Aska25 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Modliszko a widzialas ksiazeczke zdrowia i wiesz na co byl leczony, ewentualnie jakie leki dostawal??? Szkoda ze zdjec nie ma :-( Ja po rozmowie z Michalem, zgodzil sie, ale mowi ze jak mu Chico bedzie zagrazal (chodzi o sile i brak wyczucia w zabawie), to maly musialby byc w 2 pokoju w klatce. Po domu wtedy by brykal jak by Chco bylw2 pokoju badz na spacerze, czasami Michal go bierze. Ale mam nadzieje ze sie jakos opanuje i krzywdy nie zrobi. Ps. Michal jest przewrazliwiony bo mial kiedys szczeniaka, ktory w zabawie z doroslym psem dostal zachlystowego zapalenia ploc. dorosly pOnek sie rozpedzil w wpadl na szczeniaka :-( Stad ta ostroznosc. Quote
szajbus Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Podnoszę maluszka z nadziją , ze szybko znajdzie stały domek Quote
GameBoy Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ten maluch jest juz bezpieczny w kwestii tymczasu? Quote
agata51 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Najdalej w środę bierze go pod swoje skrzydła idzie Aska25. Ale najpierw pobędzie trochę w szpitaliku Lanceta. Quote
Aska25 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witam. Tak jak napisala Agata, maluch ma bezpieczny tymczas u mnie przez okres 3 tygodni. Po rozmowie z 2 wetami (2 rozne opinie zupelnie ??? ) postanowilam byc ostrozna. W koncu pies moglbyc chory na zakazna chorobe, bo tak do konca sie nie dowiedzielismy co mu bylo - wet byl nieobecny wczoraj. Kiedy pies zostanie w srode wypisany, to zawioze go do Lanceta. Zostawie na obserwacji ile bedzie trzeba (zaplace za to). Jesli lekarz stwierdzi, ze pies moze sie sykac z moim to go zabieram na obiecane 3 tygodnie. Potem ma jechac do GameBoy no chyba ze znajdzie sie DS w tym czasie. Obiecuje ze bede na bierzaco robic sesje zdjeciowe malemu i doprowadze go o stanu takiego w jakim powinien byc szczylek maly. Takze jeszcze raz apeluje zeby psa oglaszac. Ps. Michal juz zmiekl z psem, pozwolil. W razie klopotow z Chico psy beda przebywac w osobnych pokojach. Teraz tylko sie martwi ze psa nikt od nas nie odbierze, ale caly czas go przekonuje ze na forum siedza kompetentne osoby. Quote
joanka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Rozmawiałam przed chwilą z weterynarzem. Psina będzie do odbioru w środę. Ale już wczoraj wyglądał zupełnie inaczej niż na zdjęciach. Je, podbiega do ludzi, ewidentnie ma mu się na życie! I oby tak dalej. Quote
ada_1994 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 joanka napisał(a):Rozmawiałam przed chwilą z weterynarzem. Psina będzie do odbioru w środę. Ale już wczoraj wyglądał zupełnie inaczej niż na zdjęciach. Je, podbiega do ludzi, ewidentnie ma mu się na życie! I oby tak dalej. Uf, jak to dobrze, że jest poprawa.;) Myślę, że domek stały powinien szybko się znaleźć. Quote
Aska25 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ciesze sie bardzo, ze psiak ma sie lepiej. Mam nadzieje, ze nie bedzie, az za bardzo rozbrykany w domu. GameBoy a ty nadal jestes zdecydowana na przejecie psa ode mnie, nawet jesli juz bedzie zdrowy??? Czy wam sie zadzrylo wziac psa na tymczas i wasz domowy nie mogl sie do niego przyzwyczaic i w domu bylo pieklo?? Quote
Aska25 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Jest mi bardzo przykro, ale niestety dom tym u mnie nie wypali. Byldzisiaj u nas szczeniak 3 miesiace sunia rotka. On caly czas byl podniecony, biegal wokol niej i sie cieszyl. Walnal ja lapa. Potem nagle zaczal warczec i prawie ja ugryzl. Jak ja zamknelismy do klatki to caly czas szczekal, wyl, biegal w kolo. Jak poszla do 2 pokoju to szczekal i skakal na drzwi do niego. Niestety nie dam rady go wziac. Game Boy bedziesz mogla. Ja go w srode odbiore i do tej lecznicy zawioze. Jest mi strasznie glupio teraz ze nie sprawdzilam wczesniej jak chico do psow sie zachowuje. Przepraszam. Quote
Seaside Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dostałam wiadomość z allegro Treść wiadomości: Witam jestem zainteresowany odbiorem pieska ze schroniska chetnie zabiorę go do domu proszę o podanie kilku informacji czy piesek jest czymś obciążony (choroby Jakie) czy buł juz odrobaczany i szczepiony jaka jest jego wcześniejsza historia i gdzie mogę go zobaczyc ewentualny odbiór w srodę pozdrawiam Piotr Modliszko - przekierowałam na Ciebie ;) Quote
joanka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Modliszko, powiedzmy najpóźniej od 15 jestem wolna. Jeśli się przydam-daj znać!:multi: Quote
szajbus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Uffffffffffff czytając ta wiadomość zacisnełam kciuki tak mocno, ze aż wbiłam sobie paznokcie! Niech się uda, niech się uda ........... Quote
joanka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dziewczyny, jak się wstawia banerek, pokierujcie mnie do jakiejś prostej instrukcji... Tak u mnie pusto.. Quote
katya Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A masz jakiś konkretny na myśli? Bo to zależy czy jest kod czy nie ma. Quote
emilia2280 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ale numer. To czekamy na wiesci od Modliszki. Oby... Quote
joanka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Oczywiście najpierw szczeniaczek z Pabianic! Quote
joanka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Chociaż mam nadzieję, że od środy ten wątek znajdzie szczęśliwe zakończenie. Malec bardzo tego potrzebuje. Quote
katya Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 joanka napisał(a):Kasiu, dzięki bardzo! No udało się :) Gratulacje :) Czekamy na info co z tym domkiem dla dziecka. Quote
modliszka84 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dopiero wróciłam do domu. Na mailu nic nie mam. Ktoś dzwonił do mnie w południe ale akurat nie mogłam rozmawiać, pani się nagrała na pocztę. Ale to raczej nie ta sama osoba. Problem w tym, że ta pani która się nagrała jest z Krakowa, mogłaby go wziąć, prosi o kontakt, ale... dzwoniła z zastrzeżonego numeru i nie podała go więc niby jak ja mam oddzwonić :roll: Czekam wobec tego na telefon od pana, który pisał do Seaside ... bo jak narazie cisza. Quote
szajbus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ej, domki odezwijcie sie!!!!! Maluszek was potrzebuje! Quote
Recommended Posts