Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brakuje słów.. Jestem chwilowo wyłączona z czynnego życia(zapalenie zatok), ale próbuję załatwić transport. Niestety, narazie bez efektu:shake:
Pamiętajcie, że wspomogę malucha karmą.
Modliszka, trzymaj się, weź głęboki oddech, kilka dni przerwy.
Dasz radę, tylko odpocznij. Pozdrawiam:loveu:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za wsparcie :lol: przyda się :p

Ale chyba bym musiała wyjechać albo wyrzucić kompa, żeby na dogo nie wchodzić :p

Moriaaa na pewno małego zabierze w czwartek do Warszawy, ale jakby sie cos znalazło wcześniej to było dobrze...

Posted

Aga czyli jest pewne, ze mały do mnie trafi?
bo jezeli tak, to poprosze o pomoc finansowa, nie mam za bardzo kasy, zeby zakladac na badania, wdalam sie w akcje z tym pekinczykiem i na niego juz pozakladam ze swoich

Posted

bede wracac autem ale pojadę chyba polskim expressem z pabianic-a on jest o 7:20..troszke wczesnie, psiak musialby być w transporterku, bo takie sa przepisy no i z tego co czytam bilet kosztuje tyle co normalny dla psa
mogłabym pociagiem ale jak pomysle o dojezdzie do fabrycznego to mi się odechciewa

Posted

Modliszka, razie czego jestem cały dzień w domu. Mogę wziąć od ciebie kontenerek, dorzucić karmę :razz: i przekazać dalej. Pomyśl czy ci to pomoże.

Posted

Dzodzo - to ja musze wiedziec dzisiaj max do 17:00 czy jedziesz i czy go wezmiesz, bo musiałabym uprzedzic w schronisku że jutro rano ktos go zabiera.
Ile kosztuje bilet? :roll: Nie powienien nic kosztowac za psa, bo przeciez to tak jakbyc miała torbe na kolanach. Kontenerek jest nieduzy...

no i nie wiem czy Gameboy pasuje? ktos musiałby go w warszawie odebrać

Joanka - jak sie wszystko wyjaśni to moze podrzuciałbym Ci kontenerek i jutro trzeba by było z rana malca zabrac i do Dzodzo podrzucic, chyba ze dzodzo by go zabrała sama.

Posted

nie moge się tam dodzwonic ale na stronie pisze ze opłata za psa taka sama jak za bilet normalny czyli ok 30 zl i tylko i wyłączanie w transporterku wpuszcza

jadę słuzbowo, więc musiałby ktoś go odebrac w Wawie szybko:roll:

Posted

tak wynika z postow wyzej
ja bede na niego czekala ale musze wiedziec gdzie i o ktorej trzeba go odebrac

prosze tez w miare mozliwosci o deklarowana wczesniej pomoc finansowa