Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

Posted

Doddy, w tej kwestii chodzi o fakturę, wypowie sie Formica... ale mamy już 75 złoty... bardzo pilnie potrzebny domek, bo miesiac to maksymalnie co mogę mu zaoferować... trzeba go odrobaczyć, zaszczepić... nie mam też jego książeczki zdrowia, wiec poza wpisem na watku, że jest szczepiony w schronisku nie ma potwierdzenia tegoż... bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu...

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem ze strasznie zle to wyszlo z mojej strony, moge powiedziec tylko ze mi przykro :( dzisiaj mialam bardzo konkretny telefon od chlopaka z Tarnowskich Gor, zadawal duzo sensownych pytan, kastracja jak najbardziej za, i nawet dopytywal sie jak amstaffy reaguja na dzieci gdyby w przyszlosci mieli. Odeslalam go do Doddy aby profesjonalnie go jeszcze przepytala, powiedzialam ze ja ze swojej sluze pomoca przez telefon. Potrzebny bedzie ktos z Tarnowskich G. lub okolic do wizyty i moze los usmiechnie sie do Merlinka.
Ze strony Doddy licze na jej pomoc jesli chodzi o selekcje domow dla Merlina bo nie raz juz podkreslalam ze ma w tym najwieksze doswiadczenie.
Halbina moge przelac ci 50zl, wiem ze to nie wiele ale wiecej poprostu nie mam :(

Posted

Ten chłopak dzwoni do mnie od pewnego czasu. Zastanawia się nad Merlinem i szczylkami z ok. Torunia.
Ma zadzwonić w pt - dopytać o zdrowie Merlina i o szczylki.

Posted

Światełko w tunelu.. .Tengusiu, jeśli możesz, wpłąć na konto naszej fundacji "Szara Przystań" z dopiskiem "na amstaffa Merlina", ok?

Dane fundacji:
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym „Szara Przystań” z siedzibą w Zabrzu,
502311695, [email protected]
KRS : 0000288303, NIP: 648-264-54-76

IV od. PKO BP SA w Zabrzu
27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Posted

Dziękuję, Tengusiu! Napisałam do Moda, żeby zmienili temat... i dostałąm info od Pokahontas, że książeczka do odebrania w schronisku... ale ja nie mam jak pojechać... i kiedy... może uda sie przesłąć tylko informacje Formicy, to założymy mu nową książeczkę...
Mały najedzony, wybawiony... śpią całym stadem na nowym legowisku... jutro na kolejną porcję zastrzyków na jego przeziebionko... niestety, Inka dziś też dostała, bo ma takie same objawy... :roll:

Posted

Szczeniaczki urodził się 21 lutego 2008. Do adopcji nadadzą się najwcześniej na początku kwietnia. Matka Cane Corso, ojciec wielorasowy. Do wyboru 3 czarne pieski z białymi brzuszkami i jeden brązowy pręgowany oraz 5 suczek (kolory jak na zdjęciu). Pieski będą raczej duże i będą potrzebować przestrzeni do biegania. Wnioskując po rodzicach pieski będą posłuszne, układne i skore do zabawy. Na pewno sprawdzą się też w roli stróża. Preferujemy odbiór osobisty.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
GG 4225035
tel. 662149790 lub 500186002
e-mail: [email protected]

zdjecia tu http://hansu.fotopic.net/c1464125.html

nie ma to jak tworzenie nowej rasy:(

Posted

Halbina skontaktowalam sie z Natusiaaa ona bywa w schronie wiec odbierze ta ksiazeczke i mi ja przekaze, wiec zdecyduj czy chcesz tylko znac daty szczepien, czy podeslac ci ta ksiazeczke ??? jak ja dostane to moglabym ci ja poczta przeslac chyba ze bedziesz w weekend w silesi na dniu psa;)

Posted

Nie mam jak przegladać całego wątku, mozecie podrzucić tekst , namiary i na których str. są zdjęcia? i gdzie jest ogłoszony, to 'dogłoszę'. Jeśli trzeba. Nie mam stałego netu.

Posted

[quote name='pidzej']Nie mam jak przegladać całego wątku, mozecie podrzucić tekst , namiary i na których str. są zdjęcia? i gdzie jest ogłoszony, to 'dogłoszę'. Jeśli trzeba. Nie mam stałego netu.

Tresc do ogloszen:

Merlin, szczeniak bardzo w typie rasy amstaff, czteromiesięczny kawaler, pierwszy raz zaszczepiony i zaczipowany!, kochający ludzi całym swoim radosnym jestestwem, przytulaśny i rozdający całusy, ciekawski i pewny siebie, zsocjalizoswany z dorosłymi psami i kotami (choć te intrygują go na razie ciut za bardzo), pełen niespożytej energii i dużego apetytu (niewybredny, jedzący suchą karmę), wiedzący już, co to znaczy wychodzić na spacerki, w domu załatwiający sie rzadko i tylko w miejscach wyznaczonych...
SZUKA NAPRAWDĘ ODPOWIEDZIALNEGO OPIEKUNA NA DOBRE i ZŁE... by mogli ŻYĆ RAZEM DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE!!!
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna, podpisanie umowy adopcyjnej i wyrażenie zgody na kastrację psa!

I jego allegro z fotkami: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=324071217

Posted

książeczka może być wysłana pocztą
trzeba tylko podać adres na który wysłać
proszę napisać na [email protected]

trzeba też pamiętać aby podać nowe namiary osoby która będzie właścicielem psa
chociażby dlatego aby się potem z nim kontaktować gdyby trafił ponownie do schroniska (bo pies jest zaczipowany) inaczej ścigana będzie osoba która go adoptowała ze schroniska.
Nowy właściciel ma prawo wykastrować w schronisku psa - nieco taniej niż w lecznicy - a to też plus:cool3:

Posted

zaraz wyślę swój adres... nie wiem, Tengusiu, czy wyrobię w weekend, pracuje do 13.15... do której jest ta impreza?

Adres przesłany!
Wszystkim dziekuję za obecność i pomoc!

Posted

lena_zet napisał(a):
dziewczyny, napisał do mnie Pan Tomek, ma chętnego, dajcie mi jeden, dwa dni, już piszę do niego.

Lena - swietnie!!!! i niech pamieta pan Tomek o innych bullowatych w potrzebie;)