Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam (w domu) lutownicę, a mimo to banerek się zmieścił :evil_lol:

No to ładnie... teraz GameBoy nie da mi żyć :razz: Tylko, że ja nie z Warszawy :roll:

Posted

GameBoy napisał(a):
kurcze z ta lutownica to straszny kanal :roll: szukam juz tyle czasu i nic

Wiesz, dogomania nie jest odpowiednim miejscem na takie anonsy...
Zarejestruj się na elektroda.pl i walnij sobie "odpowiedni" avatar, to nie opędzisz się od "fachowców" :evil_lol:
Swoją drogą, chłopak z lutownicą, to nie to samo co np. z... gitarą ;)
Ale to Twój wybór :lol:

Posted

Oto zdjęcia Jacusia... Nie są najlepsze, bo on w miejscu nie ustoi jeśli człowiek jest blisko... Gdyby mógł to wyszedłby z siebie i stanął obok... On jest nieziemsko spragniony dotyku... W życiu widziałam tylko jednego psa który poza nim tak żebrze o dotyk... Jestem pewna ze ktoś miałby z tego psa pociechę, bo on w człowieka patrzy jak w najświętszy obraz.....................

Posted

Ojejku..cudowny... te łapcie... bidula. Jest dużo zdjęć, teraz mozna ogłaszać!

Tosia rozdziel zdjęcia na kilka postów, bo w jednym może być max 5 sztuk.

Posted

GameBoy napisał(a):
kurcze z ta lutownica to straszny kanal :roll: szukam juz tyle czasu i nic

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tez mam zaoraszam na slask na kawe i po lutownice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ha! Ale Cię długo nie "widziałam" Kakadu!!! Aż mi się buźa cieszy... :loveu:
Jak tam nasz Frodek?

A co do Jacka to myślmy realnie... Nie stoją po niego w kolejce, swoje lata już ma i sądzę, że u dobrych ludzi w godziwych warunkach byłby szczęsliwy nawet na zewnatrz jeśli zapewniliby mu dobre warunki... Jasne, że biorąc pod uwagę jeso tęsknotę za ludzkim dotykiem, gdyby miał wejście do domu byłoby cudownie........ :roll:

Posted

Tosia2 napisał(a):
Ha! Ale Cię długo nie "widziałam" Kakadu!!! Aż mi się buźa cieszy... :loveu:
Jak tam nasz Frodek?

A co do Jacka to myślmy realnie... Nie stoją po niego w kolejce, swoje lata już ma i sądzę, że u dobrych ludzi w godziwych warunkach byłby szczęsliwy nawet na zewnatrz jeśli zapewniliby mu dobre warunki... Jasne, że biorąc pod uwagę jeso tęsknotę za ludzkim dotykiem, gdyby miał wejście do domu byłoby cudownie........ :roll:

no pewnie, dobrzy ludzie to by nie pozwolili nawet, zeby on byl tylko na dworze; kontakt z psa z opiekunami to podstawa;
a frodek w poniedzialek ma operacje na pierwsza nozke! juz mu podleczylismy watrobe, bo ze wzgledu na jej zly stan trzeba bylo odwolac pierwszy termin...; no i oczywiscie zostaje z nami, tak jak sobie wymarzylas na poczatku tosiu-czarodziejko ;)