agata51 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Aska25 napisał(a): Moj tel 506-181-454 Udało mi się znaleźć. Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wiec to jest juz prawidłowy numer? kurcze akurat dzisiaj nie ma nikogo na dogo Quote
agata51 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Taki podała na wątku. Nie wiem, nigdy do niej nie dzwoniłam. Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Agata nie pisz postu pod postem watek sie rozciaga - dziewczyny gdzie jestescie??? Quote
Aska25 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale caly dzien bez neta. Jutro bede dopiero wieczorem. Mam w weekend zjazd, mam dobrego kolege na roku, ktory mieszka w Warszawie. Zadzwonie jutro do niego czy bedzie i czy moglby psa wziac do wawy ze soba. Tylko czy jest dla niego jakas klatka do transportu. Jutro jak bede wiedzala zy Tomek bedzie w szkole i czy psa bedzie mogl wziac to napisze do Modliszki bo nie wiem kiedy bede na forum. Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 sluchaj psa wlozcie w karton jakis przeciez on malenki na PW moge ci podac nr do mnie moze odezwij sie do mnie co? Quote
Seaside Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 czekamy na Asię - czy kolega się zgodził na transport..... A maluch jak się czuje?? Quote
Seaside Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 na to pytanie odpowie Asia - może zadzwoń do niej?? Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dzwonilam po 16 bedzie cos tam wiadomo jak kolega bedzie jechal to moze go wezmie - oby w sobote bo w niedziele mnie nie ma w Wawie, ktos musialby go przetrzymac przez niedziele pozniej go zabiore Quote
modliszka84 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 kurde, Doddy dzis jest w Łodzi ale ma ze sobą 4 psy i nie ma gdzie upchnąc malucha :roll: Ja nie dam rady pojechać teraz :shake: Quote
modliszka84 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Aska napisała mi smsa ze kolegi nie bedzie teraz w Łodzi. A ona sama moze jechac dopiero pod koniec przyszłego tygodnia... Tak wiec wracamy do punktu wyjścia. Bedzie jechał drakula w poniedziałek prawdopodobnie przez Łodź, Warszawę na północ. Zabiera jednego "mojego" psa do Gdańska. Ale to dopiero poniedziałek... Quote
desideratum Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no to w górę, by inni mieli szansę pomóc Maluszkowi!!! Quote
emilia2280 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ale qpa. to zostal drakula w poniedzialek? Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jutro przyjezdza do mnie po psa Pani z Łodzi na 90% wezma malucha do mnie rozmawialam juz z modliszka do 22 bedzie wiadomo Quote
emilia2280 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Gameboy- wyszlo na to, ze przygarniesz malucha i jeszcze zalatwilas transport do siebie- czego wiécej mozna wymagac? :razz: Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 tego żeby maluch był zdrowy!! trzeba mu będzie badania porobić od góry do dołu... Quote
desideratum Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a może po drodze tak ich urzeknie ten malutki pycholek, że się w nim zakochają i zechcą dać mu kochający domek.. (?) to by było cudnie... póki co... w górę... Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 desideratum napisał(a):a może po drodze tak ich urzeknie ten malutki pycholek, że się w nim zakochają i zechcą dać mu kochający domek.. (?) to by było cudnie... póki co... w górę... czytasz wiecej niz 3 posty ? Quote
desideratum Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 GameBoy napisał(a):czytasz wiecej niz 3 posty ? Rozumiem nerwy z powodu maluszka... ale nie rozumiem uszczypliwości w moja stronę... Ja jechałam po jednego psiaka, a wróciłam z dwoma... jedno nie wyklucza drugiego... Quote
Recommended Posts