Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem-zęby ma całkiem dobre,w porównaniu z moja starą dobką, na pewno nie jest to młodzik ale na staruszka tez nie wygląda

i nadal nie wiem czy pysk ma siwy czy biały?czy mozliwe jest takie umaszczenie?

Posted

heh... Tak się akurat złożyło, że Pan Gaspar będzie miał od przyszłego tygodnia towarzysza :) Nasza współlokatorka wczoraj zdecydowała się wziąć kocura syberyjskiego...Dobrze, że Gasparek nie jest pożeraczem kotów 8)

Posted

zdecydowanie kotów nie pożera-a moj kot wyjatkowo sie z nim drażni-poniewaz jemu żaden pies nie straszny :cool3:Gaspar juz oberwał po pysku od niego

Posted

zajebiście pomocny:evil_lol:

nie moge zrobic kroku, bo stoi albo siedzi obok i każe sie pieścic, tyka mnie pyskiem, albo łapą

i a że łapy mu sie ślizgaja na płytkach więc chodzi jak paralityk

Posted

Dzodzo, a w schronie w Pabianicach nie da się sprawdzić tego czipa?
Nie mówię, żeby zaraz szukać właścicieli i oddawać im na siłę psa, ale trzeba wiedzieć czego się spodziewać. Tacy kiepscy właściciele, którzy zgubili psa i go nie szukają, są nie raz bardzo waleczni, trafią na psa gdzieś w necie za jakiś czas i będą sobie rościć wielkie prawa - bo to ICH przecież - co tam że ktoś znalazł, przygarnął i się zaopiekował.

Posted

pewnie mozna-tylko schron jest otwarty dokładnie w tych godzinach kiedy pracuję-nie mam szans tam zdązyc ani przed ani po pracy.Wiem ze maja czytnik w jednej z pabianickich lecznic-tam jest czynne dłużej, może uda mi się tam zdazyc.

moim głownym problemem jest totalny brak czasu-pracuję na dwa etaty

Posted

dzodzo napisał(a):
nie wiem-zęby ma całkiem dobre,w porównaniu z moja starą dobką, na pewno nie jest to młodzik ale na staruszka tez nie wygląda

i nadal nie wiem czy pysk ma siwy czy biały?czy mozliwe jest takie umaszczenie?

Moja 6 letnia sunia jest siwa na mordce na maxa a to piesek małych gabarytów wiec nawet nie jest w polowie swojego zywota a taka siwa...
wiec nawet jesli pysk jst siwy to o niczym nie swiadczy. trzeba by zapyt weta

Posted

hm..czytam ten post i zastanawiam sie , wlasnie widzialam tego wyzełka jadząc do pracy w dobroniu kilka dni temu, łudzą sie ,ze jednak poprostu sobie chodzi ,ale że nad droga to mnie zastanowiło...
aczkolwiek nie wiem, nie jestem pewna co prawda, czy nie widzialam tego samego psa ale pare miesiecy temu, może on jednak jest z dobronia i poprostu byl wypuszczony, komus uciekł ???????????

Posted

Bagira@sara ?????ja nigdy go wcześniej nie widziałam, ostatnio jakiś miesiąc temu błąkał sie inny wyżeł-nakrapiany ale zniknął

ogłoszenia o jego znalezieniu powiesiłam w sklepach, więc jesliby zginął komus z mieszkańców to jest szansa ze ktoregoś dnia wpadna na to ogłoszenie?

Gaspar świetnie jeździ samochodem-więc mam nadzieję ze dzisiejszą podróż do Warszawy zniesie dobrze, czekamy juz na Izę w biurze.

hihi ale jaja, niespodziewanie pzryjechał mój szef-a ja w biuzre z psem.....

na szczescie sam ma wyzła weimarskiego i nawet mu nie przeszkadza ze Gaspar go ślini i łazi za nim-uffff

Posted

Pojechali juz...troche smutno...

moj szef sie łamał, zastanawiał się czy go nie zabrać do Będzina, bo jak pisałam sam ma wyżła-ale bał się,że go żona wywali z domu:evil_lol:

Posted

Pan Gaspar jest już u nas:) W zasadzie to powinien mieć na imię Pan Cipek :)

Totalny luzzzz....upodobał sobie Anie. I nie daje jej odejść od niego.

Co do wieku...Obstawiam dychę. Jest powolny, z przodu ma starte zęby. no i te tylne nogi....mam nadzieję, że tą jedną nogą powłóczy jeszcze po tych kamieniach...

no ale. Lecę już! jutro wszystko napiszę dokładnie.

buziaki!

Posted

powolny????????
jak on się rozpędzał to go dogonic nie mogłam

tylko oczka ma takie wydawało mi sie zmętniałe

ale cieszę się że dojechał szczęśliwie