kakadu Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Zamiast Miłka do gazety poszedł inny psiak, którego nawiasem mówiąc opisałam, zrobiłam zdjęcia i ogłoszenia. Pani po prostu ubłagała w redakcji by zmienili plan. :-o To nieporozumienie, a ja się zastanawiałam dlaczego nie dzwonią telefony. Dostaną ostrzeżenie w poniedziałek. :cool3: elza zlituj sie nad nimi i daj im szanse na rehabilitacje ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 niektórzy chca ( ja) ale jednak: 1. naszczęście tosikowi się poprawiło i go narazie nie usypiamy 2. nie mogę mieć 2 psów Quote
kakadu Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 psiara1996 napisał(a):niektórzy chca ( ja) ale jednak: 1. naszczęście tosikowi się poprawiło i go narazie nie usypiamy 2. nie mogę mieć 2 psów niech tosik zyje z wami dlugo i szczesliwie; milek na pewno wczesniej czy pozniej znajdzie dom; Quote
Onomato-Peja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no napewno taka pięknota nie może tak dlugo czekać... Quote
darunia-puma Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a co z ogłoszeniami naprawde nikt nie chce takiego psiaka? Quote
elik Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witaj słodki psiaku :loveu: Domku dobry, przyjdź po psiaka. Quote
ElzaMilicz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Umknęło mi. Gdzie on dokładnie przebywa ? Quote
Tosia2 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Z powodu tragedii rodzinnej nie będzie mni jeszcze tydz przy komputerze. Pies jest pod Warszawą... Quote
kakadu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Tosia2 napisał(a):Z powodu tragedii rodzinnej nie będzie mni jeszcze tydz przy komputerze. Pies jest pod Warszawą... tosiu cokolwiek sie stalo, myslami jestem z toba; trzymaj sie dzielna dziewczyno :calus: Quote
Recommended Posts