Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jotpeg napisał(a):
Isadora7 - piekne to i poruszajace!
moze jakis plakat? kto moglby pomoc?
i moze rzeczywiscie, jak radzi Modliszka wpisac Halinow k. W-wy w tytule?...

Powiem ci ze zaobserwowałam skok odwiedzin po wystawieniu tego zdjęcia na allegro i innych miejscach gdzie go wystawiłam. Nie jest to powalająca ilość, ale zwiększony w tym momencie ruch świadczy że to dobry kierunek PR dla psiaka. Strona częściej odwiedzana łatwiej sie znajduje niż ta mniej odwiedzana. A tu trzeba ładować szybko w licznik.

Posted

Jeju, ale mi go szkoda. :( Tak patrzę na te zdjęcie i aż się płakać zachciewa. :( Nic piesek nie zrobił i domek stracił...
Mam nadzieję, że wkrótce znajdzie jakiś miły, przytulny i ciepły kącik.

Posted

Widziałam dzisiaj Barego w centrum Halinowa!!! Także JEST.....!!!! Nic mu się nie stało!!!!

Jak go zobaczyłam o mały włos się nie rozwaliłam autkiem, bo zupełnie nie spodziewałam się go zastać w tym miejscu. Pstryknęłam mu fotki (teraz nie rozstaję się z aparatem ;)) ale wyszły kiepskie-ciemno już było....

A dzisiaj jak wracałam znalazłam prześliczną, szylkretową (ledwo "trąconą" rudością) koteczkę w rui. Niunia jedzie jutro do dogomaniackiej lecznicy na zastrzyk i będzie wysterylizowana a potem do adopcji:

Kcecie cudo???!!! Możecie zaklepywać :evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Już gdzieś czytałam że powinnaś mieć zabronione poruszanie się po mieście.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na razie Futro mieszka w łazience!! Ale jest fajna ...i naprawdę PIĘKNA!!!

Posted

Isadora, kochana! Nie martw się! Wiem, że los Barusia wyjątkowo ci leży na serduchu, ale tak jak mówi ocelot...dzisiaj paskudnie jest.... u nas śnieżyca... może gdzieś się zaszył. Jutro wyjadę wcześniej i objadę okoliczne ścieżki ...nie martwmy się na zapas :-(:-(:-(.
Też się martwię ....dzisiaj u nas zimno jak diabli i śnieżyca :placz::placz::placz: