Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiepska jakosc bo zoom robilam a ten aparat to zlom nieziemski ale maluszka widac ;)

która ciotka się śmiała z mojej kundlicy?Beta tak się śmiała z awantury o kudlicę, że malo nie urodziłą .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']lo matko- a co to za dzidziunia z boksu Stasia zostala? wiesz cos wiécej o niej Modliszko?

a no taka dzidziunia... ponad miesiąc w schronisku

wiek - ok 7 tygodni

i obecnie, wiek - ok 3 m-ce

Posted

modliszka84 napisał(a):
Gameboy - mały jeszcze nie dojechał do Ciebie, bo jest mały poślizg w czasie. Ale w Warszawie już są ,tylko muszą pozałatwiać pewne sprawy i będą rozwozić zwierzaki.

No i możemy być dumne, bo nasz maluch jest najgrzeczniejszy w samochodzie z całej czwórki :multi::loveu:

Ja nawet wiem który był najgorszy :loveu:

desideratum napisał(a):
jaka kruszynka! Troszku do mini kangura podobny ;)

dokładnie takie samo skojarzenie mam

nata od jadzi napisał(a):
mam sentyment do Stasiów... :)
dzieciak jest cudny i bardzo grzeczny. całą drogę spał cichutko w transporterku :loveu: niech znajdzie swoje szczęście...

Fajniusi Stasiek jest, ładny. Gratuluję GB nowego pieszczocha

Posted

jestesmy po badaniach, wyniki beda wieczorem, mały dostał 2 kroplówki witaminowe podskórnie

ma niedowage, poczatki krzywicy, zabiedzony taki jest ale bardzo sympatyczny maluch, dosc grzecznie spal w nocy, jestem w domu dzis caly dzien dzieki Panu Pakinczykowi wiec bede miala na nich oko

maluchem jest bardzo duze zainteresowanie, dzwoni sporo osob z tym, ze malo ciekawe

Posted

[quote name='modliszka84']a no taka dzidziunia... ponad miesiąc w schronisku

i obecnie, wiek - ok 3 m-ce

No i jak go nie tulić? Pyszczydło takie słodkie i kochane ma... nie wspominając już o tych oczętach... ech..

Posted

joanka napisał(a):
Modliszka, to teraz kolej na przyjaciołkę Stasia, na Nel. Przecież nie może być gorsza..

Tez tak myslé, nie mozemy zostawic tej wilczki samej...

Modliszka, a moze tak nowy wátek dla niej? :cool3:

Posted

mam nadzieje, ze wszystko sie uda
branie takiego psa nawet na DT to wielka niewiadoma
tam tez zbieramy kase, az sie zle czuje, ze tylko na wszystkie psy zbieram kase ale niestety nie dysponuje swoimi funduszami :oops: