gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Diora']Piękny psiak! dzięki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Amber Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Nie wiem, może to przez tę białą mordkę ;) Kółko od adresówki masz zaczepione o ostatnie (duże) ogniwo dławika, przez które przechodzi łańcuch? Z doświadczenia radzę je przepiąć, bo zaraz będzie po nim ;) Adresówka lubi się wplątywać w nie, ja w ten sposób nie dość, że zniszczyłam kółko to jeszcze wygięłam ID. Jak przypniesz tak: http://s883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/?action=view¤t=DSC_6889.jpg To nic się nie stanie.
gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 tak adresówke mam tak zaczepioną zaraz zamienię, dzięki za rade . może to i ta morda nie wiem bo ja w nim amstafa nie widzę :lol:
Marta_Ares Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 pamietam, że jak wstawiłaś zdjęcia pierwsze to powiedziałam do Marcina, że chyba jednak asta sobie wzięłaś :oops: na tych zdjęciach on jakiś duży się wydaje, wysoki dlatego można go z astem pomylić http://imageshack.us/a/img443/3894/dsc06415ewa.jpg piękny jest :loveu: :loveu: :loveu:
LadyS Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Białe psy generalnie na fotach wychodzą większe, z tego, co udało mi się zauwazyć ;)
Vectra Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 białym psom , powinno się zakazać robić zdjęcia , bo fatalnie wychodzą :evil_lol:
Vectra Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 białe bublowate wychodzą na fotach jak mongoły :evil_lol:
evel Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 A czarne włochate jak mamuty z nadwagą :evil_lol:
gops Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Marta_Ares']pamietam, że jak wstawiłaś zdjęcia pierwsze to powiedziałam do Marcina, że chyba jednak asta sobie wzięłaś :oops: na tych zdjęciach on jakiś duży się wydaje, wysoki dlatego można go z astem pomylić http://imageshack.us/a/img443/3894/dsc06415ewa.jpg piękny jest :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: dzięki [quote name='Vectra']białym psom , powinno się zakazać robić zdjęcia , bo fatalnie wychodzą :evil_lol: mój wychodzi pięknie :eviltong: [quote name='evel']Czarne kudłate też :P o to prawda, wychodza jak kluchy [quote name='Vectra']białe bublowate wychodzą na fotach jak mongoły :evil_lol: :mad:
Amber Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Vectra']białym psom , powinno się zakazać robić zdjęcia , bo fatalnie wychodzą :evil_lol:[/QUOTE] Herezje prawisz - białe są cudowne :loveu:
gops Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='Amber']Herezje prawisz - białe są cudowne :loveu: oczywiście :loveu::evil_lol: a najlepsze jest to że jeszzce 2 miesiące temu mówiłam że bałe staffiki są brzydkie :crazyeye: a teraz są najpiękniejsze :lol: Uploaded with ImageShack.us
Vectra Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 biały ale z ciemną głową TAK , biała głowa NIE :evil_lol: ale są i guściki , mój współhodowca , kocha tylko białe ... nie lubi rudych :diabloti:
gops Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='Vectra']biały ale z ciemną głową TAK , biała głowa NIE :evil_lol: ale są i guściki , mój współhodowca , kocha tylko białe ... nie lubi rudych :diabloti: ja od kiedy polubiłam białe :evil_lol: lubię wszystkie kolory u staffików , no ale rudy zawsze będzie NAJ . czekam na trochę kasy i chcemy młodemu zamówić taki komplet http://pitman.pl/obroze/obroza_skorzana_z_wyloczonym_imieniem_psa_indyvidual_black_white brat wymyślił żeby dać napis WHITE PIG :evil_lol:
Vectra Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Naj to są kaszanki ze smalcem :loveu: potem rude irlandczyki .... a tak serio , to Franek , Rekin i Emila są białe w "kolor" łaty , tak to się nazywa :evil_lol: więc też mam białe staffiki :grins: ino bezpiecznie białe
gops Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 kiedyś zanim wrzucę małego do brodzika zrobię fotke jak pięknie wraca z wieczornego spacerku po parku w deszczową pogode :lol: ale już wie że trzeba czekać grzecznie i wejść do łazienki po powrocie by umyć łapki i brzuszek i nawet się za mocno nie bulwersuję już . zaczęłam dawać glukozamine i witamine c zobaczymy jak to będzie.
Tyna21 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Aleks89']To tak jakby rok uczyć psa czystości w domu.[/QUOTE] Znam takich :D A nawet takich co mają dorosłe psy, a one i tak leją i srają w domu ;)
Amber Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Biała głowa jest piękna właśnie. A jeszcze biały z rudym to w ogóle pełnia szczęścia ;) Jakbym miała brać cokolwiek bullowatego do dążyłabym do białej głowy na pewno ;)
gops Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 jak można nie lubić białych łbów i tych świńskich oczek :loveu: Uploaded with ImageShack.us
Vectra Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 bo białe na zdjęciach wygląda jak down :diabloti:
zaba14 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Vectra']bo białe na zdjęciach wygląda jak down :diabloti:[/QUOTE] u staffików to raczej normalne, bez różnicy od koloru :D
omry Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Też uwielbiam białasy :) Bull mój też raczej będzie biały, tak planuję :)
Amber Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Vectra']bo białe na zdjęciach wygląda jak down :diabloti: :loveu:
omry Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 http://www.londondogtrainers.com/bull%20terrier.jpg :evil_lol:
Tyna21 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Amber'] :loveu: Kurde mnie przerażają albinosy :D Wyglądają jak dobermanie zombie
Recommended Posts