halbina Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 I co?... już nikt sie nie zachwyca Merlinkiem? :roll: Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 oj Halbinka wierz mi ze ja tylko o nim dzisiaj mysle i strasznie mi zal ze brzdac nie mogl u mnie zostac bo jest naprawde kochany i wyglada jak braciszek mojego Bolka :loveu: Quote
zaba14 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 maluch sliczny, oby szybko znalazł nowy domek, irytuje mnie to ze na dogo coraz wiecej psow w typie astow musi znalezc nowe domu... :roll: Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Halbinka przydaloby sie maluchowi pstryknac jakies fajne foty bo te ktore sa to nie oddaja tego jaki on sliczny :roll: a wiesz jak to jest dobre fotki to podstawa adopcji ;) moze masz jakiegos zdolnego fotografa badz fotografke ??? Quote
halbina Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Pomyślimy... Ania w pstryknie jakąś fotkę zawodową... Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a jak Merlinek sie zachowuje dogadal sie na dobre z Platonem ??? u mnie to ciagle szalal ale to dlatego ze Faza jest takim duzym szczeniakiem i jak on jej nie zaczepial to ona zaczepiala jego :grins: Quote
halbina Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jak wrócił od Justyny był najedzony (aż za bardzo!) i wszyscy urządziliśmy sobie sjestę i drzemkę... teraz zaczynają szaleć właśnie... Quote
Atkaaaa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 hehe Merlinku nie rozrabiaj !! :) Szukamy domku! odpowiedzialnego domku! Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Atkaaaa napisał(a):hehe Merlinku nie rozrabiaj !! :) Szukamy domku! odpowiedzialnego domku! domku ktory zdaje sobie sprawe ze szczenie ast to szczenie z ADHD w czystej postaci ;) Quote
halbina Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a jakby nam takich domków zbywało, to: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/poznan.htm :roll: Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 boshe ta Pola jest przepiekna :loveu: czemu ludzie sa tacy okrutni :( Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 halbinka napisalam do Przemka, czekam na jego odpowiedz na kilka pytan jakie mu zadalam a potem umowie sie na wizyte i zobaczymy ;) Quote
halbina Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No to czekamy... i sie miziamy cały czas... :loveu::loveu::loveu: :eviltong: Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 alez ja ci zazdroszcze, jak Merlinek byl u mnie to jak juz wyszalal sie to przyszedl do mnie na kolanka i poszedl spac, co jakis czas dzwigal lebek i patrzal na mnie tak slodko i przytulal morde do mojej szyi :loveu: dlaczego ja nie mam wiekszego mieszkania :placz: Quote
halbina Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 on śpi na mojej szyi i wtula sie pod pachę... :p Quote
andzia69 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='halbina']a jakby nam takich domków zbywało, to: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/poznan.htm :roll: boshe jakie piękne kluseczki:-(:-(:-( tych rozmnazaczy to bym normalnie żywcem przypalała i cwiartowała na kawałeczki:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 alez ja ci zazdroszcze :( w sumie to pamietam ze jak Fazula byla malutka to tez sie tak do mnie wtulala, czekala az pojde spac i wtulala mi sie pod ramie. Teraz tez sie pcha pod kouderke ale juz sie tak nie wtula tylko lezy obok poprostu Quote
ruda76 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 do mnie od soboty juz taki słodziak się nie przytula:shake: i chodzę jak bomba zegarowa:roll: Quote
andzia69 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ruda76 napisał(a):do mnie od soboty juz taki słodziak się nie przytula:shake: i chodzę jak bomba zegarowa:roll: to bierz następna kluskę:evil_lol: Quote
ruda76 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dariaopole napisał(a):albo bobasa se w końcu spraw :eviltong: Daria ja to chyba do Twojego męża zadzwonię, bo macie jakies zaległosci. :cool3:Nic tylko bobasa i bobasa a ja mam troszeczkę inne plany:loveu: Quote
ruda76 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dariaopole napisał(a):albo bobasa se w końcu spraw :eviltong: głodnemu chleb na myśli:eviltong: Quote
dariaopole Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 no ja również mam inne plany.... ....ale tak Ci brakuje szczylka to wiesz chciałam podsunąć Ci dobry pomysł :eviltong: :diabloti: Quote
dariaopole Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ruda76 napisał(a):głodnemu chleb na myśli:eviltong: mnie wystarczy bobas mojego brata.Jestem jego chrzestną więc już powinnam chyba odkładać pieniądze na jego komunię :evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Na moim bazarku jest teraz 50 zł dla Merlinka,Halbinko podałam twoje konto,daj znać jak pieniązki dojdą;) A czy juz ktos dzwonił w sprawie adopcji malucha?:cool3: Quote
Recommended Posts