Tosia2 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Ja oczywiście też, choć jeśli husky jest samcem, to raczej nie sądzę by przy tych gabarytach się pogodziły... Może jednak chcieliby wysterylizowaną suńkę? Z resztą zobaczymy co wyjdzie... :) Quote
mysza 1 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Właśnie tu dotarłam, jaki słodziak z niego, super mocno trzymam kciuki za domek Quote
epe Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Mysza! Twój banerek o Suzi-czy dotyczy tej od Oktawii? Jeśli tak to ona grzeje dupcię w cudnym domku!! Możesz go usunąć!:lol: Quote
Martens Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Też trzymam kciuki. Może psy by się dogadały, gdyby choć jeden został wykastrowany? Quote
kakadu Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 co tam slychac? jak przebiegaja rozmowy? bo nam juz kciuki odpadaja od sciskania ;) Quote
ANETTTA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='kakadu']co tam slychac? jak przebiegaja rozmowy? bo nam juz kciuki odpadaja od sciskania ;)[/quote]:-o:-o:-o:-oi cio Quote
mysza 1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='epe']Mysza! Twój banerek o Suzi-czy dotyczy tej od Oktawii? Jeśli tak to ona grzeje dupcię w cudnym domku!! Możesz go usunąć!:lol:[/quote] Epe, to ten sszczeniak- ja ją do Oktawii przywiozłam i ja ją zaadoptowałam.;) Już usuwam banerek. Quote
mysza 1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 PS. Dzięki za komplement, że jestem cudownym domkiem:loveu: Quote
epe Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Mysza! Wstyd mi ,że mam taką sklerozę:oops:! Twój nick coś mi mówił,a teraz wiem co:lol: Nieźle wyszło:evil_lol: Quote
kakadu Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 dzis juz pozno sie robi, moze jutro sie czegos dowiemy; tymczasem dobranoc przystojniaczku; moze domek juz zalatwiony, a ty nawet nie wiesz o tym, ze tam husky czeka, zeby sie bawic z toba w ogrodku :p Quote
ElzaMilicz Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Myślałam ,że on ma większe gabaryty. Musicie się uzbroić w cierpliwość. Napisałam,że mały będzie miał dom i tak się stanie. Przydałyby się lepsze foty.(bez łańcucha) Może juz są, ale ja nie mam czasu czytać całego wątku. Jeśli są napiszcie gdzie. Jeśli nie ma prosiłabym, aby wstawić je jaszcze do niedzieli- wrzucę go do gazety i zaczne selekcjonować domy. Pani od huskiego nie zdążyła jeszcze do mnie dotrzeć. Quote
Tosia2 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 On jest gabarytów owczarka niemieckiego... Domu szuka też husky, jak również : Tośka specialnej troski ;) (paranoja pkrzyczkowa): [url]http://www.allegro.pl/item331532531_piekna_suka_mix_tosa_inu_oddam_wyjatkowymludziom.html[/url] Tadek-potężny, wykastrowany, tak jak Jecuś lgnie do ludzi... [url]http://www.allegro.pl/item331539123_sznaucer_terrier_terier_owczarek_niemiecki.html[/url] Misiek- poszedł do nowego domu, spał na kanapie, był baaardzo grzeczny, nie sprawiał kłopotów, ale mamy wrażenie ze powodem oddania go po miesiącu było to, żeżona chciała mężowi dopiec... Miś wrócił do przytuliska... 3 dni nie jadł... [url]http://www.allegro.pl/item337673374_mix_owczarek_niemiecki_mlody_szuka_domku_.html[/url] Quote
kakadu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 na wszelki wypadek nie spadamy w oczekiwaniu na wiesci Quote
darunia-puma Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 i ja dołączam się do trzymania kciuków za miłeczka oby ci się malutki powiodło życzę ci tego z całego serca Quote
ElzaMilicz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Zuziu, rodzice jednak pozwolili Ci zostać wolontariuszką ? Quote
kakadu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 musimy byc cierpliwi; elza napisala, ze bedzie mial dom, wiec nalezy jej zaufac; widocznie wie co mowi; nie rzucalaby slow o takim ciezarze gatunkowym bez zastanowienia; Quote
ElzaMilicz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Gadamy sobie. Tosia pisze świetne teksty. :lol: Quote
Recommended Posts