Masza4 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A czy Łacia ma allegro, bo chyba się już pogubiłam :oops: Quote
gnieszka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372461050 Już ma. Jak coś zmienić, to dajcie znać. Quote
Wet-siostra Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witam!!!!W końcu odebrałam laptopa z naprawy-i jestem!Bardzo się cieszę,że Łatka świetnie się czuje i dobrze sobie radzi.Pytałam dwóch kolejnych osób o to,czy by jej nie wzięły,ale odpadły,gdy zaczęły wybrzydzać,że sierść...Łateczka jest wspaniała i na pewno znajdzie dom!!! Quote
iwop Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 gnieszka allegro jest super! Dziekujemy!:loveu: wet-siostra nie ma się co przejmować! Łatka jest tak cudna i tak IDEALNA, że tylko dom super wchodzi w rachubę! Quote
iwop Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Łacia znowu dziś w nocy schrupciała Michę RC :evil_lol: Quote
Masza4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Powiedz dziewczynce, że spożywanie posiłków po 18-tej źle wpływa na figurę :evil_lol: Quote
iwop Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Masza nie moge jej odmówić:razz: Tak bardzoo ją kocham:p Quote
Masza4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Wcale się nie dziwię. Ja zakochałam się w pare dni gdy Łacia była w schronie, a jeszcze bardziej w jeden gdy mieszkała u mnie w domu ;) Quote
kikou Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 myślę, że wlaśnie z miłości warto jednak kontrolować ile królewna je... żeby znowu tak nie przytyła jak na początku była w schronisku, w tym wieku nadwaga zaraz przełoży się na problemy ze zdrówkiem.... Quote
Masza4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 kikou sądzę, że w przeszłości Łatka była karmiona czym popadnie. Nie wyglądało na to, żeby głodowała, ale może dostawała resztki z obiadów-ziemniaki, kości, tłuste odpadki itp... Teraz ma zbilansowaną dietę, odpowiednią dla wieku i wagi. Poza tym każdy pies, wyrwany ze schroniska ma kilka dni/tygodni, kiedy nie może się najeść, bo głodował przez jakiś czas. Nie marwiłabym się nadwagą Łatuli zbyt mocno :) Quote
Masza4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Iwop może jakieś nowe foteczki? Powędrowałyby na stronkę :cool3: Quote
iwop Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Mam :p wkleję wieczorem... Łacia jest boska:loveu: Quote
iwop Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Jutro Łacia idzie na szczepienie i do przeglądu :p Quote
Masza4 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='iwop']Łacia: Jak ANIOŁEK!!! :loveu: Nie mogę się wciąż napatrzeć jaka ona jest bialutka! :multi: A na ostatniej fotce dobrze widać, że Łatka, gdy idzie przed siebie, zwłaszcza po mokrym, albo po trawie, to stara się wydeptac scieżkę w jednej linii, stawia łapki tak jedna na drugą-komicznie :megagrin: Quote
Agnie Koty Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Przejrzałam teraz wątek Latki, jakie to kochane, jakie to wdzięczne... I jaka to smutna historia. Ale będzie miała dobre zakończenie.:lol: Quote
iwop Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 No... bardzo źle się dzieje! :motz: Dziś rano zostałam prawie wywrócona do góry nogami! Psice tak się pchają do porannego drapania i głaskania, że trudno mi nawet utrzymać równowagę... Łacia na szczęście nie wyje jak Mela ale zarzuca dupką i rozdziawia szeroko buzię Aż koty patrzą z politowaniem....:turn-l: Quote
iwop Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Z jedzeniem to niespecjalnie... Zjada chętnie tylko to suche RC Mature a gotowanego mięsa ryżem albo kaszą prawie wcale... Najwyżej kąsek i już. Łacia jest niejadek...:shake: Quote
emilia2280 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Cudownie jest widziec usmiechniétá babunié... A jak chrupanie w nocy? Czy Lacia nadal sié opycha za wszystkie czasy? Quote
Wet-siostra Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Chrupanie w nocy jest niezdrowe...Moje psiaki mają miski z karmą dostępne od 8.00 do 20.00...Łacia,gdyby do mnie trafiła,miałaby ten sam reżim...Zero papu po 20.00...:roll: Może i lepiej,że jest tam,gdzie się objada???Choć,z drugiej strony-kobiety z nadwagą mają trudniejsze"wzięcie"...:evil_lol: Psie kobiety też...:eviltong: Quote
iwop Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Wet - Łatka się nie objada. Powiedziałabym, ze w porównaniu z moją Melą to prawie nic nie jada. A Mela nie może miec nadwagi bo ma chore stawy i to byłaby klęska... Dlatego tez moje psy jedza karmę albo specjalistyczna albo weterynaryjną. Inna sprawa, ze ten RC mature jest specjalnie przystosowany dla psów starszych. Aha, obie dostają do miski dzienna dawke suchego więc nie ma mozliwości przeżarcie. Martwi mnie tylko, że nawet kurczaka niespecjalnie zjada... Widac, ze była karmiona całe życie jak popadnie...co śie trafiło :( Quote
Wet-siostra Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ale je w nocy... A to dziwne,że nie lubi kurczaka...Woli suche...A-cha-cha...:eviltong: Wie,co lepsze-wyszło na moje!!!!:evil_lol: Quote
iwop Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Tak łatka ma dobry "smaK:) wybrała jedną z najdroższych karm dla psów:p Quote
Wet-siostra Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Najwyraźniej chce Cioteczkę-opiekunkę i sponsorów puścić z torbami...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nooo...U mnie by ten numer nie przeszedł...:shake:(chyba...:oops:) Quote
Recommended Posts