Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Doda_'] DIF - będę oglądać co jej zrobisz :turn-l: Naprawdę wycofam się z dogo :diabloti:!! Żarty, żartami.....ale w każdym żarcie jest odrobina prawdy!! Już raz na pewnym wątku pożegnałam się z dogomanią! :oops: Prawda, gallegro?! Zapraszam do obejrzenia ogrodu w którym zamieszkał Baruś: Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nie da rady wystawić zdjęcia :cool3: DIF wie gdzie mieszkam i bywa koło mnie co drugi dzień:evil_lol: A w kwestii domku i ogrodu u wmarkosa to sama bym się chętnie tam wyadoptowała :loveu: Dla mnie to taki piękny zielony zakątek, z cieniem drzew, ze spokojem - bajka :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 I jeszcze jedno!!! Z całego serca dziękuję Margo05, bez której Bary po prostu nie pojechałby dzisiaj do nowego domu!!! Margo wczoraj przyjechała do mnie pociągiem z Warszawy, wieczorem po całym dniu pracy! Pokierowała mną jak złapać Barego a potem latała po moim zachwaszczonym ogrodzie i go obfocała! Dzisiaj od rana stała na posterunku, pomagała mi wydostać Barego z tej cholernej róży a jadąc ze mną buzia jej się nie zamykała w nadziei, że nie usnę za kierownicą (polecam Ją na dalekie podróże :evil_lol:!!) Margo05!!! Ogromne dzięki!!!! :Rose::buzi::Rose::buzi::Rose::buzi: Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 DIF - tylko.............sprobuj.......odejsc.........z.....dogo....:mad: Ale nie zrobisz tego, prawda?? :cool3: Margo05 plsss o te zdjęcie :oops: Jak DIF będzie :mad: to udawaj ze PRZYPADKIEM wstawilas te zdjecie :evil_lol: A ogromne podziękowania śa dla WSZYSTKICH, ktorzy dokarmiali psa i pomagali w lapaniu!! Quote
kaja555 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :multi::multi:Ja też kcę zobaczyć to zdjęcie! ;) Quote
zwierzus Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Margo, dawaj zdjęcia :evil_lol:. DIFuś od tyłu wyglądasz całkiem, całkiem. W sumie widziałam TWÓJ szanowny TYŁ kilka razy :cool3::eviltong: Quote
majqa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 zwierzus napisał(a):(...) DIFuś od tyłu wyglądasz całkiem, całkiem. W sumie widziałam TWÓJ szanowny TYŁ kilka razy :cool3::eviltong: I Ty się DIF dziwisz, że z uporem maniaka domagam się szansy na obejrzenie, cytuję: "szanownego TYŁU". :laugh2_2:Zazwyczaj jest tak, że jaki TYŁ taki i PRZÓD! Margo, prosimy o awers i rewers!!! :eviltong: Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mam mnóstwo Difowych awersów i rewersów, ale i dziecko, TŻ i dwa koty :-o Miejcie litość :evil_lol: DIF mnie oskalpuje, rodzina ze mną nie wyjdzie na ulicę, a koty będą uciekać :evil_lol: Quote
majqa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No i poprawcie mnie. Ja zawsze podejrzewałam, że DIF jest skalpożądnym Siuksem. Quote
Wet-siostra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Margo05']Wet mówiłam dokładnie to samo DIF :evil_lol::evil_lol: No proszę...Cóż za jednomyślność...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No a co do reszty...To DOŁĄCZAM SIĘ DO GRONA PROSZĄCYCH O FOTKĘ... Nie bój się,Cioteczko Margo... DIF-Psiapsiółka moja najlepsiejsza-nie odejdzie z dogo...Tylko tak straszy... Co najwyżej zwolni tempo...Ale-NIE ODEJDZIE... Jest uzależniona-jak my wszyscy...I wciąga w to uzależnienie kolejne osoby...Najnowszą ofiarą jest nowy pan Barego... Wiem,co mówię...Jak miałam laptopa w naprawie to mi ręce się trzęsły i z językiem na brodzie leciałam na pocztę,by zobaczyć,co nowego na dogo...To wciąga...A jak się okazywało,że wgrywa się biała strona,to prawie furii dostawałam...I miałam ochotę na demolki...Wychodziłam z poczty wściekła,prawie,że z pianą na buzi...Przeszło mi dopiero,jak laptop wrócił z naprawy...Trzęsącymi się rękami rozerwałam opakowanie i rzuciłam się na dogo... Jak ja wcześniej żyłam bez laptopa????? A DIF jest na Dogo dłużej ode mnie,więc stadium uzależnienia większe... Bary-piesku-niesamowicie się cieszę,że jesteś już w nowym domu!!! Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 majqa napisał(a):No i poprawcie mnie. Ja zawsze podejrzewałam, że DIF jest skalpożądnym Siuksem. Siuksową :evil_lol: Wet-siostra napisał(a):No proszę...Cóż za jednomyślność...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Trzebaby zmienić tytuł i napisać,że Barulek-rybulek już w domku! Elżbieta Quote
Hotel KADIF Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 majqa napisał(a):No i poprawcie mnie. Ja zawsze podejrzewałam, że DIF jest skalpożądnym Siuksem. A jestem... a co...! :eviltong: A Margo jak wstawi te moje awersy i rewersy to sama się o tym przekona :mad:!! A teraz do rzeczy: Pół godziny temu dzwonił do mnie wmarkos! Przestraszyłam się, że coś się stało, bo to ja miałam do niego dzwonić ok. 10. A wmarkos dzwonił z rewelacyjnymi wiadomościami!!!! Nie mógł się już tej 10-tej doczekać :loveu:. Wczoraj tak nakręciłam biedaka tymi ucieczkami Barula, że latał do niego co chwilę sprawdzał czy nie nawiał, a spać poszedł o 1 w nocy. Wstał o 4-tej rano i znowu poleciał:evil_lol::loveu:! Słuchajcie! Z Barym COŚ się stało!!!! Siedzi grzeczniutko w kojcu a jak wmarkos podchodzi do furtki Barul przylatuje, merda ogonkiem, łasi się!!! Rano dostał jeść i ...... został wyczesany szczotką :crazyeye:! A ja go do aparatu fotograficznego przyzwyczajałam dwa dni!!:oops: Qrcze... Bary się chyba zakochał!! Tak jak ja i Margo05!! :iloveyou::loveu: Bary przez siatkę kojca zapoznaje się Tekilką. Dostał też trochę kiełbachy od Mamy wmarkosa. Wmarkos myśli, że za jakieś dwa, trzy dni wypuści Barula z kojca. Stopniowo będzie chciał Barego przyzwaczajać do wchodzenia do domu, ale tutaj nie wiem czy da radę!! Chociaż w przypadku wmarkosa to chyba wszystko możliwe :iloveyou:!!!! Quote
kaja555 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Super wieści!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
majqa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Przecudowne wiadomości !!! Eh, tylko takie czytać!!! :multi: Quote
Hotel KADIF Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Erazm napisał(a):Bomba, żeby tylko nie nawiał głupol mały. Nie taki znowu mały... ;) Ledwo go taskałyśmy do tego bagażnika! Quote
JoSi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 DIF cieszę się, za Ciebie, za Barego, za siebie, za Wszystkich. Jesteś świetna. Quote
Gosiapk Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No po tych latających sercach i wyznawaniu milosci wmarkosowi ja chce zobaczyc i jego zdjecie :diabloti: Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Gosiapk napisał(a):No po tych latających sercach i wyznawaniu milosci wmarkosowi ja chce zobaczyc i jego zdjecie :diabloti: Też mam takich wiele :loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Margo05 napisał(a):Też mam takich wiele :loveu::loveu::loveu: I jeszcze ich nie oglądamy??? :-o Quote
zwierzus Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Margo05 napisał(a):Też mam takich wiele :loveu::loveu::loveu: Margo nie daj się prosić :cool3:. Wstawiaj zdjęcia nowej ofiary DIF :evil_lol:. Quote
Martunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wspaniałe wiadomości! Wreszcie Bary jest szczęśliwy!!! Haaa i czekamy na fotki. :evil_lol: Quote
zachary Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 DIF, wmarkos pewnie spadł z nieba, na pewno:razz:.Jak myśleć inaczej po tym,co czytam: Barulek pozwolił się szczotkować:crazyeye: na drugi dzień po przywiezieniu.??? Jak ja lubię takie szczęśliwe "porwania":evil_lol:. Quote
ZUZANNA11 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nie ma większej radości dla mojego serducha niż nowy dom dla psa...:) Quote
Recommended Posts