliszka84 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 no i co ? przyjechali ci ludzie po piekinka ? szczeniak nadal w schronie... :roll: Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nie, przeciez dalabym Ci znac - cokolwiek by mi powiedzieli oni sei chyba o czarnych kwiatkow nadaja Quote
desideratum Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 w takim razie... hop! nie ma na co czekać... Quote
Fauka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Na co psiak jest chory? czy przenosi jakieś zakaźne choroby? Quote
modliszka84 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Psiak był chory, teraz juz jest właściwie zdrowy, nie zaraża - no chyba że nieszczepione psy... Quote
Fauka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dałabym mu tymczas, moj pies jest szczepiony ale niedlugo do domu przyjedzie szczenię... Quote
Avaloth Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ile ona jeszcze będzie czekać? :shake: po domek malutka !! Quote
sugarr Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie mam czasu teraz tu wszystkiego przeczytać, ale w jakim on jest stanie zdrowotnym, jakich leków potrzebuje, jakiej jest wielkości i w jakim wieku? Myślę, że miałabym DT w Krakowie Quote
modliszka84 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Maluszek ma Dt u Gameboy zapewniony, ale od tygodnia nie mamy głupiego transportu do Warszawy :p Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Modliszka , zapytaj hanię lub niewiastę. Może jak będą wiozły Fione do dr.Garncarza to znalazłyby miejsce dla glutka. Nie wiem czy biura jeszcze jakiegoś psa, ale zapytać można. Quote
modliszka84 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ku...a drakula miał jutro jechac przez Łodź i Wawe ale nie jedzie :shake: Szlag by to wszystko trafił. Na juz potrzebuje tez transportu do Gdańska. Chyba musze odpocząc od dogo i tego wszytskiego, bo juz siły nie mam... Quote
agata51 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie rób tego, Modliszko, bo wszystko się zawali! Pozdrowienia od Bafka. Quote
modliszka84 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 ehh już dawno sobie obiecuje, ze sie wreszcie zajme soba i jak zwykle doopa :shake: a powinnam pisac prace mgr, a nawet nie mam tematu :placz: i powinnam szukac roboty albo chociaz praktyk :placz: i jeszcze wiele innych rzeczy powinnam :placz: na czwartek bedzie transport na pewno a wczesniej to nie wiem... moze ktos pojedzie jednak jutro lub pojutrze? Quote
agata51 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Modliszko, to może rzeczywiście weź urlop. Ja w to nie wierzę, ale ponoć nie ma ludzi niezastąpionych. Pomyśl o sobie. Jeśli przez tego szczeniaka (jest już zdrowy) masz zawalić swoją przyszłość... Odpoczniesz, znajdziesz temat (podobno leżą na ulicy), pracę, napiszesz pierwszy rozdział i wrócisz. Wypoczęta, z naładowanym akumulatorem. Inaczej się wykończysz, wypalisz. I jaki będzie pożytek z wypalonej Modliszki? Popytam jutro, może ktoś ze znajomych jedzie do W-wy przed czwartkiem. Głowa do góry. Quote
desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hopsa!!! Pierwszy spacerek dzisiejszego poranka;) Quote
Recommended Posts