Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już dostałam odpowiedź w sprawie książeczki, została wysłana! i informacje:
Pies był odrobaczony i szczepiony ochronnie (Duramune Max5) 28.02.08 i
zaczipowany (nr czip 972 000000 792465).

Posted

no to teraz potrzebny nam nowy domek ... mialam dzisiaj telefon ale z daleko i gosciu zrezygnowal na dzien dobry :( a przeciez w ogloszeniu pisze gdzie pies przebywa czy ci ludzie tylko obrazki ogladaja :roll:

Posted

Podnoszę!

Byłam w schronisku w Chorzowie z darami i tak myślałam czy na dogo nie ma wolontariuszy właśnie tego schroniska - bo tam też poważne przepełnienie! Miło mi że są!

Posted

Merlin albo się przytula i wylizuje z ogromna pasją całą moją twarz... albo smacznie śpi, wtulony w jakiegoś członka naszego stada... albo z żarłocznością pożera jedzonko... albo szczekliwie upomina sie o jedzinko, smakołyk lub spacerek... albo uczepia sie fafla czy smyczy, czy zabawki i szarpie z całą energią małego amstaffa... :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
Merlin albo się przytula i wylizuje z ogromna pasją całą moją twarz... albo smacznie śpi, wtulony w jakiegoś członka naszego stada... albo z żarłocznością pożera jedzonko... albo szczekliwie upomina sie o jedzinko, smakołyk lub spacerek... albo uczepia sie fafla czy smyczy, czy zabawki i szarpie z całą energią małego amstaffa... :evil_lol:

czyli jest jak najbardziej zdrowy na ciele i umyśle!:eviltong:

Posted

Mam dwoch chetnych na Merlina, jeden to kumpel z pracy (znam go tylko z widzenia) i gosciu z czestochowy ktory dzwonil do mnie z dwa razy juz, ma sie zdecydowac i dac mi znac, jesli sie zdecyduje to transport powiedzial ze sobie juz zalatwi ;)
Jak dla mnie temu kumplowi z pracy nie ufam, nie znam go coprawda ale jego sposob bycia dziala na mnie jakos drazniaco :roll: ale nie jestem w stanie poki co ocenic jakim bylby wlascicielem, bardziej wzbudzil do mnie zaufanie gosc z czestochowy. Mowil rozsadnie i mial juz asta ktory odszedl po 10 latach jesli dobrze pamietam.
Poki co poczekaj jaka decyzje podejmie, jesli sie nie zdecyduje to umowie sie z tym kumplem i podjechalibysmy zobaczyc Merlina.

Lena a co z tymi ludzmi od p Tomka ???

Posted

halbina napisał(a):
Ponoć rozmowy trwają... i jak na razie budzą nadzieję...

wiec czekamy na Lene ;) poki co gosciu z czestochowy nie dzwonil (podeslalam mu tez link rudzielcow ktorzy w tym tyg maja trafic do Rudej), co do mojego kumpla to zrazilo mnie to ze chce psa bo nie chce sam siedziec bo mu "smutno" tylko zastanawiam sie co bedzie jak nagle znajdzie sie jakies zajecie, albo jakas osobka ... czy wtedy znajdzie czas dla czworonoga :roll: jutro postaram sie z nim w pracy porozmawiac na spokojnie zobaczymy najwyzej znajdziemy mu innego psiura ;)

Poki co czekamy na decyzje Leny, i na decyzje goscia z Czestochowy jesli to nie wypali to zastanowimy sie nad kumplem ;)

Posted

Pan z Czestochowy mysli, dzwonil do mnie i widze ze bardzo chce ale jeszcze nie podjal decyzji, zaproponowalam mu zeby podjechal do Halbiny i zobaczyl malucha na zywo, wiem ze dzwonil do niej .... Halbina i co umowiliscie sie jakos ?!?!