Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy pies napewno zostanie przywieziony do mnie do domu czy jest opcja, ze jednak nie?
przepraszam, ze tak sie dopytuje ale dla mnie to bardzo wazne, ja pracuje- zupelnie w innej czesci Wawy, w domu bedzie moja kuzynka wiec gdyby sie udalo byloby super

Posted

Agnieszka, daj mi jakis cynk pozniej sms-em czy aktualne i jakis kontakt do Morii-albo przekaz jej mój numer

wpadnę na dogo jeszcze za jakąs godzine, potem mnie nie będzie juz przy necie do jutra, także kontakt na telefon jakby co;)

Posted

GameBoy prosze napisz mi na PW swoje dane. Kupie malemu karme i witaminy tak jak obiecalam i nie wiem gdzie paczke zaadresowac. Czy ktos juz kupil karme, bo ja mysle nad Nutra Nuggets bo ponoc dobra a nie bardzo droga...

Posted

melduję, że maluch odebrany, dowieziony, przekazany Morii:p

teraz nie bijcie ale dokumenty zostały w mojej torebce,wszytsko było tak na szybko

GameBoy wysle poczta do Ciebie albo zeskanuje bo sa tam dokumenty szczepien, ok?

Posted

Gameboy, ja tez podrzymujé oczywiscie propozycjé pomocy. Wyplata po 28 kwietnia, ale wczesniej mogé zrobic zakupy na internecie kartá kredytowá méza :evil_lol:, tylko mów kiedy bédzie potrzeba.

Posted

ok, wiecie co gdyby byla taka mozliwosc ja chetnie bym go jednak przebadala, chociaz krew, mocz i kal ale tak dokladnie, jakos nie bardzo wierze w to cudowne ozdrowienie w schronie, mialam juz psy stamtad i wszsystkie mialy kaszel kennelowy:roll:

Posted

joanko domyslam sie, ale jednak ... jakos nie ufam za bardzo schronom i ich metodom leczenia
jezeli uwazacie, ze jestem przewrazliwiona nie musimy robic tych badan - wiem, ze masa psow potrzebuje pomocy

Posted

ok 10 dziewczyny wyjezdzały z Łodzi, tylko nie wiem gdzie jechały najpierw

a mały jest ruchliwy i ciekawski swiata, musiałam mu wkładac palca przez kratki do transporterka podczas jazdy bo piszczal a tak to sobie obgryzał mi paluchy:diabloti:

Posted

Gameboy - mały jeszcze nie dojechał do Ciebie, bo jest mały poślizg w czasie. Ale w Warszawie już są ,tylko muszą pozałatwiać pewne sprawy i będą rozwozić zwierzaki.

No i możemy być dumne, bo nasz maluch jest najgrzeczniejszy w samochodzie z całej czwórki :multi::loveu:

Posted

wiem, ze maly jest juz u mnie w domu - podobno śliczny i malutki
Beata zawiezie go juz dzis na badanie krwi, co do kalu i moczu bedzie sie umawiala z wetem

dzodzo na PW wysylam Ci adres - prosze wyslij mi jego papiery