Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halbinka super foteczki ale te jak Merlin bawi sie z Platonikiem to az niewiarygodne po tym jak Platon sie z nim wital :crazyeye:

Daj mi znac czy pan z Czestochowy zdecyduje sie na malucha, jesli nie to jest moj kumpel ktory dzisiaj caly dzien biegal za mna w pracy i non stop pytal, prosil, przekonywal :huh: widac ze zalezy mu i to chyba az za bardzo :eviltong:

Posted

halbina napisał(a):
:shake: na rogówce... nie ma szans... ale zapraszamy... zakupiliśmy już ponton dla doga... właśnie przymierzam, czy się zmieszczę... :evil_lol:

:hmmmm: też se zakupiłam ponton :diabloti:..... a dziś Ozzy spadł z łóżka i jaki był zdziwiony ......

Czyli są szanse na domeczek dla Merlinka :loveu::loveu:

Posted

halbina napisał(a):
No i panu z Częstochowy tak zależało... i w końcu nie przyjechał... a tak naciskał... koniecznie na dziś, na godzinę 18.00... :cool1:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:i nawet nie dał znać ??:shake:

Posted

halbina napisał(a):
:shake: :roll: :shake: :roll: :shake: :roll:
miał dać znać, kiedy będzie dojeżdżał... może sie spóźni... :roll:

:hmmmm: studencki kwadrans :diabloti:

Posted

halbina napisał(a):
:shake: :roll: :shake: :roll: :shake: :roll:
miał dać znać, kiedy będzie dojeżdżał... może sie spóźni... :roll:

kurcze a byl taki mily i przekonujacy, moze jeszcze dojedzie :(

Posted

Dojechali... pan, pani, ich miły synek i siostra pana... :evil_lol:
Trochę mnie zaskoczyli, że tak rodzinnie, ale naprawdę fajni ludzie! posiedzieli, wymiziali moje stadko... poobserwowali zachowania Merlinka, który od razu pobiegł do pani sie przymilać (a to pani miała decydować!) pogadalismy i wymieniliśmy poglądy i ustalenia oraz informacje... no i państwo podpisali umowę adopcyjną... zostawili GROSIK (100 zł.) na karmę dla następnych w potrzebie... i zabrali Merlinka...

Posted

halbina napisał(a):
Trochę mnie zaskoczyli, że tak rodzinnie, ale naprawdę fajni ludzie! posiedzieli, wymiziali moje stadko... poobserwowali zachowania Merlinka, który od razu pobiegł do pani sie przymilać (a to pani miała decydować!) pogadalismy i wymieniliśmy poglądy i ustalenia oraz informacje... no i państwo podpisali umowę adopcyjną... zostawili GROSIK (100 zł.) na karmę dla następnych w potrzebie... i zabrali Merlinka...

super, następny ma dom. Ty to masz szczęście do domków Halbinko:multi::multi:

Posted

halbina napisał(a):
Gratuluję halbinko!!! Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:

Posted

Dziewczyny

Średnio mądre dla mnie są wasze zachowania, naprawdę.Nie chcę nakręcać karuzeli kłótni, ale..... prosicie o pomoc w szukaniu domku.Udało się znalazłam-była tylko kwestia rozmowy Pana Tomka z osobą zainteresowaną.Wiedziałyście o tym i wy i halbina... Chłopak został sprawdzony, pokochał Merlina z samych zdjęć, Tomek właśnie prowadzi z nim drugie szkolenie odnośnie Merlina, nie innego psa, tylko Merlina.Wczoraj o 19 miałam dać znać halbinie czy gość ok.Dałam, po czym otrzymuję wiadomość:no Merlin już zamieszkał w Częstochowie.Dziekuję za zmarnowanie czasu mnie, Panu Tomkowi i młodemu człowiekowi, który jak najszybciej chciał wsiąść w samochód i pojechać po swoje wielkie szczęście...... Świetnie, poprostu świetnie :angryy: