Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynna z W-wy może wziać go na tymczas - ale jest warunek- mieszka w mieszkaniu wynajętym i pies nie może niszczyć ani załatwiać sie w domu np. pod nieobecność ludzi. Justynna jest dziś w Krakowie wraca ok 22.00 i jutro może psa przyjąć.

Posted

dzisiajeszą noc spędził w mieszkaniu, spał mocno,teraz tez jest w domu, on nie ma niszczycielskich zapędów.Załątwia sie na zewnątrz.

przemyłam mu oczy i odbyt-bo miał zaczerwieniony mocno, zreszta wczoraj wy....kupkał długi kawał sznura grubego:crazyeye:

na tymczas deklaruje na poczatek 100 zł, allegro ma juz wystawione, licze ze ktos się odezwie.Jeśli ten tymczas pewny to pozostaje szukac transportu do Wawy, tak?

nier sądze zeby to był stary pies, zeby ma dużo lepsze niz moja dobermanka, jest wesoly i żywotny

Posted

ok, rozmawiałam już z Justyną-wrzuciłąm na wątek transportowy prośbe o pomoc w transporcie z Łodzi do Warszawy Gasparka, oby ktos sie odezwał, oczywiscie szukam tez na własna rękę opcji dowiezienia psa na DT

Posted

witajcie!
Jak już mówiłam dzodzo, my nie oferujemy płatnego tymczasu tylko bezpłatny oczywiście. Jednak muszę od razu powiedzieć, że jeśli okazałoby, się że trzeba by było przeprowadzić (odpukać) jakieś leczenie u weta....nie będzie nas na to stać niestety.

co do mieszkania.
głupio mi w tej sytuacji stawiać jakiekolwiek warunki, no ale jeśli się okaże, że pies będzie coś niszczył notorycznie, załatwiał się w domu, wył...wtedy będzie to dla nas ogromny problem. Mieszkamy z współlokatorami w nieswoim mieszkaniu. No ale.
trzeba myśleć pozytywnie. Z tego co dzodzo opowiadała nie powinno być problemów :)

tylko jeszcze transport zostaje....

Posted

czekam jeszcze na sygnał od osoby, która miałaby zabrac Gasparka do Warszawy,żeby ustalic konkrety. Musiałabym rano zabrać go ze sobą do biura i przetrzymać tam.Na szczęscie Gaspar jest bardzo grzeczny.
Jedynym problemem jest to ze ja muszę wiedziec dzisiaj czy jutro go ta pani zabierze ze sobą?a poki co nie mam takiego potwierdzenia.

To jest przefajny pies,trochę próbuje ile moze sobie pozwlic-tzn sprawdza czy wpuszczę go na kanapę, czy coś wyzebra etc ale nie nachalnie.Wystarczy powiedziec "nie wolno" i jest ok.

Posted

Lucky0302 napisał(a):
chyba się uda
mamy transporcik

chyba jednak się nie uda z tym transportem

pani sie nie skontaktowała ze mna, ja nie mam na nią namiarów, jutro będzie już za późno na ustalenia, wyjeżdzam z domu z samego rana:shake:

Posted

tak,tak juz rozmawiałysmy.

Gasparek został w domu zamknięty-trudno będzie siedział sam do wieczora, nie miałam innego wyjscia.

nie spodziewam sie wiekszych kłopotow, bo jest naprawde grzeczny, zamkniety na noc w osobnym pokoju (z uwagi na bezpieczenstwo kota)spi grzecznie całą noc, zero awantur, czysto.

mocno się juz oswoił, chodzi krok w krok za domownikami, każdy jest jego przyjacielem, taki przytulak