Besi4 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dobre wieści!!! :multi: Justyna zaraz opisze szczegóły:lol: Quote
Justynna Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a więc tak. Całe szczęście, że zmienilismy weterynarza. Babeczka okazała się naprawdę super kompetentna. Stwierdziła, że wyniki nie są aż tak złe i że już niejedngo psa w gorszym stanie wyleczyła. Narazie przez tydzień Sławek będzie podawał kroplówkę i antybiotyk. Za 7 dni znowu badania krwi. Jeśli będzie poprawa to może być już tylko lepiej. Jeśli nie....to wtedy powtórne USG i konsultacja u siakiegoś tam specjalisty. No i ogólnie jak nie będzie tej poprawy to będzie trochę kiepsko. Jednak babeczka stwierdziła że jest dobrej myśli, że nie wygląda to bardzo źle. karma dla nerkowców i dieta oczywiście. Miała tyko Royala i to 2 kg. Musimy kupić najpierw próbki, żeby sprawdzić czy będzie to jadł w ogóle. Martwie się trochę tym bo Gasparek nie przepada za suchą. 2 kg kosztują 50 zł. Besi, a co z tą karmą co chciałaś wysyłać? Ona jest dla nerkowców? Jak to tam jest? Jutro napiszę dokładne rozliczenie i wkleje zdjęcia rachunków. Za dzisiejszą wizytę, kroplówki, antybiotyk na tydzień, tabletki na robaki zapłaciliśmy równe 80 zł...Rzeczywiście tysiące... Panca, co ty na czwartek popołudniu? Może będę mieć godziny rektorskie to byśmy się wtedy spotkały. Aha, co do kastracji. Najpierw nerki potem jaja 8) 8) 8) Quote
Lucky0302 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 pamiętajcie My z Luckym też się dokładamy do pomocy dla Gaspara , wybaczcie nam opóźnienie chcielibyśmy wcześniej ale dopiero jak pisałem po świętach damy radę w każdym razie napewno się przydadzą acha jakby jadł royala vet to chyba dam radę jak pisałęm załatwić 14 kg za 200 , nie wiem czy to dużo , mój je zwykłego adulta i jeszcze to co pisałem o DS dla niego ,gość odpisał że aktualne tyle że po świętach bo musi wyjechac ale ja proponuje najpierw podleczyć dopiero Ds co myślicie o tym ??? ( o ile szczerze ten dom stały - moge podać namiar do gostka ) Quote
Justynna Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Norbert, a jak tam ten gościu??? Odezwał się??? Rozmawiałam dziś z panią weterynarz na ten temat. Stwierdziła, że jak go trochę podleczymy to naprawdę będzie pies do adopcji. Potem będzie trzeba trzymać mu tylko odpowiednią dietę. Jak sądzisz? Quote
Lucky0302 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 gość jest z poznania może ktoś zna , jest zalogowany na wyżłach więc decyzja do Nas ??? acha na allegro jest royal vet size maxi za 189/14kg więc ten znajomy nic szczególnego widzę Quote
Lucky0302 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 sorki pomyłka moja , ta na nerki na allegro 235/14 kg , jeszcze raz sorki za zamieszanie hills 185/14 kg Quote
bigos Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super wieści:multi::multi::multi: Poproszę o nr konta i dane! 50zł poleci ode mnie Quote
Justynna Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Bigos, narazie nie trzeba. Jesteśmy sporo do przodu. Jak wróci Sławek to napisze dokładne rozliczenie finansowe, ma to wszystko dokładnie porozpisywane. Norbert, nie rozumiem do końca...Czyli ten gościu jest dalej chętny czy nie? Odezwał się w ogóle?? Quote
Lucky0302 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tak jest chętny ,odezwał się znowu i sprawa jak najbardziej aktualna, po swiętach bedziemy starac się dograc adopcje jak go troszke podleczymy mile widzina wizyta przedadocyjna , ktoś z poznania by sie przydał Quote
dzodzo Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 o kurczę , jakie super wiesci!!! oby tylko leczenie przyniosło efekt Quote
Justynna Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Bigos jest z Poznania:) no to teraz musi się wszystko udać! Quote
bigos Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jestem, jestem:razz: jakby co to cosik uknujemy;) Quote
Panca Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jesli chodzi o spacer w czwartek to najwczesniej moge ok 17 40.Czy to nie za pozno?w miedzyczasie widze ze staly domek sie dla G szykuje:cool3: Quote
Justynna Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 W sam raz :) jeśli oczywiście bede miec te godziny rektorskie. Quote
Lucky0302 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To zostaje nam tylko czekać aby pieskowi się polepszyło i kontakt od przyszłego DS , jak tylko się odezwie daje kontakt do niego , zrobimy mu wizytkę :mad: aby nie było niejasności ;) pózniej acha mam taką próbną w wordzie umowę adopcyjną ,Iza już widziała wiec damy ewentualnie do podpisania, podobno podpisanie takowej bardziej mobilizuje do dbania o psiaka, jakby ktoś chciał wgląd do niej to na Pw proszę Quote
Justynna Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ja bym chciała ją przejrzeć. Lucky, wszystko okaże się w przyszły wtorek. Quote
tanitka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 mocno trzymam kciuki za zdrowie Gaspara i za nowy dom:lol: Quote
Besi4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cudownie jakby mu się życie ułożyło. Ja mam kolejną "sprawę" :roll: Zapraszam na forum seterkowe... Quote
Justynna Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wczoraj kupiłam Hillsa Gasparkowi. Wcinał, że hej :) Iza, czyli jak z tą karmą będzie? podasz adres seterkowego forum? To jest to samo co SOS? W ogóle Pan G. się rozkręca. Wczoraj bawiliśmy się kością i nawet sobie poszczekał trochę. Pierwszy raz. Z podawaniem kroplówki nie ma żadnych problemów. Jest grzeczniutki. Quote
dzodzo Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 dobrze , ze sie przekonał do suchego-bo początkowo nie tykał wcale a to byłby problem jeszcze sie okaze, że Pan Dzentelmen Gaspar to łobuz i rozrabiaka jak tak dalej pójdzie:evil_lol: Quote
Justynna Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 nie zdziwiłabym się....Dla innych psów jest takim średnim Dżentelmenem...Chociaż niby nic im nie robi... No i te bąki...Dziś w nocy spał przy naszym łóżku i puścił takiego jadownika, że aż się obudziliśmy w jednym momencie. Myślałam, że się posikam ze śmiechu :):):):) A jaką zrobił minę...8) 8) Padlibyście.... Quote
bigos Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Justynna napisał(a):n...puścił takiego jadownika.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts