Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam czasu teraz tu wszystkiego przeczytać, ale w jakim on jest stanie zdrowotnym, jakich leków potrzebuje, jakiej jest wielkości i w jakim wieku? Myślę, że miałabym DT w Krakowie

Posted

Modliszka , zapytaj hanię lub niewiastę. Może jak będą wiozły Fione do dr.Garncarza to znalazłyby miejsce dla glutka. Nie wiem czy biura jeszcze jakiegoś psa, ale zapytać można.

Posted

Ku...a drakula miał jutro jechac przez Łodź i Wawe ale nie jedzie :shake:

Szlag by to wszystko trafił.

Na juz potrzebuje tez transportu do Gdańska.

Chyba musze odpocząc od dogo i tego wszytskiego, bo juz siły nie mam...

Posted

ehh już dawno sobie obiecuje, ze sie wreszcie zajme soba i jak zwykle doopa :shake: a powinnam pisac prace mgr, a nawet nie mam tematu :placz: i powinnam szukac roboty albo chociaz praktyk :placz:
i jeszcze wiele innych rzeczy powinnam :placz:

na czwartek bedzie transport na pewno a wczesniej to nie wiem... moze ktos pojedzie jednak jutro lub pojutrze?

Posted

Modliszko, to może rzeczywiście weź urlop. Ja w to nie wierzę, ale ponoć nie ma ludzi niezastąpionych. Pomyśl o sobie. Jeśli przez tego szczeniaka (jest już zdrowy) masz zawalić swoją przyszłość... Odpoczniesz, znajdziesz temat (podobno leżą na ulicy), pracę, napiszesz pierwszy rozdział i wrócisz. Wypoczęta, z naładowanym akumulatorem. Inaczej się wykończysz, wypalisz. I jaki będzie pożytek z wypalonej Modliszki? Popytam jutro, może ktoś ze znajomych jedzie do W-wy przed czwartkiem. Głowa do góry.