GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 oj wiem ale nie moge patrzec, ze on tam siedzi... chyba kilka stron wczesniej ktos sie deklarowal, ze go przewiezie Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy masz przecież Pekińczyka szczeniaka nieszczepionego chcesz wziąc te szczenię jako drugie gdzie w schronisku pabianickim jest alarm na czerwono: "Tu teraz panuje jakies parwo albo koronowiroza :placz: " :smhair2::crazyeye: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nie wezmę go do siebie póki Mały u mnie będzie ale mam go od biedy gdzie przetrzymać, a pekin pewnie raz - dwa znajdzie dom, Okta nie mam 5 lat wiem co robię naprawdę Quote
emilia2280 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kochana GameBoy, Aska25 deklarowala transport i troché karmy i witamin. Joanka tez karmé. Ja dorzucé kasé na weta, ewentualne szczepienia itp. Ty kochana dajesz mu schronienie- to jest najcenniejsze, o reszté nie bédziesz sié martwic, my sié tym zajmiemy. Podaj mi kochana dane konta na pw albo na wátku dla wszystkich. Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Emilia nr konta mogę podać na PW jak będę pewna, że mały do mnie jedzie, teraz to chyba nie ma sensu przebadac go trzeba pewnie bedzie gruntownie - zeby go w razie czego z jakas "niespodzianką" nie wydać Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a): nie wezmę go do siebie póki Mały u mnie będzie ale mam go od biedy gdzie przetrzymać, a pekin pewnie raz - dwa znajdzie dom, Okta nie mam 5 lat wiem co robię naprawdę :lol:dobrze bo już myślałam.... Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 oktawia6 napisał(a)::lol:dobrze bo już myślałam.... wiem wiem, ze sprawiam malo rozgarniete wrazenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a): wiem wiem, ze sprawiam malo rozgarniete wrazenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no Wiesz!:mad:nie mów tak!:mad: Szajbusie to domek jest u GameBoy-tylko maluszek pojedzie od niej do dobrego domu!:lol::loveu: Quote
Seaside Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 DOstałam wiadomość :) " Dzień dobry. Bardzo wzruszył mnie los tego małego stworzenia.Sama nie mogę mu pomóc - mam 2 dorosłe psy,mogłyby nie polubić nowego towarzysza, poza tym mieszkam w maleńkim mieszkaniu i do tego daleko od Pabianic. Jednakże za radą kolegi pozwoliłam sobie umieścić komunikat z linkiem do tej aukcji na jednym z wegetariańskich forum , gdzie można umieszczać podobne ogłoszenia. Mam nadzieje,że nie jest Pani zła o to. Ponadto mam pytanie,czy drobna pomoc finansowa lub materialna mogłaby temu pieskowi jakkolwiek pomóc w "dojściu do siebie". Co mu właściwie dolega? pozdrawiam, Ania" Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :) - może na tamtym forum psiak znajdzie domek Odpisałam dość szczegółowo i zaprosiłąm Anię na wątek :) Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dziewczyny czy psiaka mozna wyciagnac w kazdej chwili i czy ktos moglby looknac wstacz kto oferowal transport do Wawy? przepraszam, ze tak zrzucam na kogos ale sama nie mam czasu:oops: Quote
agata51 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a):kto oferowal transport do Wawy?:oops: Wiem, że Aska25 była chętna. Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 od dzis wieczor czeka u mnie na niego miejsce tylko bardzo prosze o pomoc w ew leczeniu i karmieniu bo sama nie dam rady za duzo futer:oops: Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 oj, byłoby dobrze gdyby on przyjechał, to taki bidul.. Na razie, oczywiście. Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dziewczyny sa zawsze wieczorem dopiero wiec pewnie sie wtedy wypowiedza Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 halo halo!!! bo nie wiem czy brac innego psa czy ten jest nadal w potrzebie.... Quote
kasia14 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 chyba nadal w potrzebie...:roll: jakby co mogę się dorzucić jeśli chodzi o kasę (bazarki) ale niech się ważniejsi wypowiedzą, co dalej ze szczeniakiem... Quote
Seaside Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a):halo halo!!! bo nie wiem czy brac innego psa czy ten jest nadal w potrzebie.... Ja jestem pewna że w potrzebie, padło wiele propozycji pomocy, więc czekamy wydaje mi się tylko na potwierdzenie modliszki No i Asi jeśli chodzi o transport Quote
emilia2280 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cudowne wiesci Gameboy ze juz mozesz zabrac malego- to znaczy ze wyadoptowalas jedno futro. Modliszka84 jest off-line, ale na pewno bédzie pozniej to wszystkiego sié dowiemy. Poczekaj jeszcze chwileczké Gameboy, wiem ze inne futra sá tez w potrzebie i szkoda kazdego dnia straty. O koszty nie bédziesz oczywiscie sié martwic- bylo kilka deklaracji wsparcia (miédzy innymi moja). Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wyadoptowalam dwa i czekam na dwa jedno wiem, ze bedzie jutro - drugie ma byc to wasze pabianickie ale sa tez inne, wiadomo tu na dogo liczy sie czas Quote
modliszka84 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 mały oczywiście nadal w potrzebie nikt sie ze mna nie kontaktował... nikt nie dzwonił nie wiem co z transportem bo chyba go nie ma póki co, zaraz sie rozejrze po dogo Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ask@ pisala, ze go przewiezie, to juz nieaktualne? moze ktos ma do niej nr tel czy gg Quote
agata51 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Tel. do Aski25 - 605966624. Chyba. jakoś nie zapisałam. Quote
Recommended Posts