Katowice Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 tengusia merlin to ten nasz szczenior z chorzowa ? wiem ze nie na temat ale popatrzcie http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1003696_oddam_sunie_labradora_w_dobre_rece_za.html to jest tragedia nie znam sie na psach ale labrador to to nie jest a pni zyczy sobie za niego 200zl :(:(w dododku jak mozna chcec choc 1 zl za znalezionego psa!!! Quote
Katowice Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 hehe sliczny a chcilam powiedziec ze mam na dzien dzisiejszy 3 os chetne do pomocy w dniu psa w katowicach wraz zemna Quote
Tengusia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Katowice napisał(a):hehe sliczny a chcilam powiedziec ze mam na dzien dzisiejszy 3 os chetne do pomocy w dniu psa w katowicach wraz zemna kazda pomoc z pewnoscia sie przyda ;) Quote
halbina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Piękniutki... i to chyba typowy amstaff... zabawowy, zadziorny, wie, czego chce i potrafi to pokazać! lubi sie tulić i szarpać za smycz lub sznur... faflami też nie pogardza... Quote
Tengusia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ja uwazam ze z Merlina wyrosnie kawal pieknego psiska :grins: Quote
Tengusia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Przypominamy sie z Merlinem wieczorowa pora ;) Quote
halbina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Amstaffiątko już smacznie śpi... i śni o swoim domku... Quote
Dea Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nie mogą mi się otworzyć zdjęcia, ale trafiłam tutaj po zdjęciu w bannerku, niestety u mnie w schronisku jst prawie identyczny, i to też śląsk... ile wasz amstaff może mieć lat czy miesięcy? może to jakaś pseudohodowla??? Quote
Tengusia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ulepszone allegro dla malucha http://www.allegro.pl/show_item.php?item=324071217 Dea na allegro masz foty ;) on ma okolo 3 miesiecy moze 4 - ma jeszcze pierwsze zabki (moja Fazula i Bolek dzieki temu maja tu i owdzie slady :evil_lol: ) Quote
halbina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Bardzo ładne! i tyle fotek! :multi::multi::multi: Quote
halbina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Merlin ma swoje za uszami... obszczekuje koty, jak są wysoko, a jak się da to capnie tą swoją piranią paszczą... najchętniej poszarpałby sobie kociaka jak smycz albo sznur... Przyszły właściciel będzie musiałą zadbać o to, by mały nie szukał żywych zabawek... to znaczy nie, żeby je jakoś szczególnie ganiał i chciał mordować, ale tak z nadmiaru energii... Koniecznie trzeba mu kupić sznur i inne zabawki, w które będzie mógł wtopić swoje zębolki... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 halbina napisał(a):Merlin ma swoje za uszami... obszczekuje koty, jak są wysoko, a jak się da to capnie tą swoją piranią paszczą... najchętniej poszarpałby sobie kociaka jak smycz albo sznur... Przyszły właściciel będzie musiałą zadbać o to, by mały nie szukał żywych zabawek... to znaczy nie, żeby je jakoś szczególnie ganiał i chciał mordować, ale tak z nadmiaru energii... Koniecznie trzeba mu kupić sznur i inne zabawki, w które będzie mógł wtopić swoje zębolki... :evil_lol: Rozkoszniak z niego :evil_lol: Quote
halbina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No własnie... pirania paszcza jest też główną atrakcją właśnie wtedy, kiedy najbardziej mi się spieszy... ja zakłądam Platonowi kaganiec i smycz... Inka podksakuje podniecona myślą o spacerku, a mały chywta za smycz Platona i szarpie na wszystkie możliwe strony... jemu oczywiscie najbardziej potrzebne jest błyskawiczne wyjście na spacerek, by móc załatwić sie poza domkiem, ale pańcia ma okazję powalczyć... :p Quote
BIANKA1 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 halbina napisał(a):No własnie... pirania paszcza jest też główną atrakcją właśnie wtedy, kiedy najbardziej mi się spieszy... ja zakłądam Platonowi kaganiec i smycz... Inka podksakuje podniecona myślą o spacerku, a mały chywta za smycz Platona i szarpie na wszystkie możliwe strony... jemu oczywiscie najbardziej potrzebne jest błyskawiczne wyjście na spacerek, by móc załatwić sie poza domkiem, ale pańcia ma okazję powalczyć... :p I zmienić smycze na nowe :cool3: Ja kupuję tylko smycze z taśmy , żeby dawały się zeszywać . Rokuś zawsze przegryza jak czeka na spacer :roll: Quote
halbina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Platon ma taką... Inka ma wyciąganą 8 metrów... Ta, którą dostał Merlin od Tengusi już poszarpana... :roll: Quote
Tengusia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 juz w niedziele wyszarpie Merlinka osobiscie :grins: moze i jakis sznureczek mu sprawimy w prezencie ;) Quote
MARCHEWA Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wpadłam na chwilkę przywitać się z moim ulubieńcem:p Halbinko,ale masz wesoło:lol::loveu: Quote
halbina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No...a o której się zapowiadasz, Tengusiu? :cool3: Quote
Jola_K Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 od razu widac ze to zboj, zobaczcie jak patrzy na nas z banerka :razz: Quote
andzia69 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 no - maluch - nie ociagamy się!!!! domek musisz znaleźć, bo Halbinka ma cię juz dosc!:evil_lol: Quote
Recommended Posts