GoniaP Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 To ja też się dopiszę. Nie czytałam całego tematu, przyznaję, więc podpowiedzcie mi, czy psiak ma więcej zdjęć, aniżeli to jedno na 1 stronie, i czy ma ogłoszenia? Quote
gallegro Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 GoniaP napisał(a):To ja też się dopiszę. Nie czytałam całego tematu, przyznaję, więc podpowiedzcie mi, czy psiak ma więcej zdjęć, aniżeli to jedno na 1 stronie, i czy ma ogłoszenia? Miłek od dawna ma Allegro. Nowe, lepsze fotki bardzo wskazane. Najlepiej zrobić je na wolnej przestrzeni, w miłym dla oka otoczeniu. Quote
epe Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Musimy się uśmiechnąć do Tosi,aby odwiedziła naszego psiaczka i jakieś nowe fotki zrobiła? A on w ogóle jest brany na spacer? Chodzi na smyczy? Czy tylko tak kwitnie za tym płotem?! Quote
rita60 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Malenki w tobie jest taka radosc zycia i nie masz sie z kim podzielic ta radoscia:-( Quote
Beata19 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Witam!! dzisiaj wstawiłam zdjęcie psiaka na naszą klasę http://nasza-klasa.pl/profile/15784566 napisała do mnie pani która jest nim zainteresowana! Chciałaby tylko więcej informacji o nim. np. czy jest agresywny?czy ucieka? jaki jest w stosunku do dzieci? pani jest z Kamiennej Góry a to kawałek drogi. Czy jest ewentualnie możliwość dowiezienia psiak lub spotkania w połowie drogi?? Jeśli możnato bardzo proszę ojakiś kontakt do osoby zajmującej się psem!! Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!! Quote
Beata19 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jak mozna to proszę o więcej zdjęc są może na którejś ze stron wątku??!! Quote
epe Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Beata! Zdjęcia są na str.13 wątku!:lol: Matko jedyna-trzymam kciuki,aby ktoś tego kochanego,łagodnego psa pokochał! Takie z trudnym charakterem mają wzięcie,a ten bidulek,cichutki,pokorniutki i tak długo czeka!:-( Quote
j3nny Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jeeeezzzuu poryczec sie mozna przy tych zdjeciach nie czuje sie uprawniona do udzielania informacji o piesku, bo go osobiscie nie znam, ale z informacji na watku wnioskuje, ze jest ekstra lagodny i przylepny... jest jakis kontakt z Tosia, ktora zalozyla watek? pewnie wie najwiecej na temat Milka Quote
Beata19 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 no właśnie na to licze ale narazie chyba jej niemaprzy kompie!1 Napisałam też do niej wiadomość prywatną!! Quote
gallegro Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Sprawdźcie na mapie pomocy dogo. Może podała kontakt tel. Quote
epe Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Tosia! Hop,hop! Przyjdź na wątek-może tym razem jakiś domek się kroi dla naszego "niesamowitego psiaka"!:lol: Quote
Tosia2 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Dostałam dziś pw od Beaty 19 i napisałam że najlepiej będzie jeśli ta Pani zadzwoni do mnie bezpośrednio... Bardzo chętnie z nią porozmawiam... Jeśli ktoś interesuje się takim psiulkiem to nie może być złym człowiekiem... :) W razie czego o transport będziemy się martwić później... ;) Nie zapeszajmy... Dzięki Cioteczki! Jesteście super! :loveu: Quote
Martens Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Po takiej ciszy miło przeczytać dobrą wiadomość :) Trzymam kciuki ;) Quote
Beata19 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tak, podałam pani numer ale czy dzwoniła!!? Ta pani ma 19 lat mieszka z rodzicami więc muszą pomysleć Ostateczna odpowiedźma być w piątek!!! Ta pani majuż 3 psy i 7 kotów mam nadziejeże rodzice zgodzą się na kolejnego bidulka!! Pozdrawiam!!! Quote
Recommended Posts