dzodzo Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 powołać się na Ciebie?czy mi uwierzą na słowo? Quote
modliszka84 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 uwierzą ;) zaraz Ci podam na PW tel do Morii, żebyście sie jakos zgadały w tej Łodzi. Quote
GameBoy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 czy pies napewno zostanie przywieziony do mnie do domu czy jest opcja, ze jednak nie? przepraszam, ze tak sie dopytuje ale dla mnie to bardzo wazne, ja pracuje- zupelnie w innej czesci Wawy, w domu bedzie moja kuzynka wiec gdyby sie udalo byloby super Quote
modliszka84 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Gameboy - dziewczyny przywiozą do ciebie do domu Quote
GameBoy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dzieki wielkie tam bedzie na nie Beta czekala, Aga jak on jest duży? Quote
GameBoy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a wiek? widziałaś go? jest zdrowy? pytam bo jutro odbieram psa po kastracji i mozliwe, ze beda spac razem w jednym pokoju Quote
dzodzo Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Agnieszka, daj mi jakis cynk pozniej sms-em czy aktualne i jakis kontakt do Morii-albo przekaz jej mój numer wpadnę na dogo jeszcze za jakąs godzine, potem mnie nie będzie juz przy necie do jutra, także kontakt na telefon jakby co;) Quote
modliszka84 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Tak, aktualne. :) Wszyscy powiadomieni. MAły jest juz zdrowy, bryka i cieszy się. Aha, jest w schronisku prawdziwy mops :roll: są tu na dogo jakis miłośnicy ? Quote
dzodzo Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 no to ok, tylko nadal nie wiem komu i gdzie przekazać maluszka? ja widziałam dzis w gratce łódzkiej mopsa do oddania.....może to ten sam? Quote
Aska25 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 GameBoy prosze napisz mi na PW swoje dane. Kupie malemu karme i witaminy tak jak obiecalam i nie wiem gdzie paczke zaadresowac. Czy ktos juz kupil karme, bo ja mysle nad Nutra Nuggets bo ponoc dobra a nie bardzo droga... Quote
modliszka84 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Asia - Joanka kupiła 2 kg karmy narazie , własnie Nutra puppy (taka dla małych szczeniąt). Więc moze tej karmy sie trzymajmy narazie, jeśli będzie mu służyć. Quote
dzodzo Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 melduję, że maluch odebrany, dowieziony, przekazany Morii:p teraz nie bijcie ale dokumenty zostały w mojej torebce,wszytsko było tak na szybko GameBoy wysle poczta do Ciebie albo zeskanuje bo sa tam dokumenty szczepien, ok? Quote
emilia2280 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Gameboy, ja tez podrzymujé oczywiscie propozycjé pomocy. Wyplata po 28 kwietnia, ale wczesniej mogé zrobic zakupy na internecie kartá kredytowá méza :evil_lol:, tylko mów kiedy bédzie potrzeba. Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ok, wiecie co gdyby byla taka mozliwosc ja chetnie bym go jednak przebadala, chociaz krew, mocz i kal ale tak dokladnie, jakos nie bardzo wierze w to cudowne ozdrowienie w schronie, mialam juz psy stamtad i wszsystkie mialy kaszel kennelowy:roll: Quote
joanka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Gameboy, jeśli będą koszty-pisz, pomogę. Zobaczysz, to już nie ta chudziutka bida ze zdjęc. Poprawił się chłopak. :multi: Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 joanko domyslam sie, ale jednak ... jakos nie ufam za bardzo schronom i ich metodom leczenia jezeli uwazacie, ze jestem przewrazliwiona nie musimy robic tych badan - wiem, ze masa psow potrzebuje pomocy Quote
emilia2280 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Gameboy- pisz o kosztach przed badaniem, moze ktos wspomoze kasá, jak Joanka :loveu: Ja sié dorzucé po 28-ym. Quote
joanka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ależ jestem całkowicie za przebadaniem brzdąca!! Czekam na wieści. A zrobisz mu zdjęcia? Proszę... Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 no zrobie, zrobie, jak bez zdjec:eviltong: o ktorej on u mnie bedzie? Quote
dzodzo Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ok 10 dziewczyny wyjezdzały z Łodzi, tylko nie wiem gdzie jechały najpierw a mały jest ruchliwy i ciekawski swiata, musiałam mu wkładac palca przez kratki do transporterka podczas jazdy bo piszczal a tak to sobie obgryzał mi paluchy:diabloti: Quote
modliszka84 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Gameboy - mały jeszcze nie dojechał do Ciebie, bo jest mały poślizg w czasie. Ale w Warszawie już są ,tylko muszą pozałatwiać pewne sprawy i będą rozwozić zwierzaki. No i możemy być dumne, bo nasz maluch jest najgrzeczniejszy w samochodzie z całej czwórki :multi::loveu: Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ok ok tam czekaja na niego, tyle, ze teraz sa po badaniu serca a na 15 jada zawiezc pekinczyka na kastracje Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 wiem, ze maly jest juz u mnie w domu - podobno śliczny i malutki Beata zawiezie go juz dzis na badanie krwi, co do kalu i moczu bedzie sie umawiala z wetem dzodzo na PW wysylam Ci adres - prosze wyslij mi jego papiery Quote
Recommended Posts