Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale caly dzien bez neta. Jutro bede dopiero wieczorem. Mam w weekend zjazd, mam dobrego kolege na roku, ktory mieszka w Warszawie. Zadzwonie jutro do niego czy bedzie i czy moglby psa wziac do wawy ze soba. Tylko czy jest dla niego jakas klatka do transportu. Jutro jak bede wiedzala zy Tomek bedzie w szkole i czy psa bedzie mogl wziac to napisze do Modliszki bo nie wiem kiedy bede na forum.

Posted

dzwonilam po 16 bedzie cos tam wiadomo
jak kolega bedzie jechal to moze go wezmie - oby w sobote bo w niedziele mnie nie ma w Wawie, ktos musialby go przetrzymac przez niedziele pozniej go zabiore

Posted

Aska napisała mi smsa ze kolegi nie bedzie teraz w Łodzi. A ona sama moze jechac dopiero pod koniec przyszłego tygodnia...

Tak wiec wracamy do punktu wyjścia.

Bedzie jechał drakula w poniedziałek prawdopodobnie przez Łodź, Warszawę na północ. Zabiera jednego "mojego" psa do Gdańska. Ale to dopiero poniedziałek...

Posted

desideratum napisał(a):
a może po drodze tak ich urzeknie ten malutki pycholek, że się w nim zakochają i zechcą dać mu kochający domek.. (?) to by było cudnie... póki co... w górę...

czytasz wiecej niz 3 posty ?

Posted

GameBoy napisał(a):
czytasz wiecej niz 3 posty ?

Rozumiem nerwy z powodu maluszka... ale nie rozumiem uszczypliwości w moja stronę... Ja jechałam po jednego psiaka, a wróciłam z dwoma... jedno nie wyklucza drugiego...