halbina Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 no... nabieramy masy... i się klarujemy w kierunku rasy... :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Halbinko, Twoje stadko zawsze mnie zachwyca. Ile bym dała za jedną noc na tej rogówce (wraz ze zwierzęcym towarzystwem). Quote
halbina Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :shake: na rogówce... nie ma szans... ale zapraszamy... zakupiliśmy już ponton dla doga... właśnie przymierzam, czy się zmieszczę... :evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Halbinka super foteczki ale te jak Merlin bawi sie z Platonikiem to az niewiarygodne po tym jak Platon sie z nim wital :crazyeye: Daj mi znac czy pan z Czestochowy zdecyduje sie na malucha, jesli nie to jest moj kumpel ktory dzisiaj caly dzien biegal za mna w pracy i non stop pytal, prosil, przekonywal :huh: widac ze zalezy mu i to chyba az za bardzo :eviltong: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 halbina napisał(a)::shake: na rogówce... nie ma szans... ale zapraszamy... zakupiliśmy już ponton dla doga... właśnie przymierzam, czy się zmieszczę... :evil_lol: :hmmmm: też se zakupiłam ponton :diabloti:..... a dziś Ozzy spadł z łóżka i jaki był zdziwiony ...... Czyli są szanse na domeczek dla Merlinka :loveu::loveu: Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No i panu z Częstochowy tak zależało... i w końcu nie przyjechał... a tak naciskał... koniecznie na dziś, na godzinę 18.00... :cool1: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 halbina napisał(a):No i panu z Częstochowy tak zależało... i w końcu nie przyjechał... a tak naciskał... koniecznie na dziś, na godzinę 18.00... :cool1: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:i nawet nie dał znać ??:shake: Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :shake: :roll: :shake: :roll: :shake: :roll: miał dać znać, kiedy będzie dojeżdżał... może sie spóźni... :roll: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 halbina napisał(a)::shake: :roll: :shake: :roll: :shake: :roll: miał dać znać, kiedy będzie dojeżdżał... może sie spóźni... :roll: :hmmmm: studencki kwadrans :diabloti: Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 halbina napisał(a)::shake: :roll: :shake: :roll: :shake: :roll: miał dać znać, kiedy będzie dojeżdżał... może sie spóźni... :roll: kurcze a byl taki mily i przekonujacy, moze jeszcze dojedzie :( Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dojechali... pan, pani, ich miły synek i siostra pana... :evil_lol: Trochę mnie zaskoczyli, że tak rodzinnie, ale naprawdę fajni ludzie! posiedzieli, wymiziali moje stadko... poobserwowali zachowania Merlinka, który od razu pobiegł do pani sie przymilać (a to pani miała decydować!) pogadalismy i wymieniliśmy poglądy i ustalenia oraz informacje... no i państwo podpisali umowę adopcyjną... zostawili GROSIK (100 zł.) na karmę dla następnych w potrzebie... i zabrali Merlinka... Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jejku jak bardzo sie ciesze super :cool2::smilecol::BIG::laola::drink1::beerchug::cunao: Quote
andzia69 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 i tak powinno byc! rodzinnie i na dodatek datek na inne biedy! widac, ze cała rodzina zaangazowana!:multi::multi::multi::multi: Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Obiecali fotki co jakis czas... i może dadzą siezaprosić na dogomanie... Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :multi::multi::multi:cieszę się że jednak dojechali i przekonali do siebie Halbinke ;) Merlinek ma domek :loveu::loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 halbina napisał(a):Dojechali... pan, pani, ich miły synek i siostra pana... :evil_lol: Trochę mnie zaskoczyli, że tak rodzinnie, ale naprawdę fajni ludzie! posiedzieli, wymiziali moje stadko... poobserwowali zachowania Merlinka, który od razu pobiegł do pani sie przymilać (a to pani miała decydować!) pogadalismy i wymieniliśmy poglądy i ustalenia oraz informacje... no i państwo podpisali umowę adopcyjną... zostawili GROSIK (100 zł.) na karmę dla następnych w potrzebie... i zabrali Merlinka... super, następny ma dom. Ty to masz szczęście do domków Halbinko:multi::multi: Quote
GoniaP Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 halbina napisał(a):Dojechali... pan, pani, ich miły synek i siostra pana... :evil_lol: Trochę mnie zaskoczyli, że tak rodzinnie, ale naprawdę fajni ludzie! posiedzieli, wymiziali moje stadko... poobserwowali zachowania Merlinka, który od razu pobiegł do pani sie przymilać (a to pani miała decydować!) pogadalismy i wymieniliśmy poglądy i ustalenia oraz informacje... no i państwo podpisali umowę adopcyjną... zostawili GROSIK (100 zł.) na karmę dla następnych w potrzebie... i zabrali Merlinka... Gratuluję halbinko!!! Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Halbinka pewnie teraz masz jakos cichutko w domciu :eviltong: Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Tengusia napisał(a):Halbinka pewnie teraz masz jakos cichutko w domciu :eviltong: eeee...tam... cichutko...:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Natussiaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ale super że Merlinek już w domku:multi::multi::smilecol: Quote
lena_zet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dziewczyny Średnio mądre dla mnie są wasze zachowania, naprawdę.Nie chcę nakręcać karuzeli kłótni, ale..... prosicie o pomoc w szukaniu domku.Udało się znalazłam-była tylko kwestia rozmowy Pana Tomka z osobą zainteresowaną.Wiedziałyście o tym i wy i halbina... Chłopak został sprawdzony, pokochał Merlina z samych zdjęć, Tomek właśnie prowadzi z nim drugie szkolenie odnośnie Merlina, nie innego psa, tylko Merlina.Wczoraj o 19 miałam dać znać halbinie czy gość ok.Dałam, po czym otrzymuję wiadomość:no Merlin już zamieszkał w Częstochowie.Dziekuję za zmarnowanie czasu mnie, Panu Tomkowi i młodemu człowiekowi, który jak najszybciej chciał wsiąść w samochód i pojechać po swoje wielkie szczęście...... Świetnie, poprostu świetnie :angryy: Quote
Tengusia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 rzeczywiscie zle to wyszlo ale Lena wiesz dobrze ze psich sierotek nam nie brakuje i moze ten chlopak skoro byl zdecydowany przygarnie inna sierotke ? http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13577 te szczeniaki sa u Sylwii na DT w Lodzi naprawde sliczne tu sa ich fotki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105978&page=23 i tu kolejne http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105978 Quote
Tengusia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ich watki na dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106965 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106588 Quote
Recommended Posts