rita60 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wejdz i zobacz tego niesamowitego pieska,on pokocha cie całym soba:-(daj mu szanse. Quote
epe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Byłoby dobrze,aby ktoś zrobił mu banerek!! Miłek prosi cioteczki o banerek! Wiecej cioteczek wtedy go zobaczy i może wejda na wątek,bo troche tu nas za mało!!:placz: Wątek powinien "chodzić"! Wtedy szanse Miłka kochanego wzrosną-tak sądzę! Quote
epe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Do góry Miłu na dobranoc!! Niech Cię cioteczki zobaczą! Quote
epe Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Miłku! Tak mi zaoadłeś w serce! Będę podnosić twój wątek,choćby sama! Nie spadaj na ostatnią! Nie trać nadziei! Ktoś cię w końcu odnajdzie-wierzę w to! Quote
gallegro Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To i ja Cię wesprę ;) Aukcję Miłka obserwuje jedna osoba... Quote
pixie Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Milku Mordku, jeslis w rekach Wuja Toma, to Chata bedzie jak ta lala, wczesniej, zy pozniej, ale bedzie! wiem cos o tym Quote
gallegro Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 pixie napisał(a):Milku Mordku, jeslis w rekach Wuja Toma, to Chata bedzie jak ta lala, wczesniej, zy pozniej, ale bedzie! wiem cos o tym Oby to nie były czcze słowa... ;) Quote
epe Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Miłku,słodki psiaku! Wskakuj na pierwszą,hopaj po domek! Quote
pixie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 kochani..epe sonie sama nie poradzi z podnoszeniem moze z Mapy Pomocy Dogo sciagnac kilku opiekunow watkow to pojdzie szybciej,..no i ktos go jeszcze moze tu i owdzie oglosi bidaka Chata Wuja Toma niemal Murowana, jesli nie z ta, no to inna......ale wesprzec nie zaszkodzi wyslalam juz klika prosb o pomoc do opiekunow watkow z Nowej Mapy Pomocy, wiec aktualnych zgloszen chchetnych trzymam kciuki Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 tyle, ze samo podnoszenie watku w niczym nie pomoze trzeba porobic ogloszenia ja na to nie mam czasu :shake: ostatnio na nic nie mam czasu wielokrotnie pomagala mi w ogloszeniach fizia, moze ona ? Quote
pixie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a mozesz napisac do fizi..plissss bo mnie juz przeganiaja z biblioteki...a jeszcze mam kilka watkow do sprawdzenia pidzej tez robila swietnie i szybko..lecz ma z rzadka dostep do netu Quote
malagos Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 pixie napisał(a):Milku Mordku, jeslis w rekach Wuja Toma, to Chata bedzie jak ta lala, wczesniej, zy pozniej, ale bedzie! wiem cos o tym Może nawet być Chata za Wsią, aby tylko była dobra dla tego ślicznotka! Quote
fizia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Narazie tutaj, ale będzie więcej :) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1061305_milek_chcieli_go_powiesic_teraz_szuka.html Quote
fizia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :) przynajmniej tak moge pomóc...:oops: http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Zwierzeta/Psy/MILEK---Chcieli-Go-powiesic-Teraz-szuka-domu-.html,18663 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=23300 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=27876&from=1 Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 w sumie chyba glowna osoba, ktora zajmuje sie watkiem powinna byc osoba, ktora go zalozyla moze Ania ma jakies nowe info na temat psa Quote
Olusia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nie ma za co :) Na razie mogę zrobic tylko takie proste, bo programu aktualnie nie mam. ;) Quote
Tosia2 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Trudno tu mówić o nowych info... Jak to się mówi stara bida... :) Ja staram sie zaglądac do wszystkich wątków codziennie, ale mam generalnie urwanie głowy i sama nie wiem juz w co ręce wsadzic... :shake: Quote
Martens Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Może psiak trafi na osobę, która szuka zwykłego, niepozornego pieska, który ma małe szanse na adopcję? Trzea wierzyć, że są i tacy ludzie. Na pewno są, tylko trzeba im pokazać psiaka.. Quote
Recommended Posts