Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

Posted

Dif u mnie nie ma takiej opcji, przykro mi, Hexa na podworku jest do pieskow mila ale w domu niszczy wszystko co sie rusza i stawia - dlatego ja moge dac DT tylko bardzo mlodym pieskom, ktore beda sie jej poddawac

w innym wypadku u mnie nie ma opcji, zebym mogla wyjsc z domu - ja nie mam jak zamykac psow bo koty otwieraja pokoje wskakujac na klamki i psy sa i tak razem :roll: a Hexa wazy juz 30 kilo - to nie przelewki

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
Dif u mnie nie ma takiej opcji, przykro mi, Hexa na podworku jest do pieskow mila ale w domu niszczy wszystko co sie rusza i stawia - dlatego ja moge dac DT tylko bardzo mlodym pieskom, ktore beda sie jej poddawac

w innym wypadku u mnie nie ma opcji, zebym mogla wyjsc z domu - ja nie mam jak zamykac psow bo koty otwieraja pokoje wskakujac na klamki i psy sa i tak razem :roll: a Hexa wazy juz 30 kilo - to nie przelewki

Nie ma sprawy, rozumiem!! ;) Szukamy wobec tego dalej...

Posted

jaka śliczna :loveu:
niech ktoś ją weźmie !:-(
mogę ją ogłosić na adopcje.org tylko potrzebuję parę info ( kontakt, jakiś tekst o niej ,mogę skopiować z pierwszej strony, czy jest odrobaczona/zaszczepiona i wysterylizowana, przypuszczam że nie ale muszę wiedzieć, gdzie przebywa(miasto, województwo)
jak coś napiszcie na PW

Posted

Ciri jest coraz piękniejsza, śmiem rzec, że wyjątkowo orginalna estetycznie i jakie ma mądre, rezolutne oczka! :lol:
Śliczna jest. Domku dla Ciri znajdź się....

Posted

chester07 napisał(a):
mogę ją ogłosić na adopcje.org tylko potrzebuję parę info ( kontakt, jakiś tekst o niej ,mogę skopiować z pierwszej strony, czy jest odrobaczona/zaszczepiona i wysterylizowana, przypuszczam że nie ale muszę wiedzieć, gdzie przebywa(miasto, województwo)
jak coś napiszcie na PW

cytuje to, zeby nie umknelo w tlumie:razz:

Posted

Po zielonej łączce skakała Króweczka
Ale jakaś dziwna-nie dawała mleczka.
W górze merdał mały,wesoły ogonek
śmiały się psie oczka w ten prześliczny dzionek.
A przy piesku pani też uradowana
że znalazła w końcu dla siebie kompana.
-tym optymistycznym wierszydłem wypycham suńkę na pierwszą stronę.Tam czeka jej nowy właściciel...lub właścicielka..:loveu:

Posted

chester07 napisał(a):
jak coś napiszcie na PW

Wszystkie dane kontaktowe są na pierwszej stronie. A jeśli chodzi o miejsce pobytu możesz napisać, że przebywa w Warszawie - to miasto przyciąga :evil_lol:, a tak naprawdę jest bardzo bliziutko Warszawy.

Jest ogłoszona tutaj:

Ania-tygrysiczka napisał(a):

Ale nie ma allegro!!! To które zrobił gallegro już się skończyło! Mogę poprosić :modla::modla::modla:

Wet-siostra napisał(a):
Po zielonej łączce skakała Króweczka
Ale jakaś dziwna-nie dawała mleczka.
W górze merdał mały,wesoły ogonek
śmiały się psie oczka w ten prześliczny dzionek.

Boski wierszyk :loveu:!!!

Posted

O jejku, jakie tu się talenty ujawniają ;) Brawo WET SIOSTRO, z takim wsparciem artystyczno - duchowym, mala Ciri musi znaleźć fajną pańcię lub pańcia...tylko czasu coraz mniej :roll: Hallo, gdzie jest ten przeznaczony jej ludzik??? :???:

Posted

Proszę mnie nie przeceniać...Taki-sobie wierszokleta jestem...Trochę ponad 100wierszy...:cool3:Mam już nawet swój tomik,a w kwietniu kolejny wieczorek poetycki...:eviltong:A ten mini-wierszyk napisałam,by jakoś pomóc Maleńkiej.Ona NIE MOŻE trafić do schronu...A więc-Króweczko,do góry,słoneczko!!!:loveu:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Proszę mnie nie przeceniać...Taki-sobie wierszokleta jestem...Trochę ponad 100wierszy...:cool3:Mam już nawet swój tomik,a w kwietniu kolejny wieczorek poetycki...:eviltong:A ten mini-wierszyk napisałam,by jakoś pomóc Maleńkiej.Ona NIE MOŻE trafić do schronu...A więc-Króweczko,do góry,słoneczko!!!:loveu:

Rozumiem że to zaproszenie wstępne, a szczegóły będą podane w odpowiednim czasie :)

Posted

Jeśli macie czas,to pewnie wstępne...Przyjedźcie do Przemyśla,proszę bardzo!!!1.04 o 17.00 w klubie osiedlowym przy ul.Glazera będę się"produkować"przed członkami Związku Emerytów i Rencistów.:loveu:Poprzednio miałam wieczorki w domach starców i w domach opieki bo wychodzę z założenia,że tym ludziom potrzebny jest kontakt z innymi ludźmi...Całkiem poważnie myślę o wizycie w zakładzie karnym...A wracając do Krówki-
Spójrz w oczy te roześmiane
jak mogą być niekochane?
To właśnie Ciebie szukają
na swoje szczęście czekają...
Szczeniątko to,takie małe
być może trochę nieśmiałe
ku Tobie wzrok swój podnosi:
"WEŹ MNIE DO DOMU"-tak prosi.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Jeśli macie czas,to pewnie wstępne...Przyjedźcie do Przemyśla,proszę bardzo!!!1.04 o 17.00 w klubie osiedlowym przy ul.Glazera będę się"produkować"przed członkami Związku Emerytów i Rencistów.:loveu:Poprzednio miałam wieczorki w domach starców i w domach opieki bo wychodzę z założenia,że tym ludziom potrzebny jest kontakt z innymi ludźmi...Całkiem poważnie myślę o wizycie w zakładzie karnym...A wracając do Krówki-
Spójrz w oczy te roześmiane
jak mogą być niekochane?
To właśnie Ciebie szukają
na swoje szczęście czekają...
Szczeniątko to,takie małe
być może trochę nieśmiałe
ku Tobie wzrok swój podnosi:
"WEŹ MNIE DO DOMU"-tak prosi.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Dziewczyny (i chłopaki, acz w mniejszości :eviltong:). Ależ nam się trafił kąsek na dogo!!!!!
Koffam Cię okrutnie, Przyjaciółko i Ty wiesz za co!!! :iloveyou::buzi:

Ale jak się spotkamy (zapewniam, że kiedyś to nastąpi) to :-x:krach:......
I też wiesz za co :angryy:

Posted

Nie wiem,za co mnie kochasz...:crazyeye:Jakoś nie widzę szczególnych powodów...:eviltong:W końcu nic wielkiego nie robię,to ja Tobie więcej zawdzięczam i wiesz,o czym mówię....:evil_lol: :user: A co do lania,to domyślam się...:agrue:Ale Ty też na nie zasługujesz i też się chyba domyślasz,za co...:ices_bla:Więc lepiej zamiast tłuc się wzajemnie na spotkaniu mówmy o psiakach!!!

Posted

[CENTER][FONT=Impact][SIZE=3][COLOR=DarkOliveGreen][FONT=Comic Sans MS]No to spotkały się dwie laski, ty laska, Ciri laska:loveu:[/FONT]

[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/8683/krowkaeh0.jpg[/IMG]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]