Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Falkor mi sie podoba, znam jednego boksia Falkora :)

patrze na to zdjecie i sie nadziwic nie moge, u mnie takie ciagniecie by nie przeszlo

strrrrasznie grzeczne psy ;)

trzymam kciuki za dobry dom :kciuki:

Posted

Jola_K napisał(a):
strrrrasznie grzeczne psy ;)

tia maluch je tak wymeczyl ze teraz spia jak zabite :evil_lol: az strach pomyslec co teraz przezywaja psiaki u Halbinki :diabloti:

Posted

Może ja się wtrące jeśli pozwolicie ;) Ja proponuje tak jak Tengusia go "ochrzciła" przez te 3 godzinki pobytu Bandzior vel Bandziorek :cool3: a może w skrócie Bani :hmmmm: też fajnie :evil_lol: Ale wybór cioteczki należy do was...:diabloti: Ja tylko proponuje...:oops:

Posted

Noc... Jestem w szoku, bo mały po prostu wlazł na rogówkę, położył sie obok/na Ince i chciał spać... Inka coś zaburczała w stylu, spadaj mały, Platon przybiegł i nerwowo mruknął... i zapowiadało się, że rogówka przypominać moze ring... Wzięłam maluszka więc po drugiej stronie, przykryłam i zasnął na moim ramieniu w trzy sekundy... Ja zresztą zaraz potem!
Przespaliśmy całą noc!
Mały zszedł się wysiusiać na gazetki.
Samo miodzio...
Rano przyszła jednak córka mojej koleżanki, Justyna, zaopiekować sie malcem podczas mojej nieobecności, psiak oczywiście stał sie już lokalną gwiazdą! Wychodzi na spacerki i załatwia się na dworze, w domu sygnalizuje, co chce, a jeśli już musi, siknie w kącie lub na gazetki...
Jest nakolankowy i przytulaśny, rozdaje całuski!
Nie jest bojaźliwy, trochę intrygują go koty... szczeka na nie...
No i jeden problem, szczeka dość głośno, wiec jeśli zacznie urządzać koncerty podczas nieobecności właścicela, to... sąsiedzi mogą się czepiać...

Posted

Niechaj bedzie wiec Falko,

Doddy jesli moglabys malucha wrzucic na stronke fundacji byloby super :Rose: (szukamy mu DT a najlepiej DS) i podaj prosze namiary na siebie bo ty to masz wprawe w rozmowach i selekcji :grins: ja maluchowi zaraz stworze allegro a cioteczki jak macie mozliwosc to pooglaszajcie go gdzie sie da ;)

Posted

Może być... Ja pomyslałam jeszcze : Merlin...

Merlin, szczeniak bardzo w typie rasy amstaff, czteromiesięczny kawaler, pierwszy raz zaszczepiony i zaczipowany!, kochający ludzi całym swoim radosnym jestestwem, przytulaśny i rozdający całusy, ciekawski i pewny siebie, zsocjalizoswany z dorosłymi psami i kotami (choć te intrygują go na razie ciut za bardzo), pełen niespożytej energii i dużego apetytu (niewybredny, jedzący suchą karmę), wiedzący już, co to znaczy wychodzić na spacerki, w domu załatwiający sie rzadko i tylko w miejscach wyznaczonych...
SZUKA NAPRAWDĘ ODPOWIEDZIALNEGO OPIEKUNA NA DOBRE i ZŁE... by mogli ŻYĆ RAZEM DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE!!!
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna, podpisanie umowy adopcyjnej i wyrażenie zgody na kastrację psa!

Posted

Ciotka Tengusia wymyśliła ładne imię ale już było :eviltong:
Widnieje już jeden pies u nas pod takim imieniem...

Na stronę dam jak będę miała stosownego kompa.

Posted

doddy napisał(a):
Ciotka Tengusia wymyśliła ładne imię ale już było :eviltong:
Widnieje już jeden pies u nas pod takim imieniem...

Na stronę dam jak będę miała stosownego kompa.

no wiec poslucham cioteczki Halbinki i niech bedzie Merlin :p takiego cioteczka doddy chyba jeszcze nie ma :evil_lol:

Posted

a ja jakos tak chyba tesknie za Merlinkiem :( mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie go zobaczyc zanim trafi do tego jedynego wymarzonego domku ;)

uciekam stworzyc mu allegro :user: cioteczka doddy moge podac namiary na ciebie ???