Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katowice napisał(a):
hehe sliczny a chcilam powiedziec ze mam na dzien dzisiejszy 3 os chetne do pomocy w dniu psa w katowicach wraz zemna

kazda pomoc z pewnoscia sie przyda ;)

Posted

Piękniutki... i to chyba typowy amstaff... zabawowy, zadziorny, wie, czego chce i potrafi to pokazać! lubi sie tulić i szarpać za smycz lub sznur... faflami też nie pogardza...

Posted

nie mogą mi się otworzyć zdjęcia, ale trafiłam tutaj po zdjęciu w bannerku, niestety u mnie w schronisku jst prawie identyczny, i to też śląsk... ile wasz amstaff może mieć lat czy miesięcy? może to jakaś pseudohodowla???

Posted

Merlin ma swoje za uszami... obszczekuje koty, jak są wysoko, a jak się da to capnie tą swoją piranią paszczą... najchętniej poszarpałby sobie kociaka jak smycz albo sznur... Przyszły właściciel będzie musiałą zadbać o to, by mały nie szukał żywych zabawek... to znaczy nie, żeby je jakoś szczególnie ganiał i chciał mordować, ale tak z nadmiaru energii...
Koniecznie trzeba mu kupić sznur i inne zabawki, w które będzie mógł wtopić swoje zębolki... :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
Merlin ma swoje za uszami... obszczekuje koty, jak są wysoko, a jak się da to capnie tą swoją piranią paszczą... najchętniej poszarpałby sobie kociaka jak smycz albo sznur... Przyszły właściciel będzie musiałą zadbać o to, by mały nie szukał żywych zabawek... to znaczy nie, żeby je jakoś szczególnie ganiał i chciał mordować, ale tak z nadmiaru energii...
Koniecznie trzeba mu kupić sznur i inne zabawki, w które będzie mógł wtopić swoje zębolki... :evil_lol:

Rozkoszniak z niego :evil_lol:

Posted

No własnie... pirania paszcza jest też główną atrakcją właśnie wtedy, kiedy najbardziej mi się spieszy... ja zakłądam Platonowi kaganiec i smycz... Inka podksakuje podniecona myślą o spacerku, a mały chywta za smycz Platona i szarpie na wszystkie możliwe strony... jemu oczywiscie najbardziej potrzebne jest błyskawiczne wyjście na spacerek, by móc załatwić sie poza domkiem, ale pańcia ma okazję powalczyć... :p

Posted

halbina napisał(a):
No własnie... pirania paszcza jest też główną atrakcją właśnie wtedy, kiedy najbardziej mi się spieszy... ja zakłądam Platonowi kaganiec i smycz... Inka podksakuje podniecona myślą o spacerku, a mały chywta za smycz Platona i szarpie na wszystkie możliwe strony... jemu oczywiscie najbardziej potrzebne jest błyskawiczne wyjście na spacerek, by móc załatwić sie poza domkiem, ale pańcia ma okazję powalczyć... :p

I zmienić smycze na nowe :cool3: Ja kupuję tylko smycze z taśmy , żeby dawały się zeszywać . Rokuś zawsze przegryza jak czeka na spacer :roll: