Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

Posted

http://www.ambit.cyberdusk.pl/schronisko/zdjecia/pieski/1346.jpg

ta sliczona przbywa obecnie w schronisku w chorzowie ,prawdopodobie wezmiemy go do domu tymczsowo ,szczeniaczek ma okolo 4 miesiecy i jest typowym maluszkiem co do rasy nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze to amstaff:lol:Kazda os zainteresowana bedzie dokladnie sprawdzana i osobiscie chcemy obejzec nowy dom!! Napewno pieska nie oddamy oddamy do hodowli (nowy własciciel bedzie zobowiazany do kastracji psa co zostanie sprawdzone)jesli jest ktos na forum kto chcil by mi pomoc w znalezieniu dobergo domu to bardzo proszę nie wiem czy bede w stanie dojechac w razie czego:(Dom nie jest potrzebny na juz wiec nie oddamy go bezmyslnie 1 lepszej os ,to jeszcze dziecko nie moze wpasc w nieodpowiednie rece!!

Prosze tez o pomoc w ogłaszaniu ,jesli okaze sie ze nie dom rady go wziasc do dt to jesli sa os ktore moga pomoc to tez bardzo prosze,jutro zadzwonie do schroniska i pojade wszysko napisze :)

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam
jestem z katowic i chetnie pomoge w szukaniu maluchowi domku, jesli chodzi o DT to bierzcie go jak najszybciej w razie co ja moge go przechowac jakis czas, ale nie za dlugo bo mam juz w domu dwa ASTy. Wazne zeby zabrac go jak najszybciej ze schronu !!!
Jak bedzie wiecej informacji to dam malucha na allegro ale domki trzeba dokladnie sprawdzac i koniecznie podpisac umowe adopcyjna z nowym wlascicielem !!!

Posted

bardzo dziekuje:)czy jest paniw stanie okreslic czy to mieszaniec czy raczej rasowy amstaffek?jesli chodzi o dom dt to nie tylko moja decyzja ale postram sie przkonac reszte rodziny,i czy wie pani czy schronisko pozwoli na taka pomc czy musze go adoptowac na siebie

Posted

powiem tak, po pierwsze nie pani tylko poprostu Dominika ;) po drugie idz do schroniska i wez psiaka na siebie jak najszybciej, jesli nie mozesz to ja postaram sie go stamtad wyciagnac, mozesz powiedziec w schronie ze chcesz psiaka wziasc tymczasowo do siebie i ze bedziesz mu szukac domu. Mysle ze ludzie w schronie nie powinni ci robic problemow.
Po tej jednej fotce ciezko mi stwierdzic co to za cudo i czy jest to amstaff ale z pewnoscia jest slodkim szczeniakiem ktorego trzeba wyciagnac ze schronu jak najszybciej co by nie trafil w niepowolane rece.
daj mi znac koniecznie czy mozesz mu dac DT, zadzwon jutro do schronu i dowiedz sie czy malucha mozna wziasc i kiedy. Ja chetnie sluze pomoca, tak jak napisalam moge go na troche zabrac do siebie bo zal zeby dzieciak siedzial w schronie.

Posted

zrobie tak skontaktuje sie jutro ze schronem i pojade tam raczej odjedzie zemna ,jesli bedzie tak ze czs mi nie pozwoli go zatrzymac odrazu pani napisze ale chce go wycignac zeby zaden pseudokibic mi go nie porwal:)

Posted

rozmawilam z reszta rodziny i nestety ale nie moge go wziasc poniewaz wszyscy maja jakies palny i nie starczy czasu na zajecie sie psem w dodatku siostra prosila abym do wtorku pomogla jej przy dziecku wiec nie mam nawet jak jechac do schronu;/;/;/;/:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

czyli nie podjedziesz do schronu jutro :(

oki ja jutro zadzwonie do schronu i dowiem sie co i jak ... mam nadzieje ze maluch jeszcze tam bedzie i ze moj TZ nie przeklnie mnie za przyniesienie malucha do domu :roll:

Posted

Katowice, ja tu mam takiego jednego chętnego... przynajmniej deklarował... podrzuciłąm mu link... Młody chłopak, rodzice sie zgadzają, ale oczywiscie domek do sprawdzenia...:p Blisko, bo w Zabrzu...

Posted

Tengusiu, to kolega córki mojej koleżanki, wolałabym "obiektywną", "neutralną" opinie rzeczoznawcy domków i specjalistów od rasy... :roll: U nas jest jeszcze Myszunia, Formica, Patikujek, Ania w... Wyznacznie kogoś...

Posted

a wiec ja jutro zadzwonie do schronu i jesli sie uda wezme malucha, tyle ze ja pracuje i moglabym podjechac tam popoludniu ... zobaczymy.
domek sprawdzimy zaraz poszukam kogos chetnego z tamtych okolic do podjechania tylko musisz dac jakies namiary na tego goscia.

Posted

jasne ;)

jesli moj TZ nie zgodzi sie wziasc malucha na DT to czy bedziesz w stanie go wziasc do siebie w kazdej chwili ???

oprocz decyzji TZ jest jeszcze Bolek ktory nie koniecznie jest mily dla innych psow, mysle ze do szczeniaka powinno byc ok ale pewna byc nie moge :roll:

Posted

wezmę, ale nie na pełny tymczas... na kilka dni... w niedzielę przyjadą dwa maluchy, wiec z trzema na długo sajgon za duży... tydzień powiedzmy wchodzi w grę... myslę, że mały szybko chwyci kogoś za serce...

Posted

no to czekamy na bieg wydarzeń! Tengusia - dzwon do pana Tomka z Cieszyna albo do Leny Zet - mieli jakis namiar na dom dla Piterka, ale Piterek był za bardzo nie do okiełznania dla tego kogos;)

Posted

No nie! To już jest przegięcie! Następny AST..:angryy: i to takie maleństwo!
Dziewczyny zabierajcie go szybko!!
Mam nadzieje że Bolek nie będzie miał nic przeciwko jeśli mały trafi do Tengusi:oops::cool3:

Posted

dzięki niezawodnej cioteczce halbinie dotarłam tutaj.Dziewczyny ja miałam kilka domków na pitka, ale nie wszystkie były "normalne".ZOstało mi kilka kontaktów na gg, mogę pytać jeśli chcecie i posprawdzać te domki.Tomek ma zapchany hotel, zresztą myślę, że dla takiego maluszka to tymczas jest świetny a nie boks w hotelu, takie jest oczywiście moje zdanie.Jeśli macie gdzie to zabierajcie małego i będziemy szukać domku, zobowiązuję się do pomocy w szukaniu.