Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy masz przecież Pekińczyka szczeniaka nieszczepionego chcesz wziąc te szczenię jako drugie gdzie w schronisku pabianickim jest alarm na czerwono:
"Tu teraz panuje jakies parwo albo koronowiroza :placz: "
:smhair2::crazyeye:

Posted

nie wezmę go do siebie póki Mały u mnie będzie ale mam go od biedy gdzie przetrzymać, a pekin pewnie raz - dwa znajdzie dom, Okta nie mam 5 lat wiem co robię naprawdę

Posted

Kochana GameBoy, Aska25 deklarowala transport i troché karmy i witamin. Joanka tez karmé. Ja dorzucé kasé na weta, ewentualne szczepienia itp. Ty kochana dajesz mu schronienie- to jest najcenniejsze, o reszté nie bédziesz sié martwic, my sié tym zajmiemy. Podaj mi kochana dane konta na pw albo na wátku dla wszystkich.

Posted

Emilia nr konta mogę podać na PW jak będę pewna, że mały do mnie jedzie, teraz to chyba nie ma sensu
przebadac go trzeba pewnie bedzie gruntownie - zeby go w razie czego z jakas "niespodzianką" nie wydać

Posted

GameBoy napisał(a):

nie wezmę go do siebie póki Mały u mnie będzie ale mam go od biedy gdzie przetrzymać, a pekin pewnie raz - dwa znajdzie dom, Okta nie mam 5 lat wiem co robię naprawdę

:lol:dobrze bo już myślałam....

Posted

GameBoy napisał(a):

wiem wiem, ze sprawiam malo rozgarniete wrazenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no Wiesz!:mad:nie mów tak!:mad:
Szajbusie to domek jest u GameBoy-tylko maluszek pojedzie od niej do dobrego domu!:lol::loveu:

Posted

DOstałam wiadomość :)

" Dzień dobry.
Bardzo wzruszył mnie los tego małego stworzenia.Sama nie mogę mu pomóc - mam 2 dorosłe psy,mogłyby nie polubić nowego towarzysza, poza tym mieszkam w maleńkim mieszkaniu i do tego daleko od Pabianic. Jednakże za radą kolegi pozwoliłam sobie umieścić komunikat z linkiem do tej aukcji na jednym z wegetariańskich forum , gdzie można umieszczać podobne ogłoszenia. Mam nadzieje,że nie jest Pani zła o to. Ponadto mam pytanie,czy drobna pomoc finansowa lub materialna mogłaby temu pieskowi jakkolwiek pomóc w "dojściu do siebie". Co mu właściwie dolega?
pozdrawiam,
Ania"

Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :) - może na tamtym forum psiak znajdzie domek
Odpisałam dość szczegółowo i zaprosiłąm Anię na wątek :)

Posted

dziewczyny czy psiaka mozna wyciagnac w kazdej chwili i czy ktos moglby looknac wstacz kto oferowal transport do Wawy?
przepraszam, ze tak zrzucam na kogos ale sama nie mam czasu:oops:

Posted

chyba nadal w potrzebie...:roll: jakby co mogę się dorzucić jeśli chodzi o kasę (bazarki)

ale niech się ważniejsi wypowiedzą, co dalej ze szczeniakiem...

Posted

GameBoy napisał(a):
halo halo!!! bo nie wiem czy brac innego psa czy ten jest nadal w potrzebie....

Ja jestem pewna że w potrzebie, padło wiele propozycji pomocy, więc czekamy wydaje mi się tylko na potwierdzenie modliszki
No i Asi jeśli chodzi o transport

Posted

Cudowne wiesci Gameboy ze juz mozesz zabrac malego- to znaczy ze wyadoptowalas jedno futro.

Modliszka84 jest off-line, ale na pewno bédzie pozniej to wszystkiego sié dowiemy. Poczekaj jeszcze chwileczké Gameboy, wiem ze inne futra sá tez w potrzebie i szkoda kazdego dnia straty.

O koszty nie bédziesz oczywiscie sié martwic- bylo kilka deklaracji wsparcia (miédzy innymi moja).