Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kołnierz był za mały Tanitko, ale wymieniłam się z inną panią która miała za duży :)

No i po jajkach Gaspara...Jeszcze złośliwie mu zostawili dyndający woreczek na pamiątkę...czarny humor ich się trzyma...8) 8) 8) 8)

za wszystko zapłaciliśmy 320 zł razem z antybiotykiem na prostatę. CZyli brakuje jeszcze 150 zł. PAnca ma wpłacić 50 zł, ja 50 zł, zostaje jeszcze jedno 50 zł....

Jacyś chętni???

Posted

Panca:
[QUOTE]Sławomir Dyduła
05 1020 4913 0000 9002 0058 5471
ul. Warneńczyka 1/87
39-300- Mielec
PKOBP Oddział 1 w Tarnobrzegu [/QUOTE]

Justynna napisała mi, ze Gaspar po wczorajszym zabiegu ma sie świetnie!!:lol:

Posted

no ja juz jestem wreszcie.

od dziś Gaspar będzie mieć kolegę pana kota syberyjskiego 10 kg z Gdyni.8) 8). Ale bycoń.... Moja mielecka kicia to jest wielkości głowy tego kocurzyska.

A Gasparro tak się stęsknił, że mnie nie opuszcza na krok i już mam cały zaśliniony laptop. bleee...Został sam z naszym wspołlokatorem na cały dzien ale był ponoć bardzo grzeczny i jestem w ogóle szoku, że nie wymiotował po zabiegu.

Dzięki za wpłaty.

No i ten nieszczęsny kołnierz...aż 10 dni...teraz to w ogóle się nie mieści w naszym mikro mieszkanku...hehehe...bidok nie może sobie trafić w drzwi.

buziaki

a i w ogóle dzisiaj się tak strasznie stęskniłam za Gasparem. A to przecież niecały dzień. Nie wyobrażam go sobie w schronisku...Super, że wszystko wypaliło, uzbieraliśmy kasę i w ogóle.... DOBRA ROBOTA!!!

Posted

mam nadzieję, ze kolega syberyjski nie zje Gaspara:evil_lol:

jesli facecik juz odjajczony i podleczony to może czas na powaznie rozglądac się za domem stałym.Aukcje na allegro zawiesiłam póki co ale jestem gotowa w kazdej chwili ogłaszać Gapcia.

Posted

[quote name='Justynna']nie mieści w naszym mikro mieszkanku...hehehe...[/quote]
Potwierdzam;) Pewnie w zakręty się nie mieści:evil_lol: Justynka ma przedpokój szerokości 10 cm;) Ale ile dobrych ludzi tam się zmieści!

Posted

Dzodzo ja też go wystawie, porobiliśmy dziś śliczne zdjęcia w parku szczęśliwickim. padniecie...

Pan kot jest na razie w ciężkim szoku i nie wychodzi z pokoju...

Wieczorkiem będą zdjęcia.

Buziaki!

Posted

Ja też czekam na zdjęcia!!!:diabloti: Spać nie mogłam,zamyślając się o Panu Gasparze:mad:

P.S. Moja seterka jest już w nowym domu. Stała się psem idealnym!

Posted

to super!!

Lucky, jak tam Poznań??? Coś się nic nie odzywasz....

Hej, poinstruujcie mnie co trzeba zrobić, żeby zdjęcie było w dużym rozmiarze na forum a nie taka gówniana miniaturka. Wkurza mnie to.

Posted

jakie zdjęcie Justyna chcesz większe bo nie kumam, chodzi Ci o avavart ?? jeśli chodzi o gaspara foty to wyślij do mnie ja je zrobie i wstawie

Co do Poznania to wyśle Ci korespondencje moją z owym DS na Pw sama oceń,