Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasikitd napisał(a):
.Ale jeśli miałby mieć pecha, to może mieszkanie w bloku byłoby jakąś alternatywą? Jak myslisz?

Kasiu...szczerze?;)
Wydaje mi się, że w bloku on by się męczył...Tak jak mój Rudy. Teraz mieszka w domu (w wiatrołapie...razem z Krówką :shake:). Całe swoje psie życie spędził w kojcu.. w budzie... A teraz dom jest dla niego udręką...męczy się...dyszy. Ale kojec po Jantarze jest jeszcze nieodkażony i..nie ma wyjścia :-(.

A Bery... nie wiem jakie były jego losy... jak długo mieszkał u tej pani, jakie były jego losy.....

kasiaprodex napisał(a):
jeżeli opiekunka psiaka sama mieszkała to rozumiem ze w domu w tej chwili nikt nie mieszka. Czy psiak nie moze przebywac choć tymczasowo na terenie posesji.

qrcze...pytałam o to, ale teraz zapomniałam...
Zaraz zadzwnię do pani, której brat opiekował się opiekunką Barego w ostatnich chwilach i która dokarmia Barego.. i zapytam....

Posted

mtf zalesie napisał(a):
rzeczywiscie jesli mozna go tam przetrzymac jesli dom pusty to byloby najlepiej bo na dom szybko chyba nie ma co liczyc a potem wakcje i zastoj w adopcjach.

to by mu zapewniło jakie-takie schronienie, a dom faktycznie szybko musimy znaleźć, strasznie go żal, ile takich biedaków ginie :shake:
dobrze, DIF, że go wypatrzyłaś.

Posted

eee :oops: chwalę się, że mam go w podpisie, a obrazek niepodlinkowany :oops: tępota. Czy ktos mógłby napisac, jak to się robi - zapomniałam i mi nie wychodzi.

Posted

Ocelot, a >Twoja< Czarna miała gdzieś jechac, ale nie udało się jej złapac - smiały pomysł, że może by tego zaproponowac?? przepraszam, ale musze zapytac... on ma małe szanse...

Posted

tam, zdaje sie, nikt nie mieszka - dom stoi pusty.
stad nasze pytanie, czy nie mozna by zalatwic tam miejsca dla psa; budy czy cos, zeby tam mogl sie schronic.

Posted

DIF napisał(a):

Baruś na podwórku w wolnostojącej budzie-nie w kojcu i nie na łańcuchu. Buda wyłożona czystą słomą. Widziałam ją dzisiaj stąd wiem....

Może tymczasowym wyjściem, byłoby wpuszczenie Barego na posesję ( aby miał dostęp do budy) i regularne dokarmianie? .Oczywiście do czasu, aż uda się załatwić inne lokum...