gops Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='rashelek']Taka świnka :evil_lol: Zajebisty jest :D prosiak :loveu: [quote name='Marta_Ares']takiego ludojada w domu trzymać :shake: toć to na pierwszy rzut oka widać, że za chwile się rzuci na Ciebie lub Misie :eviltong: jak mi Misie zagryzie to kupie drugiego staffika żeby szanse były wyrównane :diabloti: [quote name='zmierzchnica']http://img88.imageshack.us/img88/5924/dsc06300e.jpg Uroczy świński ryjek :loveu: No to masz już minisforę :lol: a no mam , już go sucza zaakceptowała w 100% i zaczynają działać razem . [quote name='monika15']http://img88.imageshack.us/img88/5924/dsc06300e.jpg morda:loveu: :lol: [quote name='Pestka']ej, Haczyk jest wiekszy i w tym samym wieku i ma mniejsze :diabloti: co Wy się tak jego jajkom przyglądacie :mad: ja się nie znam na psich jajkach według mnie ma normalne :evil_lol:
Pestka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='gops'] co Wy się tak jego jajkom przyglądacie :mad: ja się nie znam na psich jajkach według mnie ma normalne :evil_lol:[/QUOTE] Przyglądacie, bo to może Haczyk ma za małe :diabloti:
FredziaFredzia Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Agnes']Olek avatar czas i pora zmienic a poki co nic nowego mi nie przyszlo do glowy ;)[/QUOTE] Agnes po avatar się uśmiechnij do Amber, ona robi takie słodziusie jak mój bannerek np. :diabloti: A co do jajek młodego - przecież normalne ma, Franek ma większe. :evil_lol:
anetta Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 U mnie w domu nie ma jaj, więc się nie wypowiem :diabloti: Uroczy ten maluch hiihhhi Bo mi sie te różowe podusie wydają takie delikatne ,że bym mu nie pozwolił po betonie chodzić:lol: to pieski do torebki :diabloti: zobacz jaki rószoofiuutki ma pyszczek, jeszcze tylko kokardeczka i lans na dzielni gotowy :grins: Fredzia, akurat taki baner jest fe fe :evil_lol:
Agnes Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 FredzieFredzia przeciez swojego zdjecia w ten avatar nie wsadze:evil_lol:
FredziaFredzia Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Czemu nie? Jeszcze żeby migał gwiazdeczkami! :lol:
Agnes Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 wariatka:evil_lol: i pewnie juziowy co?:cool3:
gops Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 już 8 miesięczny Clayton Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
motyleqq Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 na tych fotkach wygląda bardziej jak amstaff :lol: pewnie dlatego, że staffiki które znam na żywo to spaślaczki na krótkich łapkach :shake:
zaba14 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 HaHa on tak pogryzł piłkę speed? :D wow :D moje są mamlane codziennie, a dziur nie ma :D :D Białas super! :P
gops Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='motyleqq']na tych fotkach wygląda bardziej jak amstaff :lol: pewnie dlatego, że staffiki które znam na żywo to spaślaczki na krótkich łapkach :shake:[/QUOTE] nie jest wysoki , tylko szczupły dość to może taki efekt . [quote name='zaba14']HaHa on tak pogryzł piłkę speed? :D wow :D moje są mamlane codziennie, a dziur nie ma :D :D Białas super! :P[/QUOTE] no piłka niestety już na zdechnięciu bo jak raz napoczął to już mu łatwo porozwalać dalej , muszę kupić zapas bo to i tak sukces że wytrzymała miesiąc , żadna zabawka nam nie wytrzymała nawet tygodnia. dzięki :)
Tyna21 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Amber'] Np. Jari nigdy nie został przez nikogo przeorany, co więcej zawsze on zaczynał i teraz jest jaki jest. Przeorał za to Julka, który jednak nie ma z tego powodu traumy i też cały czas jest jaki jest.[/QUOTE] A to ja dodam jeszcze od siebie, że u nas Vato nie raz miał spinę z dorosłym samcem, ale zawsze zaczynał ten drugi, a Vato agresorom odpowiada agresją. Uwielbia za to psy, które podchodzą do niego z pozytywnym nastawieniem. Suki kocha ;) Mimo kilku spin z psami nie ma żadnych oporów przed nimi ani nie stał się bez powodu agresorem do psów. I jeszcze zapomniałam o szczeniakach, które uwielbia :) Vatowski to chyba taki optymista jak Julek :D Tylko, że jak jest potrzeba to i Vato się postawi. gops- Bardzo podoba mi się Twój pies :)
gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Victoria']heheh fajny jest ;P[/QUOTE] dzięki [quote name='Tyna21'] gops- Bardzo podoba mi się Twój pies :)[/QUOTE] mi także :lol: dziś spróbuje pójść młodego zachipować , niestety kuleje mi na łapy codziennie raz tylne raz przednią prawą to zapytam o to może tylko sobie obił bo wariat jest okropny ciągle o coś wali , wywala się gdy skacze itd .
zmierzchnica Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 http://imageshack.us/a/img545/4962/dsc06383ewa.jpg Ale powaga! ;) Prezentuje się świetnie. Z tym kuleniem to niedobrze.. Stafikom zdarza się młodzieńcze zapalenie stawów? Bo onki na to cierpią i wtedy można by coś podejrzewać, ale u świnek nie słyszałam..
Vectra Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 zdarza się się młodzieńcza kulawizna , jest to rasa która szybko rośnie i dużo zwiększa swoją objętość :) zawsze mówię, że jak ktoś ma staffika z ikrą , to musi mieć i dobrego weta od gnatów :evil_lol:
gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 byliśmy u weta kolejka wielka! przed nami 13 osób , młody się wynudził za wszyskie czasy , była suka z cieczka którą bardzo chciał pokryć musieliśmy uciec kawałek dalej , zaraz mieliśmy wchodzić jak narobił nam siary i zaczął szczekać na kota w transporterku nie mogliśmy go uspokoić , zjeżony , zęby na wierzchu i drze morde , conajmniej jakby był rottkiem takim szczekiem aż sama go nie poznałam bo do tej pory szczekał jak pudelek/szczeniaczek . oczywiście chip nie zrobił na nim wrażenia, został nazwany małym słonikiem bo ma tak grubą skóre , leciała mu krew i nie mogę go doprać teraz . co do łapek kazał póki co dawać glukozamine która mam dużą dawke dla ludzi i jak się w ciągu 1,5 tyg nic nie zmieni wrócić do niego i zrobić prześwietlenie . waży 13,3 kg jak do nas przyszedł miał 12,7kg idzie więc waga do góry w końcu . w szyi ma więcej o 4cm , klata taka sama , łeb urósł i poszedł 3cm w górę więc wszystko jest tak jak powinno .
gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 a tak pięknie pozuję Misia ;) oczywiście jak tylko zobaczyła aparat to tyle ją widzieliśmy .. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i Claytonowa najlepsza psiapsióła ,Kleo woli Misie ale z młodym też się świetnie bawią Uploaded with ImageShack.us
Vectra Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Lalka też jest MISZCZ fotomodelka :evil_lol:
gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Vectra']Lalka też jest MISZCZ fotomodelka :evil_lol: widać po zdjęciach że lubi się fotografować :lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
łamAga Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 http://imageshack.us/a/img341/7562/dsc06431o.jpg słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu:
Amber Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Fajny jest :) Faktycznie wygląda jak ASTek ale to tylko lepiej :lol:
gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='dOgLoV']http://imageshack.us/a/img341/7562/dsc06431o.jpg słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: :) [quote name='Amber']Fajny jest :) Faktycznie wygląda jak ASTek ale to tylko lepiej :lol: ale w jakim sensie jak astek ? według mnie wygląda jak normalny młody staffik który nie ma nadwagi :)
Recommended Posts