joanka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 I nie wiadomo co dalej... Szkoda malucha! Niestety, ja go wziąć na DT nie mogę, mój psiak jest tydzień po sterylizacji. No, i jeszcze nie był testowany pod względem zachowania wobec innych psów w domu. A tak mi szkoda tego brzdąca, tak chce żyć.. Quote
emilia2280 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 czyli jestesmy w punkcie zero? moze damy go choc do hoteliku do czasu, kiedy Gameboy (to nadal aktualna propozycja mam nadziejé) bédzie mogla go zabrac na platny DT? co myslicie? Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja już sama nie wiem, w tym tyg go nie wezmę to bez szans, ew po poniedziałku, najlepiej gdyby ktoś mógł pożyczyć klatkę kennelowa taką małą wiecie jak jest, myślałam, że mały bedzie najwczesniej za 3 tyg wiec poumawialam sie z innymi osobami Quote
emilia2280 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No jasne Gameboy- to sie zmiania jak w kalejdoskopie, bo jak nie ten, to 3 inne psiaki czekajá na pomoc. Ale jesli za 3 tyg. to juz jest cudownie- balam sié ze ani to by nie wypalilo. Moze ktos sprawdzic, gdzie mozna by umiescic psiaka na 3 tyg za kasé? Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Emila ja myślę, że w przyszłym tyg - we wtorek np mogłabym go wziąć ale z kennelem i karmą Quote
joanka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dowiem się jutro czym go teraz żywią i co weterynarz poleca. Postaram się pomóc z karmą (albo pojedzie z kupioną, albo wspomogę finansowo). Tylko tak mogę pomóc :-( Quote
Aska25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja tez pomoge w ten sposob. Kupie mu witaminy i karme, ktora z nim pojedzie. Ewentualnie jak cos potrzebne to sie dorzuce. Joanka kupie ta karme co ty, napisz co polecili i ewentualnie co kupilas, zeby mu nie zmieniac. Mozesz tez spytac jakie witaminy beda dobre. Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dziewczyny jezeli mozecie kupcie lepiej cos lepszego a mniej, jutro dam znac kiedy moge go wziac Quote
joanka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jumper poza gotowanym wcina Nutram dla szczeniąt, ale może malec po swoich chorobach powinien jeść coś innego. Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 potrzebna mi bylaby tez klatka kennelowa do pozyczenia oczywiscie Quote
modliszka84 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 ja tez nie mam klatki jutro będę w schronisku od około 13:30 w takim razie mały jutro nie wychodzi... Quote
modliszka84 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 czy jest zupełnie zdrowy to pewności nie mam jutro będę wiedziała, na pewno jest "prawie" zdrowy, jest żywy, wesoły, ma apetyt, koopy troszkę rzadkie, ale nie biegunka Joanka - myślę że ze 2 godziny będę, moge poczekać na Ciebie. Będę maksimum do 16, bo potem karmienie jest. Quote
joanka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 OK. Zdążę wrócić z Łodzi. A o 8 będę u weterynarza. Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 a później każdego dnia będzie można go wyciągnąć? Quote
pucka69 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 pewnie kazdego dnia kiedy jest wet. w piątek? Quote
modliszka84 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 potem będę go mogła zabrać dowolnego dnia teraz tylko był problem, bo był jeszcze chory i potrzebny był wet, żeby ocenił czy mały może iść później to już bez problemów. Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ok postaram sie jutro jakos spakowac moje tymczasy winrarem:eviltong: Quote
modliszka84 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 hehe , Gameboy użyj ZIPa może lepiej pójdzie :eviltong: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 postaram sie jutro cos wykombinowac, szkoda mi go, nie mam miejsca za bardzo, nie mam kasy ale kurcze moze sie uda Quote
modliszka84 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Game, nic na siłe a jakby co to transport mamy w ogóle :roll: ? Quote
Recommended Posts