Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I nie wiadomo co dalej... Szkoda malucha!
Niestety, ja go wziąć na DT nie mogę, mój psiak jest tydzień po sterylizacji. No, i jeszcze nie był testowany pod względem zachowania wobec innych psów w domu.
A tak mi szkoda tego brzdąca, tak chce żyć..

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już sama nie wiem, w tym tyg go nie wezmę to bez szans, ew po poniedziałku, najlepiej gdyby ktoś mógł pożyczyć klatkę kennelowa taką małą

wiecie jak jest, myślałam, że mały bedzie najwczesniej za 3 tyg wiec poumawialam sie z innymi osobami

Posted

No jasne Gameboy- to sie zmiania jak w kalejdoskopie, bo jak nie ten, to 3 inne psiaki czekajá na pomoc. Ale jesli za 3 tyg. to juz jest cudownie- balam sié ze ani to by nie wypalilo.

Moze ktos sprawdzic, gdzie mozna by umiescic psiaka na 3 tyg za kasé?

Posted

Dowiem się jutro czym go teraz żywią i co weterynarz poleca. Postaram się pomóc z karmą (albo pojedzie z kupioną, albo wspomogę finansowo).
Tylko tak mogę pomóc :-(

Posted

Ja tez pomoge w ten sposob.
Kupie mu witaminy i karme, ktora z nim pojedzie. Ewentualnie jak cos potrzebne to sie dorzuce. Joanka kupie ta karme co ty, napisz co polecili i ewentualnie co kupilas, zeby mu nie zmieniac. Mozesz tez spytac jakie witaminy beda dobre.

Posted

czy jest zupełnie zdrowy to pewności nie mam
jutro będę wiedziała, na pewno jest "prawie" zdrowy, jest żywy, wesoły, ma apetyt, koopy troszkę rzadkie, ale nie biegunka

Joanka - myślę że ze 2 godziny będę, moge poczekać na Ciebie. Będę maksimum do 16, bo potem karmienie jest.