Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może warto napisać na allegro szczeniaczka, że jego stan zdrowia się poprawił? niektórych może przerażać informacja, o umierającym szczeniaku i zdjęcia szkieletorka...:roll:

Posted

Dziewczyny muszą byc w Warszawie u dr na 17. Czyli przed 17 trzeba malucha odebrać.

Joanka - ile karmy to nie wiem... Gameboy musi sie wypowiedzieć.
No i co do odbioru malca, to nie wiem jeszcze czy dziewczyny z Łodzi przyjadą po niego czy trzeba będzie go gdzies podrzucić. Nie wiem jeszcze jak będę miała zajęcia w czwartek... Gdyby co, to czy Ty jestes zmotoryzowana?

Posted

Aga napisz mi proszę gdzie dokładnie i o ktorej mam odebrać psa? ja nie mogę się dowiedzieć w ostatniej chwili bo musze też jakos zaplanować dzień. dobrze byloby gdybym mogła odebrać go tu gdzieś na kabatach bo one chyba będą do Wawy jechały od strony lotniska, tak?

co do karmy to zależy w jakim mały jest stanie i ile waży.

Posted

Jeśli mąż nie będzie mógł pojechać ze mną, to zawiozę malucha busem.
Modliszka, będziesz jutro w schronisku, czy odpoczywasz?
Jeśli cię nie będzie spróbuję sama podejść, dowiem się ile brzdąc waży.
GameBoy, wet polecił Nutram(mój też ją wcina). Dostaniesz psinkę z jedzonkiem.;)

Posted

Jadę z psem, a jeszcze sie nie dorobiłam GPSu, więc możesz się przydać jako "trzymacz mapy" lub "trzymacz psa". (żartuje;))

[SIZE=2]Gameboy, jutro rano powiem Ci kiedy i gdzie w czwartek. Nie mogłam sie dzis do Morii dodzwonić.

Posted

W czwartek wyjazd z Łodzi ok 10 - małego trzeba dostarczyć na Retkinie :roll:

Do Wawy wjeżdżają od strony lotniska, więc nie bedzie chyba problemu. Jutro będę znała planowany przyjazd do Wawy i miejsce odbioru.

Posted

ok
gdyby udalo sie go gdzies tu przechwycic bylabym zobowiazana

Modliszka czy małego trzeba leczyć, diagnozować? czy tylko szukać domu?
wiesz może jak wygląda kwestia jego szczepien?

Posted

Jeżeli nie pojadę z Modliszką, podejde do schroniska, spotkam sie z weterynarzem. Dziś powinien być. Chyba że Aga już wszystko wie!
Miłego dzia dla wszystkich i dużo serca dla zwierzaków. :loveu::loveu::loveu:

Posted

modliszka84 napisał(a):
W czwartek wyjazd z Łodzi ok 10 - małego trzeba dostarczyć na Retkinie :roll:

Do Wawy wjeżdżają od strony lotniska, więc nie bedzie chyba problemu. Jutro będę znała planowany przyjazd do Wawy i miejsce odbioru.

a gdzie na Retkinię tego malego trzeba dostarczyc?

rano jadę i tak do pracy na 9, moge przejechac przez Retkinie

Posted

przy Maratońskiej byłoby super-bo ja z nawigacja na bakier, tylko ktoś by mi go musial załatwić formalności rano w schronie, ja oczywiście pod schron czy gdziekolwiek podjadę