joanka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Brakuje słów.. Jestem chwilowo wyłączona z czynnego życia(zapalenie zatok), ale próbuję załatwić transport. Niestety, narazie bez efektu:shake: Pamiętajcie, że wspomogę malucha karmą. Modliszka, trzymaj się, weź głęboki oddech, kilka dni przerwy. Dasz radę, tylko odpocznij. Pozdrawiam:loveu: Quote
kasia14 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Modliszko każdy kto ma tyle na głowie co ty też miał by dosc ;) zrób sobie pare dni wolnego od psów i dogo, damy radę ;) Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 hej nie byo mnie wczoraj na dogo - zarobiona jestem ale nadal czekamy jakby co modliszka trzymaj sie- przesylam Ci troche pozytywnej energii! Quote
modliszka84 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dzięki za wsparcie :lol: przyda się :p Ale chyba bym musiała wyjechać albo wyrzucić kompa, żeby na dogo nie wchodzić :p Moriaaa na pewno małego zabierze w czwartek do Warszawy, ale jakby sie cos znalazło wcześniej to było dobrze... Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Aga czyli jest pewne, ze mały do mnie trafi? bo jezeli tak, to poprosze o pomoc finansowa, nie mam za bardzo kasy, zeby zakladac na badania, wdalam sie w akcje z tym pekinczykiem i na niego juz pozakladam ze swoich Quote
dzodzo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kurczę, prawdopodobnie jutro będe jechać do Warszawy rano, własnie się dowiedzialam,tylko jeszcze nie do konca wiem czym i jak Quote
modliszka84 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Asia, jakby co to daj znac prosze :roll: moj numer masz Mam nawet transporterek dla niego gdyby był konieczny... Problem tylko w tym że od rana mam zajęcia na uczelni... Quote
dzodzo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 bede wracac autem ale pojadę chyba polskim expressem z pabianic-a on jest o 7:20..troszke wczesnie, psiak musialby być w transporterku, bo takie sa przepisy no i z tego co czytam bilet kosztuje tyle co normalny dla psa mogłabym pociagiem ale jak pomysle o dojezdzie do fabrycznego to mi się odechciewa Quote
joanka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Modliszka, razie czego jestem cały dzień w domu. Mogę wziąć od ciebie kontenerek, dorzucić karmę :razz: i przekazać dalej. Pomyśl czy ci to pomoże. Quote
modliszka84 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dzodzo - to ja musze wiedziec dzisiaj max do 17:00 czy jedziesz i czy go wezmiesz, bo musiałabym uprzedzic w schronisku że jutro rano ktos go zabiera. Ile kosztuje bilet? :roll: Nie powienien nic kosztowac za psa, bo przeciez to tak jakbyc miała torbe na kolanach. Kontenerek jest nieduzy... no i nie wiem czy Gameboy pasuje? ktos musiałby go w warszawie odebrać Joanka - jak sie wszystko wyjaśni to moze podrzuciałbym Ci kontenerek i jutro trzeba by było z rana malca zabrac i do Dzodzo podrzucic, chyba ze dzodzo by go zabrała sama. Quote
dzodzo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nie moge się tam dodzwonic ale na stronie pisze ze opłata za psa taka sama jak za bilet normalny czyli ok 30 zl i tylko i wyłączanie w transporterku wpuszcza jadę słuzbowo, więc musiałby ktoś go odebrac w Wawie szybko:roll: Quote
modliszka84 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 kurcze to dużo... pociągiem chyba 6 zł :roll: Quote
dzodzo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no wlasnie, lipa jest pociąg z pabianic ale za poźno jak dla mnie Quote
joanka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Czekam na wiadomości. Nie wiem gdzie mieszka Dzodzo, ale daj znać gdzie i kiedy bedę potrzebna. Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ja rano nie moge, do 17.30 jestem w pracy jeszcze jedna historia z psami dla nich i oknem wylece Quote
dzodzo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no to odpada, będe w Warszawie ok.11 i nie mogę iść rekrutowac ludzi z psem pod pachą:shake: Quote
joanka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Więc jesteśmy w punkcie wyjścia.. A na Allegro nikt się nie interesuje?! Quote
modliszka84 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 nikt nie dzwonił... Gameboy, mozesz znaleźc kogos na czwartek z Wawy kto może odebrać malucha ? Dziewczyny tez będa jechać w godzinach południowych raczej... Quote
Agnie Koty Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 gdzie w e czwartek i konkretnie o której. może się nadam.:oops: Quote
modliszka84 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 w czwartek jadą do kliniki gdzie przyjmuje dr Garncarz - ale gdzie to to jeszcze nie wiem , dowiem się - chyba że wiecie Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 tak wynika z postow wyzej ja bede na niego czekala ale musze wiedziec gdzie i o ktorej trzeba go odebrac prosze tez w miare mozliwosci o deklarowana wczesniej pomoc finansowa Quote
Recommended Posts