Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']
DIF - będę oglądać co jej zrobisz :turn-l:
Naprawdę wycofam się z dogo :diabloti:!!

Żarty, żartami.....ale w każdym żarcie jest odrobina prawdy!!
Już raz na pewnym wątku pożegnałam się z dogomanią! :oops:
Prawda, gallegro?!

Zapraszam do obejrzenia ogrodu w którym zamieszkał Baruś:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie da rady wystawić zdjęcia :cool3: DIF wie gdzie mieszkam i bywa koło mnie co drugi dzień:evil_lol:

A w kwestii domku i ogrodu u wmarkosa to sama bym się chętnie tam wyadoptowała :loveu: Dla mnie to taki piękny zielony zakątek, z cieniem drzew, ze spokojem - bajka :loveu:

Posted

I jeszcze jedno!!!

Z całego serca dziękuję Margo05, bez której Bary po prostu nie pojechałby dzisiaj do nowego domu!!!

Margo wczoraj przyjechała do mnie pociągiem z Warszawy, wieczorem po całym dniu pracy! Pokierowała mną jak złapać Barego a potem latała po moim zachwaszczonym ogrodzie i go obfocała!
Dzisiaj od rana stała na posterunku, pomagała mi wydostać Barego z tej cholernej róży a jadąc ze mną buzia jej się nie zamykała w nadziei, że nie usnę za kierownicą (polecam Ją na dalekie podróże :evil_lol:!!)
Margo05!!! Ogromne dzięki!!!! :Rose::buzi::Rose::buzi::Rose::buzi:

Posted

DIF - tylko.............sprobuj.......odejsc.........z.....dogo....:mad:

Ale nie zrobisz tego, prawda?? :cool3:

Margo05 plsss o te zdjęcie :oops:
Jak DIF będzie :mad: to udawaj ze PRZYPADKIEM wstawilas te zdjecie :evil_lol:

A ogromne podziękowania śa dla WSZYSTKICH, ktorzy dokarmiali psa i pomagali w lapaniu!!

Posted

zwierzus napisał(a):
(...) DIFuś od tyłu wyglądasz całkiem, całkiem. W sumie widziałam TWÓJ szanowny TYŁ kilka razy :cool3::eviltong:

I Ty się DIF dziwisz, że z uporem maniaka domagam się szansy na obejrzenie, cytuję: "szanownego TYŁU". :laugh2_2:Zazwyczaj jest tak, że jaki TYŁ taki i PRZÓD! Margo, prosimy o awers i rewers!!! :eviltong:

Posted

Mam mnóstwo Difowych awersów i rewersów, ale i dziecko, TŻ i dwa koty :-o Miejcie litość :evil_lol: DIF mnie oskalpuje, rodzina ze mną nie wyjdzie na ulicę, a koty będą uciekać :evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']Wet mówiłam dokładnie to samo DIF :evil_lol::evil_lol:

No proszę...Cóż za jednomyślność...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No a co do reszty...To DOŁĄCZAM SIĘ DO GRONA PROSZĄCYCH O FOTKĘ...

Nie bój się,Cioteczko Margo...

DIF-Psiapsiółka moja najlepsiejsza-nie odejdzie z dogo...Tylko tak straszy... Co najwyżej zwolni tempo...Ale-NIE ODEJDZIE...
Jest uzależniona-jak my wszyscy...I wciąga w to uzależnienie kolejne osoby...Najnowszą ofiarą jest nowy pan Barego...
Wiem,co mówię...Jak miałam laptopa w naprawie to mi ręce się trzęsły i z językiem na brodzie leciałam na pocztę,by zobaczyć,co nowego na dogo...To wciąga...A jak się okazywało,że wgrywa się biała strona,to prawie furii dostawałam...I miałam ochotę na demolki...Wychodziłam z poczty wściekła,prawie,że z pianą na buzi...Przeszło mi dopiero,jak laptop wrócił z naprawy...Trzęsącymi się rękami rozerwałam opakowanie i rzuciłam się na dogo...
Jak ja wcześniej żyłam bez laptopa?????
A DIF jest na Dogo dłużej ode mnie,więc stadium uzależnienia większe...

Bary-piesku-niesamowicie się cieszę,że jesteś już w nowym domu!!!

Posted

majqa napisał(a):
No i poprawcie mnie. Ja zawsze podejrzewałam, że DIF jest skalpożądnym Siuksem.

Siuksową :evil_lol:

Wet-siostra napisał(a):
No proszę...Cóż za jednomyślność...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

Trzebaby zmienić tytuł i napisać,że Barulek-rybulek już w domku!
Elżbieta

Posted

majqa napisał(a):
No i poprawcie mnie. Ja zawsze podejrzewałam, że DIF jest skalpożądnym Siuksem.

A jestem... a co...! :eviltong: A Margo jak wstawi te moje awersy i rewersy to sama się o tym przekona :mad:!!

A teraz do rzeczy:

Pół godziny temu dzwonił do mnie wmarkos! Przestraszyłam się, że coś się stało, bo to ja miałam do niego dzwonić ok. 10. A wmarkos dzwonił z rewelacyjnymi wiadomościami!!!! Nie mógł się już tej 10-tej doczekać :loveu:.

Wczoraj tak nakręciłam biedaka tymi ucieczkami Barula, że latał do niego co chwilę sprawdzał czy nie nawiał, a spać poszedł o 1 w nocy. Wstał o 4-tej rano i znowu poleciał:evil_lol::loveu:!
Słuchajcie! Z Barym COŚ się stało!!!! Siedzi grzeczniutko w kojcu a jak wmarkos podchodzi do furtki Barul przylatuje, merda ogonkiem, łasi się!!! Rano dostał jeść i ...... został wyczesany szczotką :crazyeye:! A ja go do aparatu fotograficznego przyzwyczajałam dwa dni!!:oops:
Qrcze... Bary się chyba zakochał!! Tak jak ja i Margo05!! :iloveyou::loveu:

Bary przez siatkę kojca zapoznaje się Tekilką. Dostał też trochę kiełbachy od Mamy wmarkosa.
Wmarkos myśli, że za jakieś dwa, trzy dni wypuści Barula z kojca. Stopniowo będzie chciał Barego przyzwaczajać do wchodzenia do domu, ale tutaj nie wiem czy da radę!! Chociaż w przypadku wmarkosa to chyba wszystko możliwe :iloveyou:!!!!

Posted

Gosiapk napisał(a):
No po tych latających sercach i wyznawaniu milosci wmarkosowi ja chce zobaczyc i jego zdjecie :diabloti:

Też mam takich wiele :loveu::loveu::loveu:

Posted

DIF, wmarkos pewnie spadł z nieba, na pewno:razz:.Jak myśleć inaczej po tym,co czytam: Barulek pozwolił się szczotkować:crazyeye: na drugi dzień po przywiezieniu.??? Jak ja lubię takie szczęśliwe "porwania":evil_lol:.