Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Halbinka wierz mi ze ja tylko o nim dzisiaj mysle i strasznie mi zal ze brzdac nie mogl u mnie zostac bo jest naprawde kochany i wyglada jak braciszek mojego Bolka :loveu:

Posted

Halbinka przydaloby sie maluchowi pstryknac jakies fajne foty bo te ktore sa to nie oddaja tego jaki on sliczny :roll: a wiesz jak to jest dobre fotki to podstawa adopcji ;) moze masz jakiegos zdolnego fotografa badz fotografke ???

Posted

a jak Merlinek sie zachowuje dogadal sie na dobre z Platonem ??? u mnie to ciagle szalal ale to dlatego ze Faza jest takim duzym szczeniakiem i jak on jej nie zaczepial to ona zaczepiala jego :grins:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
hehe Merlinku nie rozrabiaj !! :)
Szukamy domku! odpowiedzialnego domku!

domku ktory zdaje sobie sprawe ze szczenie ast to szczenie z ADHD w czystej postaci ;)

Posted

alez ja ci zazdroszcze, jak Merlinek byl u mnie to jak juz wyszalal sie to przyszedl do mnie na kolanka i poszedl spac, co jakis czas dzwigal lebek i patrzal na mnie tak slodko i przytulal morde do mojej szyi :loveu: dlaczego ja nie mam wiekszego mieszkania :placz:

Posted

alez ja ci zazdroszcze :( w sumie to pamietam ze jak Fazula byla malutka to tez sie tak do mnie wtulala, czekala az pojde spac i wtulala mi sie pod ramie. Teraz tez sie pcha pod kouderke ale juz sie tak nie wtula tylko lezy obok poprostu

Posted

dariaopole napisał(a):
albo bobasa se w końcu spraw :eviltong:

Daria ja to chyba do Twojego męża zadzwonię, bo macie jakies zaległosci. :cool3:Nic tylko bobasa i bobasa a ja mam troszeczkę inne plany:loveu:

Posted

ruda76 napisał(a):
głodnemu chleb na myśli:eviltong:

mnie wystarczy bobas mojego brata.Jestem jego chrzestną więc już powinnam chyba odkładać pieniądze na jego komunię :evil_lol: