darunia-puma Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 czy wiadomo cos o potencjalnym domku dla miłka? zastała tu straszna cisza Quote
Tosia2 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Mam nowe zdjęcia Jacusia, tym razem jak przyjechałyśmy, Pani akurat wyszła z nim na spacer... Był przeszczęśliwy, w końcu w centrum uwagi ludzi..... ale zamiast interesować się terenem, ciągnać na smyczy, on cały czas podkładał łepek do głaskania, tulił się i zamierał w bezruchu.... Ten pies jest niesamowity po prostu..... Quote
darunia-puma Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 boszszseeee aż mi z oczu łzy płyną jest piękny i taki samotny.... Quote
gallegro Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 darunia-puma napisał(a):czy wiadomo cos o potencjalnym domku dla miłka? zastała tu straszna cisza Ja również chętnie się dowiem, czy są jakieś ustalenia odnośnie wspomnianego domku... Quote
kakadu Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 szkoda, ze z niego taki niedobrzelec dla innych psow i uciekinier do tego; trzeba mu domu z samymi ludzmi tylko; i oddac go jako pieszczocha kanapowego, bo on sie nie nadaje za bardzo do latania wylacznie po ogrodzie;za bardzo uczuciowy ten nasz milek jest :roll: Quote
Tigraa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tosiu, wydaje mi się, że źle robisz rezygnując z domku w Katowicach. Ja bym jednak podtrzymała kontakt i dała ludziom i psu szansę. Sama wiesz ile czasu czekał na jakikolwiek odzew. Quote
Pusiakowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 sliczny nasz Milek na spacerku! :loveu: Quote
Tosia2 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Aniu, ja nie zrezygnowałam z tego domku, jednak i tak musimy czekać aż Państwo sie przeprowadzą i podejmą ostateczną decyzję... To trochę czasu wiec mam nadzieję że podtrzymując chęć adopcji Jacusia, będą już utwierdzeni o słusznosci swojej decyzji.... :) Quote
darunia-puma Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dzień dobry wszystkim a szczególnie tobie miłku Quote
rita60 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ma w sobie taka radosc zycia,nie gas jej,daj mu miłosc........ Quote
Recommended Posts