epe Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Widzisz Miłku! Cioteczki o Tobie pamiętają :loveu:! Teraz tylko domek szybko potrzebny!! Quote
gallegro Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A ja mam (w domu) lutownicę, a mimo to banerek się zmieścił :evil_lol: No to ładnie... teraz GameBoy nie da mi żyć :razz: Tylko, że ja nie z Warszawy :roll: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 kurcze z ta lutownica to straszny kanal :roll: szukam juz tyle czasu i nic Quote
gallegro Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 GameBoy napisał(a):kurcze z ta lutownica to straszny kanal :roll: szukam juz tyle czasu i nic Wiesz, dogomania nie jest odpowiednim miejscem na takie anonsy... Zarejestruj się na elektroda.pl i walnij sobie "odpowiedni" avatar, to nie opędzisz się od "fachowców" :evil_lol: Swoją drogą, chłopak z lutownicą, to nie to samo co np. z... gitarą ;) Ale to Twój wybór :lol: Quote
Tosia2 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Oto zdjęcia Jacusia... Nie są najlepsze, bo on w miejscu nie ustoi jeśli człowiek jest blisko... Gdyby mógł to wyszedłby z siebie i stanął obok... On jest nieziemsko spragniony dotyku... W życiu widziałam tylko jednego psa który poza nim tak żebrze o dotyk... Jestem pewna ze ktoś miałby z tego psa pociechę, bo on w człowieka patrzy jak w najświętszy obraz..................... Quote
pidzej Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ojejku..cudowny... te łapcie... bidula. Jest dużo zdjęć, teraz mozna ogłaszać! Tosia rozdziel zdjęcia na kilka postów, bo w jednym może być max 5 sztuk. Quote
ANETTTA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 GameBoy napisał(a):kurcze z ta lutownica to straszny kanal :roll: szukam juz tyle czasu i nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tez mam zaoraszam na slask na kawe i po lutownice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 piekny ....a moze napiszcie w ogłoszeniu pies z wyrokiem ......mial byc powieszony .....to czasem działa Quote
gallegro Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kilka z nowych fotek, dodałem do Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=329286980 Quote
ANETTTA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dziewczyny, podam Wam link - www.petycje.pl/2695 - tam można wpisać się pod listem protestacyjnym przeciw zabijaniu zwierząt na futra i przeciw znęcaniu się nad nimi. Im więcej ludzi się wpisze tym lepiej ! Quote
KWL Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Niesamowicie roześmiana mordeczka - on tak na wszystkich reaguje ??? (drugi Lucek :-) ) Quote
kakadu Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 tosiu, czy szukacie mu domu-mieszkania, czy jest mozliwosc zeby zamieszkal w jakiejs porzadnej budzie na przyklad? Quote
kakadu Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie mam oczywiscie na mysli zadnego lancucha boze bron! Quote
Tosia2 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ha! Ale Cię długo nie "widziałam" Kakadu!!! Aż mi się buźa cieszy... :loveu: Jak tam nasz Frodek? A co do Jacka to myślmy realnie... Nie stoją po niego w kolejce, swoje lata już ma i sądzę, że u dobrych ludzi w godziwych warunkach byłby szczęsliwy nawet na zewnatrz jeśli zapewniliby mu dobre warunki... Jasne, że biorąc pod uwagę jeso tęsknotę za ludzkim dotykiem, gdyby miał wejście do domu byłoby cudownie........ :roll: Quote
Martens Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Miłek pokazuje, że i on potrafi się bawić, cieszyć... Quote
darunia-puma Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 piekny piesek z miłeczkA do góry hop na pierwsza Quote
kakadu Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tosia2 napisał(a):Ha! Ale Cię długo nie "widziałam" Kakadu!!! Aż mi się buźa cieszy... :loveu: Jak tam nasz Frodek? A co do Jacka to myślmy realnie... Nie stoją po niego w kolejce, swoje lata już ma i sądzę, że u dobrych ludzi w godziwych warunkach byłby szczęsliwy nawet na zewnatrz jeśli zapewniliby mu dobre warunki... Jasne, że biorąc pod uwagę jeso tęsknotę za ludzkim dotykiem, gdyby miał wejście do domu byłoby cudownie........ :roll: no pewnie, dobrzy ludzie to by nie pozwolili nawet, zeby on byl tylko na dworze; kontakt z psa z opiekunami to podstawa; a frodek w poniedzialek ma operacje na pierwsza nozke! juz mu podleczylismy watrobe, bo ze wzgledu na jej zly stan trzeba bylo odwolac pierwszy termin...; no i oczywiscie zostaje z nami, tak jak sobie wymarzylas na poczatku tosiu-czarodziejko ;) Quote
darunia-puma Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dzień dobry psiaczku ciotka już po spacerze i znowu do ciebie zagląda już cię aniołku widzę jak biegałbyś z nami po łąkach Quote
Recommended Posts