Wet-siostra Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bary,w górę,na pierwszą!!!Może ktoś nie będzie w nocy spał,tylko siedział w necie i Cię wypatrzy... Quote
Hotel KADIF Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nie było Barego!!!:-( Ani rano, ani wieczorem!!!:-( Martwię się........:placz: Cekinka13* napisał(a):To co, robić mu ten bazarek? Na razie może się wstrzymaj... Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 DIF napisał(a):Nie było Barego!!!:-( Ani rano, ani wieczorem!!!:-( Martwię się........ Na razie może się wstrzymaj... Rany :-(:-(:-( Quote
ocelot Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ciotki będzie dobrze, może gdzieś poszedł dalej, albo zaszył się na podwóreczku Quote
Cekinka13* Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 O rany!! :placz::placz: Baruś, gdzie jesteś?? :-( Quote
majqa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Mam nadzieję, że gdzieś się zamyszkowałeś bezpiecznie.:-( Quote
kaja555 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Żeby mu się nic nie stało :shake: Musi się domek wreszcie znależć, bo to jego chodzenie po wsi jest niebezpieczne... Quote
Isadora7 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bary ja mam nadzieję ze dzisiaj będziesz: :-( Quote
Wet-siostra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 CO Z BARYM?????Oby nic mu się nie stało...Bary,gdzie jesteś???:placz: Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zaraz wklejam zdjęcia :loveu: Quote
kaja555 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 DIF - nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2: Ależ się cieszę, że jest!!!! Obawiałam się babeszji-kleszcz wyjęty w sobotę :roll:. Oto Bary "z dzisiaj": o 8 rano taki był u nas śnieg: tak Baruś cieszył się na mój widok :loveu:: A tak sobie leżał jak wracałam do domku (już bez śniegu-wiosna w końcu ;)) To jest naprawdę cudny pies!!! Kto go pokocha będzie miał naprawdę wspaniałego przyjaciela!!! Aha i jeszcze jedno .... Bary dzisiaj rano chciał się ze mną ...bawić :crazyeye:!! Normalnie taki był zadowolony, że przyjechałam ...i zapomniał chyba w jakim jest wieku i zaczął szaleć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z radości of course!! On bardzo potrzebuje kogoś do kochania!!!! :-( Quote
kaja555 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A co on się tak zawsze oblizuje na tych Twoich zdjęciach??;) Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 kaja555 napisał(a):A co on się tak zawsze oblizuje na tych Twoich zdjęciach??;) Po pierwsze: dostaje ode mnie jedzonko Po drugie: laska jestem w końcu :evil_lol::eviltong: majqa napisał(a):To są chyba jego najlepsze zdjęcia. Bo dzisiaj naprawdę wyglądał wyjątkowo.... I miał bardzo dobry humorek, co widać na zdjęciach! Quote
Isadora7 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Uffff, Jaka śliczna posągowa postawa :loveu:, piekny jest. Zaraz poprawki na allegro zrobię. Quote
diana79 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 strasznie mi go żal :-( a czy ona ma budę? chyba nie spi w taki mróz na dowrze? :placz: Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 diana79 napisał(a):strasznie mi go żal :-( a czy ona ma budę? chyba nie spi w taki mróz na dowrze? :placz: Budę ma.....ale jest bezdomny!!!! W skrócie: jego opiekunka umarła jakiś czas temu. Nie miała rodziny wobec tego Barym nie miał się kto zająć... Jest dziura w siatce umożliwiająca Baremu wejście na teren posesji, do budy. Ale buda....:shake: pożal się boże.... sklecona z meblościanki (zajrzyj na "tyły" swojej szafy ;)) ze słomką w środku. Jest dokarmiany przez ludzi dobrego serca i przeze mnie....:shake: Ale, pytam, jak długo da radę? Co mu grozi: 1. hycel=schronisko wątpliwej jakości (Wołomin) 2. samochody=śmierć pod kołami 3. młodzież z kamieniami=zranienie 4. inne psy+bitwy o suki (wiosna w końcu :roll:) = śmierć (ekstremalnie, oczywiście!) Los psa bezdomnego jest straszny!!!Ja bym na jego miejscu:flaming::-( Quote
Recommended Posts