kuba123 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 JOMA napisał(a):No właśnie - musimy jakoś te fundacyjne kociaki ogarnąć. to właśnie dlatego nie możesz robić wielu rzeczy na dogo najlepiej zmienić przeglądarkę np. na Mozille Firefoxa ja z niej korzystam i nie mam problemów z edycją pw i resztą bajerów ps, Anetko jak nie wejdę jak wejde:eviltong: 1 Quote
muro Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 witam, od wczoraj mamy na dt maleńkiego koteczka, przywiozła go ambra , znalazła przy autostradzie, czy moze sie załapac na akcje? nas niestety nie bedzie- córka ma ospę:( dlatego tez poprosiłam kube aby zabrała go w sobote ze soba-pytanie tylko czy da rade go wrzucic do grafiku?? Quote
kuba123 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 spoko Muro ja przywiozę, a Joma nie wyrzuci... no bo jak to on taki malutki jest i biedaczek bez domku... Quote
Neo. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ja w sobotę będę po południu bo rono siedzę w schronie.... co do niedzieli to dalej stoi pod znakiem zapytania... :) Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ja będę w sobotę już w schronie, a potem przyjadę na akcję ;) w niedzielę też będę tak do 15.00 ;) Quote
_Mona Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 jestem i ja.... zobacze jak poukładam swoje domowe sprawy i dam znać.... co do obecności w SCC (ewent rano w schr) P.S. poza swoimi psami , cały czas zajmuje się sparaliżowaną Bianką Quote
JOMA Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 muro, kuba123 - kotek spokojnie może przyjechać na akcję - takie maleństwo się gdzieś upchnie ! - musi mieć aktualną książeczkę zdrowia - ale to wiecie. Neo, _Lara, _Mona - czekamy, chociaż miałybyście przyjść tylko na chwilę ! Jeżeli macie jeszcze jakieś tymczasy na tę chwilę nie mogące brać udziału w akcji poróbcie proszę ogłoszenia i przyślijcie do mnie - wydrukuję i powieszę na tablicach korkowych. Żeby było sprawnie proponuję aby były to kartki A4 - 1/2 kartki kolorowe zdjęcie psa a na drugiej części biało-czarny tekst - raczej większe litery i koniecznie kontakt - np na czerwono. [email protected] No i jeszcze jak by ktoś mógł podrukowac trochę ulotek to serdecznie dziękuję ! Gilotynkę będę miała to się poprzecina na miejscu. Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Joma podeslij mi na maila te ulotki mam kilka wolnych kartek to drukne o ile sie da nie jestem pewien tej drukarki [email protected] Quote
gość123456 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Również jestem w schronisku od rana, więc pojawię się na aukcji wraz z resztą wolontariuszy ze schronu. Quote
__Lara Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A ja przepraszam za ciągłą zmianę planów:oops: jutro jednak nie dam rady być na akcji. Rano pojadę na trochę do schronu, potem muszę wracać. Ale w niedzielę będę ;) Quote
_Mona Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Joma wysłałam Ci na maila 3 ogłoszenia do wydrukowania na akcję dla mojego malucha, Tośka, Snoopiego. Quote
JOMA Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 _Mona - wydrukowane i spakowane J@sio - sorki dopiero teraz ci wysłałam bo wcześniej mnie po prostu nie było. Quote
Kisiaraf Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A mnie się uda wpaść na kilka godzin jutro YUPI!!!!!!! Do zobaczonka Quote
maciaszek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 5 i 6 grudnia, między 10.00 a 16.00 w schronisku jest impreza mikołajkowa (a przy okazji, albo odwrotnie :eviltong:, dni otwarte schroniska). Więcej info poda zapewne amikat :). Quote
JOMA Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Pierwszy dzień akcji za nami - całkiem sporo zwierzaków znalazło domki !!! Domki znalazły: 3 psy z DT 7 kotów z DT 3 psy schroniskowe 4 koty od "kotów" Quote
Kisiaraf Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Joma a troszke więcej info? Ja byłam na akcji do 15 i wtedy do domków pojechało kilka kotków i suczka od Klaudii. A pozostałe dwa psiaki to jakie z tymczasów? Dzięki ja świetnie się bawiłam :) Quote
klaudiaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 __Lara napisał(a):O ludzie, a Blacky???? Niestety nie, rozmawiałam z Wiewiorką i raczej zainteresowania nią nie było... Pani tylko powiedziała ze sie zastanowi.... A szkoda, bo fajna suczka z niej.. Quote
gość123456 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Reklamowałam Blacky jak mogłam, ale trudno, może dzisiaj się uda. Kisiaraf, z tymczasów poszedł jeszcze Filip kiziasty szczeniak od wikuwiku (na moje oko bardzo fajni ludzie) i 2miesięczny szczenior w czarno-białe ciapki, który docelowo ma być dość mięsisty. Ze schroniskowych dwa jamnikowate czarne szczeniorki i maleńki ucholek. Quote
JOMA Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 A dzisiaj też całkiem fajnie było. Domki znalazły: 5 piesków ze schronu - szczeniaki 1 piesek z DT 5 kotów z DT 1 kot od "kotów" Niestety Blacki wróciła do Wiewiórki i czeka dalej. Publikacja jak się obrobi i wyrobi to nam strzeli "publikację". Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 JOMA, a jaki 1 piesek z DT? Potwierdzam, że było bardzo fajnie :D jak zawsze :D Quote
Gisic87 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A ja przepraszam że nie mogłam być ale życie mi się strasznie pokomplikowało i to już nie tylko o babcie chodzi:( Quote
BoUnTy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kochani, jakie psiaki z DT poszly do adopcji...? Quote
gość123456 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Publikacja się tak szybko z publikacją nie wyrobi - mam z 500-600 zdjęć do przejrzenia, ze 20-30 może więcej do obrobienia i kilka psiaków i kociaków do zorientowania się... Quote
amikat Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Rozumiemy................ i nic sienie przejmuj. Trzeba swoje sprawy poukładać i wtedy na spokojnie wrócić do psich spraw kiedy to będzie możliwe.... 1 Quote
Recommended Posts